Gal kuri žinot, galit rekomenduot pilvo chirurgą Vilniuj? Reik nueit, kad mano brangakmenį apžiūrėtų tulžy ![]()
broliai plikuciai
mama neplika, trumpaplauke. tai mano Simba labai i mama panasi . gali but palikuoniai 5 variantai kailiuku. tikiuosi kad liks plaukuota . trumpiukas tas jos kailiukas bet visai visai be kailiuko man irgi nepatinka
jau metai, tai tikiuosi ir liks plaukuota
yra va visokiu groziu
https://www.google.c...0&ictx=1&uact=3
The elegant and slim Peterbald breed is a cross between the Don Sphynx and the Oriental short hair. It was bred in 1994 in St. Petersburg in Russia. Many cats within this breed have the most obvious coat of all the hairless cat breeds, available in all sorts of colors and markings. They can be categorized as either bald (completely hairless), flock (short, downy hair), velour (hair that is one to five millimeters long), and brush (curly, wiry hair). Most of these cats lose their hair over time.
paskutinis sakinys neguodzia
Mano katinas irgi kartais baisulingai orą pagadindavo. Pradžioj vyrą įtarinėjau
O labiausiai šaibas laidydavo mašinoj vežamas pas veterinarą. Vieną kartą net bijojau iš krepšio traukt, nes nežinojau ką ten rasiu ![]()
Vakar sužinojau, kad bijau kraujo
Teko sudalyvaut tokioj situacijoj su daaaug kraujo nu ir tik jaučiu kaip prakaitas pila ir akyse tamsu darosi. Nugriūt nespėjau, laimei greitoji greitai atvažiavo. Kažkaip anksčiau nepastebėjau, kad taip reaguočiau, ir donore ne kartą esuesu buvus
Atsakant į klausimą - šiandien visiems viskas gerai, tik streso buvo
Liniuka tai gal ne kraujo bijai o tiesiog situacija išgąsdino?
Nu gal. Nors aš ten iš keturių buvau šalčiausių nervų, tai man teko garbė užspaudus žaizdas laikyt
OI, Liniuka, baisiai nuskambėjo, bet supratau, kad gerai baigėsi
. Sunku nuspėti, kaip reaguosi neįprastoje situacijoje. Aš gal irgi sakyčiau, kad nebijau to kraujo,nes ko gi jo bijoti? Bet kiekis kiekiui nelygus. Kur piršto įsipjovimas, kur kas nors daugiau. Tai va tokioj, kur daugiau situacijoj ir nesu buvus.
Aš savo aukščio baimę vis "išprievartaudavau", t.y. lipdavau visur su šeima, nors ir drebėdama. Bet kartą belipant į vieną apžvalgos bokštą ėmė panašiai kaip tau darytis - silpna, galva sukosi, tai mikliai nuvariau žemyn, kad nenugriūčiau ir daugiau to patirti nebenoriu. Kur visokios tvirtos nepermatamos atramos ir nepersimato po kojom - gana gerai, bet vos tik stiklo pertvaros ar ažūriniai laiptai, dar siūbavimas - čia jau šakės mano vestibiuliariniam aparatui.
Limit, neturiu idėjų, nereikėjo....
yra va visokiu groziu
https://www.google.c...0&ictx=1&uact=3
Lusasita, tavo žymiai gražesnė, už praktiškai visas guglo rodomas. ![]()
Liniuka, pasirodo gyveni ir nežinai ko bijai. ![]()
Restar aš realiai nesuvokiau kad tikrai bijau aukščio kol teko Kretoj į Dzeuso urvą lipt
ir nei ten labai gilu nei ką bet realiai pradėjo link kojos, pasidarė silpna, prakaitas šaltas išpylė..nu tada supratau kad ne visas organizmo reakcijas gali valdyt
Liniuka, man net kažkaip beskaitant galva susisuko....
aš šiaip irgi nesu didelio kiekio kraujo mačiusi, tai net nežinau, kaip ten būtų...
o tuo pačiu klausimu, saviems ar svetimiems tas įvyko? gal ir tai dar turi įtakos.
MB pvz alpsta nuo bele kokio kiekio, bet kai reikėjo mane gelbėt, tai ir donoru pabuvo ir šalia pabudėjo didvyriškai
Limit, o tai kažkoks neeilinis brangakmenis? nes dažniausiai su tulžim susitvarko ir ne itin patyrę.bet su pilvo chirurgais reikalų nesu turėjusi, tai negaliu konkretaus pasakyt
Aš lyg ir neturiu tos paniškos aukščio baimės, bet jei kartais tenka kur pažiūrėti labai žemyn, ypač suvokiant pavojų, tai sutraukia visą pilvo apačią.
Ne taip seniai žiūrėjau filmą Pasivaikščiojimas, apie lyno akrobatą, kuris perėjo lynu tarp garsiųjų Dvynių, tai ten buvo toks momentas, kai jis pirmą kartą užlipa ant dar statomo vieno iš bokštų, o ten tokia atsikišusi į išorę plieninė konstrukcija maždaug pėdos pločio. Ir jis atsistoja ant jos. Tai taip stipriai man tą pilvą sutraukė - kaip kokia dubens dugno treniruotė išėjo ![]()
O dar kartais sapnuoju tokį sapną, ypač jaunystėj sapnuodavau, kad stačiomis kopėčiomis užlipu ant stogo (jaunystėje sapnuodavau, kad konkrečiai ant savo mokyklos stogo), o paskui reikia nulipti ir tas pirmas žingsnis, kur reikia koja susirasti pakopą, o viršuje nėra už ko laikytis toks baisus.