Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Siūlas šitas.

https://www.siltassi...scheepjes-whirl

Sumezgiau nepilną kamuoliuką, dar kokių 80 g liko. Perėjimų nesimatymas man irgi labai patinka. Nu aišku išskyrus tą kvailą juostą :B Galėjau ją išimt, bet pabijojau, kad pritrūksiu siūlo. O jo dar ir liko. 

Atsakyti

... apdailą Ristinos lygio pavyko padaryti  :rolleyes:

Gerai nuskambėjo :bigsmile: :lol:

Viskas čiki-piki :super:

Liniukos bliuskė - atimtina :bigsmile: ta juosta stovint nesimato. Gal net strategiškai gerai  :D paaukština liemenį  :D 

Atsakyti

Aš tokio tipo jau trečią numezgiau. Nieko galvot nereikia, koketką platinu iš akies, spalvos pačios gražiai dėliojasi. 

Atsakyti

Gerai nuskambėjo :bigsmile: :lol:

Viskas čiki-piki :super:

Kad tu man esi neprilygstama siekiamybė mašininėje apdailoje  :wub:  tai vat kai šitą pagaminau, pagalvojau, kad net Ristinai nebūtų gėda parodyti, neturėtų prie ko prikibti  :rolleyes: 

Atsakyti

Vis tik parsivežiau atgal į Kauną kraują padaryt, nes Emilio grupiokas dėl aukšto crb ir skarlatinos įtarimo jau ligoninėj. Pabijojom be patikrinimo palikt. Sėdim, laukiam, kol kraują paims.

Lace, nu laaaaaabai dailiai sumeistravai. Ir kampukai, ir visuma, ir apdaila. Be priekaištų. Yra kuo džiaugtis.

Liniuka vasarai pasiruošus :) faina bliuskytė.

Atsakyti

Niuma, o kokį tu šilką pirkai?

Atsakyti

Dar pavyko ir kepurę pafotkint. Tas pats siūlas kaip kišenėtos.     

Priedas  E61768BE-6301-40A7-958C-B7EE805B4598.jpeg   335,45KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  CFF87148-2615-4FE1-B20F-D98111A0EC81.jpeg   142,24KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  BDE15364-E16C-4BC3-8276-C6730E2E6358.jpeg   342,51KB   0 Parsiųsta kartų  

Priedas  6C6367DC-CA0B-47CF-A78C-CA76F79F61A8.jpeg   421,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 14 balandžio 2019 - 18:19

Praleidau nepagyrus Limit suknios... Fainas toks jaukus rūbelis :wub: Ir kepurės fotosesija kokia spalvinga :wub: Išdžiūvo dar viena bliuzė :D Fasonas, kritimas, jausmas prie kūno TO-BU-LA. Nu bet visi trumpintų eilių apsisukimai matosi :B Ir mazgų beliakiek :B​ Nu bus naminė

Priedas  IMG_20190414_191306.jpg   152,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, fainai ir foto atrodo  :super: Nesimato, kad kažkas negerai.  

Pečiai šitos liuks atrodo  :super:  Na ir spalva labai mano   :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 14 balandžio 2019 - 18:32

Liniuka jau serijom varo  :blink: šitas summeris labai fainas, patinka, kad jis nėra toks oversizinis  :wub:  į tokį išpildymą pažiūrėjusi, pradedu ir aš jo norėti sau. Nors sveiki proto balsas mane įspėja, kad ne mano figūros čia modelis...

Atsakyti

Lace, bet summerio mandrumas tik pečiuose. Nuo pažastų žemyn gali kaip nori varijuot. Daugiau ar mažiau liemenuot, ilgesnį ar trumpesnį. Su rankovėm ar be. 

Atsakyti

Ne nu Liniuka o tai kas bus kai masina ivaldysi?(realiai tai nesuprantu kam tau jinai)

Atsakyti