Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, bet summerio mandrumas tik pečiuose. Nuo pažastų žemyn gali kaip nori varijuot. Daugiau ar mažiau liemenuot, ilgesnį ar trumpesnį. Su rankovėm ar be. 

Suprantu, aš būtent tokių pečių sau ir bijau  :) 

Atsakyti

Emiliui tik virusas. Vėl pas mamą nuvežtas. Papirkau du. Abu dėl palvos :D

Šitą pridėjimui tai tik 200 g, nes nuo blizgio daug šilkmoherio liks. Jei derės-ok, jei nederės, čia rasiu ką prisiderint (įdomiausia, kad šitos spalvos mano garderobe nebuvę):

https://www.woolyyar...ct/100-silk-18/

O šito spalva pakerėjo. Likutį paėmiau... Noriu kažko 3/4 rankovėm:

https://www.woolyyar...ns-7-poliamids/

Atsakyti

Oj niuma groziu cia papirkai

Tas vysninis tai gyvai neispasakytas, ciupinau seile varvinau nu bet negali gi visko nusipirkt, reik ir kitiem palikt, tuo labiau kad spalva pati savaime grazene nei ant manes

Nu ka per savaitgali numezgiau kojine ir da biski ir vel perejau ant laisvesnio ripsinimo nes pirstus paskaudo biski nuo kojininio mezgimo

Pradedu jau noret visokiu vasariniu bliuzeliu, ypac kai Liniuka papozuoja kazkur lauke

Tik sunkoka patiket kad Lietuvoj jau cia išsirengei taip iki trumpu rankoviu

Kita savaite daug ejimo pas gydytojus su vaikiu, eiliniai patikrinimai profilaktiniai, tikiuos ir pamegzt laiko liks

Atsakyti

:D dabar dar labiau lauksiu.

Bet reikia ir figūrą megzt pradėt. Apsileidau vėl.

Aš kažkaip nemažai nuveikiau per savaitgalį namie besikuisdama. Kelis maišus vaikų rūbų išmetimui atrinkau- kur morališkai pasenę ar tiesiog matau  jog Emiliui nerengsiu.

Kelis maišus kolegei mažiukų rūbukų sudėjau, ryt į darbą nuvešiu.

Siūlus iš balkono į plasmasinę dėžę su dangčiu sudėliojau (vernitas su drops lace sunaudoti ir moheriukas pabaigtas).

Orchidėjas persisodinau, nes skurdo. Nepradės kraut žiedų- išmesiu...

N skalbimų dėliojau pagal spalvas. Ir dar liko. 

Ir protarpiais pamegzt spėdavau. Keičiu mėlynojo apykaklę šiek tiek ir iš vidinės pusės pynele sutvirtinsiu kraštą, nes palaida bala šiek tiek. Dar magnetines knopkes jam užsakius dvi į vidų, laukiu. Irgi dėl formos palaikymo. Kol atšils orai, spėsiu susitvarkyt, kaip noriu.

Atsakyti

labas rytas :) šiaip ne taip dviejų žmonių pastangom keletas nuotraukų pavyko (MB su telefu elgiasi kaip su karšta bulve, gerai kad yra kolegių)Priedas  20190415_081806.jpg   126,81KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry..../qqte/natsumi-2

Atsakyti

Laaabas, 

Meeezgu. Dar nežinau kas gausis, bet kaip geeera :D

Qqte, labai dailus megztukas, bet turi du minusus, pirmas, kad baltas, antras, kad ant tamsių marškinukų, čia du mano vidiniai barjierai peržengti :D

Atsakyti

marškinukus tai turėjau dvejus: visiškai baltus ir šituos sijono spalvos, nu tai nerizikavau po tokia grietinėlės balta vilktis sniego baltumo :D

šiaip galima ir be marškinukų, na o bet tačiau megztukas plonytis, kaklas atviras, maikės petnešos išlenda :) Žodžiu šalta man taip

o dėl spalvos-balta viena mano meilių nepaisant jos nepraktiškumo :)

Atsakyti

qqte, tiesiog temos mados klyksmas - Natsumis, blizgučiai :)

O jei rimtai, tai man gražu.

Jau net kažkokia mintis - gal ir man to Natsumio reikia? Bent jau aprašymą norėčiau paskaityti. Nėra pas mus kambarėly?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 balandžio 2019 - 09:13

aš tai spausdintą turėjau variantą kažkada iš kažkur gavusi tai pagal jį ir mezgiau, tik skaičiukus pasikoregavau-ilginau ir siaurinau :) gal kuri turi ryškesnį kokį, aš gal Liveinternete turiu

Atsakyti

labas rytas,

ale tai primezgėt......

Limit suknė  kai gerumo. visapusiškai. kepurė labai linksmai pateikta, šaunuolė komanda :D

Lace, gavosi tikrai ideali palaidinė.

Liniuka gal slapčia jau seniai tą mašiną turi, kad tokiais kiekiais ir tempais rodosi. abu kūriniai yra tiesiog puikūs, nepasaint tų trūkumų, kuriuos mato tik Liniuka.

qqtė nenustebino. gražiai gula megztelis. nors man irgi balta spalva ne spalva, be to šiek tiek nepatinka nelygi apačia, gal būtent šitam komplekte, nežinau. gal jau man reiktų pasiryžti natsumui :hmm:

šiandien kažkokia bloga diena :B  negaliu susikaupti, nors darbų melejonai, ima panika, kažkokie nerimo priepuoliai. kažin pilnatis ar koks kitas ciklas trikdo :hmm:

kiek pamezgiau šeštadienį, tai tiek. vakar neteko prisėst.

Atsakyti

Prazioplinau Limit suknę ko gero..einu ieskot :)

Atsakyti

Katuk ne dar ne pilnatis. Kolege sake jai tokie nerimo priepuoliai kazkokie buna kai sirdies ritmas netolygus. Gal tu pulsa pasimatuok?

Atsakyti