Sveikos,
Liniuka, oho...
Limit, Kaune žinau ![]()
Šiandien diena visai nieko, tiek oru, tiek noru, vakar jau koks sunku vakaras buvo...
Kai pirkau savo medvilniniam megztiniui papildomą siūlą, paėmiau du kamuoliukus ir vienas liko. Galvoju, megsiu baktusą, čia kažkurį vakarą. Po to galvoju - reikia su kokiu minimaliu krašteliu, kad nenuobodus būtų. Greit pažiūrėjau, ką ravelry išsisaugojus turiu, vieną paėmiau, atsidariau - aprašytas viskas žodžiais, o schemos nėr. Ir supratau, kad mirtinai tingiu skaityt aprašymą. Taip ir nepradėjau megzt. Visiškas degradavimas. Anksčiau dažnai būdavo net nesiruošiant megzt, grynai dėl sportinio intereso paskaitau ką nors, kol suvokiu, kaip ten mezgas kas nors.
Labas rytas ![]()
Žinau, žinau, kaip reikia sakyti, bet nenorėjau pasirodyti per daug protinga ir oficiali
, gi ne žiniasklaidai transliuoju.
Valakampiuose irgi būtų faina pasibastyti, anksčiau nuvažiuodavom su dviračiais pasivažinėti ar į paplūdimį, rimtai reikės kurį vakarą vaikus nusitempti.
Mane jau iš ryto Barbora aplankė
- užkišau šaldiklį ledais
ir dar šiobeito prigriebiau.
Restar, kokia tu organizuota.
Vakar iš ryto vežiau dukrą į traukinį iš ryto - važiavo su klase į kelionę. Tam reikalui reikėjo atsikelt kokia 30 min anksčiau, nei įprasta. Atrodo nedaug, bet vakare buvau tokia pavargus, net silpna buvo, taip ir traukė lova. Bet buvo dar per anksti gultis, nei šioks, nei toks laikas, o dar turėjau duoną užminkyt, kurią irgi jau buvau kelias dienas atidėliojus. Tai kaip kokia kankinė visą vakarą kankinaus. ![]()
apie kančias
vakar 21 val sužinojau, kad šiandien po darbo atvyksta anyta. viena, visam savaitgaliui. mane ištiko nervinis priepuolis. nu.
o jau kokia kančia tas kojines megzti, dar tai nėra buvę. tai vakar net artyn nepriėjau.
o apie miegą, tai mano dvi dukros vakar pramiegojo totaliau nei totaliai. 10.07 yr autobusas, atsibudo tik 11 val.