Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, ką kepa per Beatos laidą matyto torto biskvitas... Toks skanus susirodė, kad net progas ateinančias prisiminiau - ir vaikų, ir tėvo diena :). Ir man už vargą su jais vargstamą kompensacija bus :D. Iš pačio ryto turgun reiks lėkti uogų, dar prie to paties kokių daržovių, gėlių pasičiupsiu  :rolleyes: . Šiemet jau įsiminiau LIniukos mėgstamą sanvitaliją, jau turiu vieną :). Jau kaip man rūpi, kaip ten kas sode auga  :wub: .

Lusasita, tu arbūzus jau laukan sukišus? Nes mano vieninteliai nepasodinti. Nei pernai, nei užpernai nieko su jais man neišėjo, gal trečias kartas nemeluos, kaip tyčia neblogi daigiukai savi užaugo... Taip knieti viską apeit, apžiūrėt, tikiuosi, kurkliai nepridarė ženklių nuostolių...

Lietaus Vilniuj nei kvapo šiandien, šilta, saulėta.

Olaiva, taviškė dar ir gimnastika užsiiminėja? Ar tau mokslai irgi jau baigiasi? Lyg vieni metai buvo, ar ilgiau?

Praktika man dabar, tai važiuosim fotografuoti. Dabar gimdau baigiamąjį darbą, turiu kelis l.skirtingus variantus.Jau buvau apsisprendusi, vos ne nešiau spausdinti, bet vakar dėstytojai subalamutino,tai sakau ačiū :D egzaminai birž gale ir diplomų įteikimas, greit tie metai prabėgo...

Atsakyti

Nuostabi diena  :wub:. Mažai ką veikiu, tiesiog mėgaujuosi saule ir žaluma :wub:​. O ryt ir tortą ragausim :)

Atsakyti

Aš šnd su dviem vyresniais švenčiau vaikų dieną su darbo kolektyvu (organizavo) Anykščiuose. Lajų takas, Eko takas, Labirintai. Būtų faina, jei ne vaikų pjautynės. Tiesiog. Pavargau. Namie dabar - idealūs. Viena kolegė pakomentavo, uf, galvojau pas mane vieną taip vyksta... Atlaikiau šiaip taip dieną. Ryt antras Viliaus gimtadienis. Ir pagaliau į darbą- pailsėt :) 

Atsakyti

Sveikos,

Žiūriu tyla šiandien. Aš irgi nusivažinėjau šį savaitgalį. Buvau nuo visko atitrūkus.

Girdėjau, kad yra besinaudojančių internetinėm vaistinėm. Man iškilo toks klausimas: jei aš užsakyčiau internetinėj vaistinėj vaistų astiimant konkrečioje vaistinėje, ar mano anyta galėtų atsiimti? Norėjau užsiregistruoti camelijos internetinėj vaistinėj, bet žiūriu, kad ten vardo, pavardės, amžiaus prašo, tai gal tada ir atiduotų tik man?

Atsakyti

Taip, anyta turetu pasakyti tavo pavarde ir koda. Bet ir be jo randa. 

Atsakyti

Tai jai neiškils probemų atsiimant, jei žinos užsakymo kodą?

Atsakyti

Nea, pasakys koda pavarde ir viskas. As mamos vardu siuntini emiau is camelia. Zinojau tik pavarde, tai kompe paziurejo ir uzsirase numeriuka. 

Atsakyti

Mūsų tai net pavardės vienodos, tik vardai skiriasi. :)

Labas rytas.

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

Labas dryžuotas rytas

Priedas  received_462946247786428.jpeg   194,29KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

si karta sode ir as nemenkai megztelejau, nors lietus ir nelijo :)   tiesiog darbus  apsidirbe poilsiavom.

restar  as  arbuzus pries tuos salcius praeita savaitgali susodinau, ir agro plevele uzdengiau. bet nudengus, tai man jei toki  pavyte.  gal persalta   buvo, lietus priplojo .  palikau atidengtus bus matyt kas is ju bus.  dabar pasodinau melionus, ir likusius  arbuzikus is pirktinio arbuzo aguonos dydzio seklyciu . eksperimentas ar augs kas ar nea.

Atsakyti

Lusasita, o tau pavyksta užsiauginti arbūzų?

Iš kelių metų eksperimentų, buvo pavykę užauginti tokį  kūdikio galvytės dydžio... Mečiau tuos žaidimus.

Atsakyti