Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Save gerbiantis meistras telefoną naudoja tik užsakymų priėmimui :D​ 

cia toks pats idomus teiginys, kaip ir visos blondines zioplos,  visos storos apsileide arba visos mezgejos pencinYYYYYYkes :)

mane tai istiko neturiu ka veztis megzt  i soda. o lietus lyyyyyja :)   medvilniuko  rankogaliai belike,  tokio didelio mezginio nenoriu veztis. susidejau    kelis kamuoliukus   medvilnes ir bursiu ka ir nuo kur megzt . ar  nuo virsaus, ar nuo apacios. bet  biskeli dryzinsiu :)

Atsakyti

Lyja? Pas mus tai saulė žeme ridinėjasi. 

Nusipirkau 5 mangus ir viena suėsiu :B​ 

Atsakyti

lyja  lyja, jau geras pusvalandis  kaip lyja . saules siandien nemaciau . su striuke vaiksciojau :D

as aju kelintas menuo kas dien po manga, jei didelis po puse. nu kazkoks  apsedimas.   matyt jame yra to, ko man truksta, kad taip norisi. dabar tai dziaugiuosi  akcijiniais.   puse krepsio  prisikrovus jau turiu , kad tik speciau suest ;)

Atsakyti

nu iki nakties tas lietaus debesiukas gal ir i Vilniu ateis http://www.meteo.lt/...aru-informacija

Atsakyti

Restar, dabar gal kiek apsileido gimnazija su uniformom. Kai sūnus pradėjo mokytis prieš 10 m. tai buvo drausmės mokytojas ar kaip jis ten vadinosi, tai bet kur koridoriuj galėjo pamatyt netvarkinga uniforma ir pastabą gaudavo. Dabar kartais per susirinkimus pasako, kad tėvų atsakomybė, kad vaikas būtų su tvarkinga uniforma, bet matyt nelabai mokykloje kas kimba. Nors maniškiai vaikšto su tvarkingom unifirmom, bent jau iš namų išeina, tikiuosi nepersirengia. :) Vyresnioji dukra kartais  marškinėlius trikotažinius nešiodavo paskutinisis metais, tai kai bandydavau ginčytis, tsi irgi argumentuodavo, kad ji čia dar labai su uniforma. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 gegužės 2019 - 17:53

ir pas mus lyja, ir šalta ...

Atsakyti

Restar aciu

Pareinam namo-ner elektros

Vanduo indaplovej stovi, saugikliai ismusti (ijungem indaplove iseidami darban vadinas)

Tai linksmas penktadienio vakaras, bent vandeni siaip taip ispylem  mb pasitreniravo svoriu kilnojime

O taip planavau mezgt megzt visa vakara

Nu indus irgi vyras pabaige plaut, gal ir pamegsiu

Bet tai brac skalbykle geriau butu sugedus, jau kuri laika dairausi naujos, indaploves neketinau keist dar

Atsakyti

Bent jau mūsiškiui tai šiandien laisva diena buvo. Rengėsi kaip nori. Ėjo į ekskursiją. El. laiške buvo perspėta, kad apranga laisva. 

Bet šiaip iš tų, kurie ir per skalbadienius su uniforma ėjo. 

Pas Rusnę naktis mokykloje. Eisiu panakvot. Tikiuos, kas nors dar iš suaugusių prisijungs. Mokytojų nebus, tik šefas Gian Luca svečiuosis. Viktoriną patys susiorganizavo, filmą žiūrės. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 31 gegužės 2019 - 18:09

Ir pas mus jau kelios val. lyja...

Bet diena tokia pagal mane :D truputis saulės, truputis debesiukų :bigsmile:

Mano didysis užsimanė į muzikos mokyklą :oh: ir įtariu, jo ten nepriims (per didelis). Nu kokie tie pedagogai "štampuoti"...  įsprausti į rėmus.

Atsakyti

Ristina,gal ir priims-vaiku tai trūksta...Arba pasiūlys kokį kitokį statusa-pvz,kokiu megeju.         O kuo nori groti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 31 gegužės 2019 - 19:22

Lyja  :wub:​ mėgaujuosi ant sofkutės su mezginiu, teška aplink, mėgstu tokį orą. ryt į Vilnių, kažkokios gimnasčių varžybos, megztelsiu pakeliui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 31 gegužės 2019 - 20:06

Na, ką kepa per Beatos laidą matyto torto biskvitas... Toks skanus susirodė, kad net progas ateinančias prisiminiau - ir vaikų, ir tėvo diena :). Ir man už vargą su jais vargstamą kompensacija bus :D. Iš pačio ryto turgun reiks lėkti uogų, dar prie to paties kokių daržovių, gėlių pasičiupsiu  :rolleyes: . Šiemet jau įsiminiau LIniukos mėgstamą sanvitaliją, jau turiu vieną :). Jau kaip man rūpi, kaip ten kas sode auga  :wub: .

Lusasita, tu arbūzus jau laukan sukišus? Nes mano vieninteliai nepasodinti. Nei pernai, nei užpernai nieko su jais man neišėjo, gal trečias kartas nemeluos, kaip tyčia neblogi daigiukai savi užaugo... Taip knieti viską apeit, apžiūrėt, tikiuosi, kurkliai nepridarė ženklių nuostolių...

Lietaus Vilniuj nei kvapo šiandien, šilta, saulėta.

Olaiva, taviškė dar ir gimnastika užsiiminėja? Ar tau mokslai irgi jau baigiasi? Lyg vieni metai buvo, ar ilgiau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 gegužės 2019 - 20:10