o todėl kad mūsuose jau taip priimta, kad atostogos = kelionė.
kai tik pasakai, kad eini atostogų, iškart klausimas - kur važiuosi.
tai vat užbėgau tam už akių
net viršininkas smarkiai svarstė, ar išleisti mane, nes gi vistiek niekur nevažiuoju.
nežinau kažkaip arba aš nesureikšminu arba manęs neklausinėja kažkaip tokių dalykų niekas
na, matyt nesureikšmina ir tavo aplinka, ne tik tu.
pas mus tai kažkaip tokia nuomonė, bent jau viršininko, kad jeigu jau turi nusipirkęs bilietus, tai privaloma išleisti, nėr kur dingt, o jeigu ne - tai tada galima pastumdyti tas atostogas, tipo paieškot labiau tinkamesnio laiko. Bet esmė tame, kad niekada tas tinkamesnis laikas neateina. tą viršininkui ir pasakiau-kaip noriu, taip atostogauju, o tinkamo laiko niekada nebus. ir dar pridūriau, kad tegul pratinasi apsieiti išvis be manęs. jau taip pripratę, kad galima visus mėšlinus darbus sukraut.
Sveikos
Šarange, džiugu dėl gerų naujienų
nu, bet kodėl kai žmogų ištinka liga ir jo ilgiau nebūna, darbdavys iškart ate padaro... Artimoj aplinkoj jau keli atvejai yr buvę.
Aš pati su baime laukiu gegužės.. ir man panašu, kad tas gresia.. Nors iš dalies tai jei taip nevertina tai tegul ir žinosi..
niuma, paleis tikrai. Net šeštadieniais išleidžia. Po apendicito laiko pora parų ir jei viskas ok paleidžia namie gyt
nieko nemezgu... paneriu kelias eilutes ir vėl slampinėju.
Lyg ir įsireikė tų spuogų, bet sau tikrai nenoriu jokių megztukų. Mažoji bais įnoringa tai dar neaišku ar rengsis