Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Išlyginta kaklo lordozė. Fiziologiniai pakitimai. Va tokia kaklo foto išvada. Šeimos gyd sakė dzin, nieko baisaus. Pažiūrėsiu, ką reabilitologė pasakys. Info skaitymas, kaip visada, nieko gero nepadeda. Bet kokiu atveju, masažai padeda :) nes ranka jau ne kaladė, kaip prieš tai buvo. 

Jau pavasarinius- vasarinius grožius mezgat. Faina. 

O aš pas Vincį užsukus buvau, kur moteriškė iš jos dažytų mėlynai-rudų siūlų paltą nusimezgus beveik iki kauliukų atėjo. Grožyyyyyyys.. susiaučiamas, su kapišonu. FB fotkės buvo, natūroj nepalyginamai gražesnis. Spoksojau :D 

Atsakyti

Ooommmmmm :wub:  :wub:

Einu mėginukų megzt...

Priedas  received_587565941654144.jpeg   64,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma - gyvensi :). Kaip man sakė Girskio stuburo centre - osteochondrozė, kaip raukšlės - natūralu :). Nesakau, kad tau tai, bet visokie panašūs dalykiai nuo amžiaus, gyvenimo būdo. Man asmeninė patirtis sako, kad masažai gerai, procedūrų kitokių poveikio tai ničjokio nesu pajautusi (nei su stuburu, nei su ranka), nors gal jis ir yra, o va didžiausias poveikis - protingai ir nuolat judant. Tai, jeigu reabilitologas skirs mankštų - sąžiningai atlankyk, išmok jas ir namie daryk pradžioj kasdien, vėliau - irgi gerai būtų (bet kam kalbėt, o kam tylėt :) )

Siūlai abeji gražūs patys savaime, tuos bordinius net gyvai mačiau, bet ir suabejoju, ar ką nešiotino iš jų pasigaminčiau...

Tiesa, vyro broliui - erkinis encefalitas... Visą gyvenimą po miškus lakstė, grybų maišais prinešė. O čia banaliai - sulą beleidžiant susgriebė...  Tikimės, kad viskas baigsis gerai ir dabar jau turės imunitetą visam gyvenimui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 balandžio 2019 - 19:09

Uj, broliui sveikatos.

Bordo- modelį matau mintyse. Mezgasi- kaip medvilnė jausmas. Po skalbimo tikiuosi paminkštės, nes sudėty yra kašmyras. 

Violetiniai smagiai mezgasi su šilkmoheriu, bet mano turima spalva jį užslopina. Pažiūrėsiu dar su kuo jį poruot.

Masažistė jsu patarė pas ką į fizeoterapijas ir mankštas prašytis, nes naujoviškai, su visokiom gumom ir manualinėm terapijom dirba.

Atsakyti

Sveikos, 

Vakar buvo kosTminė diena...Pilna gerų ir nelabai...naujienų.

Panašu, kad nebeturesiu kur grįžt, kai baigsis nedarbingumas.

Tyrimo atsakymas geras.

Sulaksčiau iki Šiaulių. 

Skausmų versija dar viena ir gan logiška. 

Mezginio vėl neturiu, nes supratau, kad neuzteks siūlo tam, ką buvau pradejus... 

Bet šiandien nauja graži diena ir gavau gerą naujieną, iš serijos, kai užsidaro durys, atsidaro langas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 balandžio 2019 - 07:32

Šarange, tavo postas toks....

skaičiau skaičiau, veidas tai niaukėsi, tai vėl švito, bet paskutinis sakinys kažkaip ypatingai optimistiškai nuteikė

bet aš skaičiau gal kokią minutę, tuo tarpu, kai tau tas procesas nusitysė paroje

todėl te :4u:  už emocijas.

o geros naujienos visada yr geros :super:

kaip ir prognozavau, vakar nepamezgiau

bet žinot ką - mane išleido atostogoms!!!

ir šįkart ne diena, ne savaitei, o visoms trims!

paskutinį kartą kai buvau ilgesnių, pačią pirmą dieną MB prasidėjo ta nelemtoji alergija, tai kaip ir jokio poilsio

tai ką galiu pasakyt, viduje toks isteriškas juokas, nes vakar MB čiaudėjo ir krenkštė be perstojo....

ale vistiek - bent keltis nereiks :B

Atsakyti

.

ale vistiek - bent keltis nereiks :B

o tai kas tada taviškį vežios? ar jam irgi atostogos?

Atsakyti

o tai kas tada taviškį vežios? ar jam irgi atostogos?

ačiū, kad rūpiniesi :D 

kartu atostogaujam.

bet jeigu ką, turiu gi net dvi naujai iškeptas vairuotojas

Atsakyti

ačiū, kad rūpiniesi :D 

kartu atostogaujam.

bet jeigu ką, turiu gi net dvi naujai iškeptas vairuotojas

aaa,tada tikrai tau atostogos :D

šiandien Nojus teksto suvokimą rašo, ot nepatinka jam šitas reikalas,skaito kaip raketa,bet va kad įsigilinti,tai nereikia...

Atsakyti

na, aš mielai viena pati namie pabūčiau :B

bet planuoju nuo rudens mažiausiai metus tą daryti, tai gal kaip nors :D

kodėl mes nekeliaujam?

ogi todėl, kad nieks nenori dirbti kelionių organizatorium :D

Atsakyti

katukas pati savęs pasiklausė, pati atsakė :D

labas

atostogų pavydžiu,mano dar tooli

Atsakyti

katuk, vėl į užsienį trauksit nuo rudens?

Atsakyti