Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pernai labai gerai uzaugo.  pas mus siaureje :)  tai tik jei labai karsta , tai pavyksta .  bet sodinu vistiek. nors nesam mes labai  arbuzu megejai.  as daug ka auginu del idomumo, del grozio :)

Atsakyti

Sveikos, tai aš irgi savaitgalį sukišau, išgirdusi apie karštus orus, dar agro pridengėm. Dabar dar rūpi nulėkti į sodą ir palikti atidarytas šiltnamio duris, nes bus kapiec, kas kad  2 langai viršuje automatiškai atsidaro ir durys vienos prasiveria, bet neužteks to...

Arbūzus bandysiu užsiauginti 3-čius metus... Šiemet kaip tyčia savi gražūs daigeliai užaugo. Pernai man 2 ne tai kad kūdikio galvos, bet kūdikio kumščio dydžio buvo 2 :) iš svetimų gal 3 daigų. Netgi valgomi, bet parodija....  jeigu neišeis ir šiemet, tai nebežinau, kaip juos auginti. Dar skiepijimo nebandžiau, gal tai padėtų daigams išgyventi, o tai nususdavo, nuvysdavo ir pan, o kurie gyvi likdavo, tai absoliučiai leisgyviai... A, arba dar variantas - bandyti auginti melionus :). Man jie per saldūs, tai net nedegiau noru jais užsiimti. Reiks vyrą pakurstyt, nes jis mėgėjas jų :).

Atsakyti

sveikos

triu vieną arbūzo daigą ir vieną meliono daigą. abu palikau šiltnamy. nu  bus miškas. arba ne :D  bet faktas, kad lauke mirtų

Atsakyti

melionu irgi nemegejai. paskutine akimirka   paberiau seklu tiesiai i  darza. o kitas seklytes  velai namie sudaiginau.  tai tik po pirma lapeli leis pradejo. sukisau tokius . del idomumo . pas mus zeme sunki, priemolis.nors ten skaitosi maisem su  lengvesne zeme, bet matyt molis nugali. o molyje  arbuzai nemegsta augt .  vienais metais uzaugo gal  30 burbulu, kaip  tinklinio    kamuoliai. dalinom  draugams ir pazistamiems. bet tas senai  buvo. ir pernai augo gerai , nes karsta buvo. ai, bus kaip bus, nepergyvenu visai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 03 birželio 2019 - 11:32

pas mane ant "moliūginės" kalvos priaugo savaime kažkokių padarų, moliūginės giminės. bus kaip Liniukai, lauksiu dabar, kas iš jų gausis.

o "moliūginė" kalva taip vadinama, nes sklypo kampe sukrovėm velėną aukštyn kojom, iš lysvių, iš šiltnamio, kartu su šiek tiek žemių, ir ten pernai auginau moliūgus, šiemet irgi kiek pati prisodinau, kiek patys išdygo.

agurkai mano šiemet užsispyrę, nesuprantu ko jiems trūksta, išdygo gal koks trečdalis, atsėjau, ir vistiek nedygo

beje, kaip ir špinatai beigi salotos, nu nedygsta nors tu ką

Atsakyti

Mano agurkų irgi tik koks trečdalis išdygo. Bet dar gal išdygs. Žieminiai svogūnai, ramunėlės, čiobreliai per tris savaites nesudygo nei vienas :hmm:

Likau be mezginio ir be jokios minties. Važiuosiu gal į mados garažą ko nors pasidairyt ir gal kils kokia mintis. 

Atsakyti

Liniuka, o jei drakiaus guolį apžiūrėtum, ne tas pats būtų? ir važiuot niekur nereikėtų.. :)

Atsakyti

Žinok mano drakius sukūdęs ir turi tik mažus likutinius kiekius visokių nesąmonių.

Mados garažas nenudžiugino... 

Atsakyti

Liniuka, kur dingo visos tos dėžės, kurias nuo vyro slėpei? :D 

Atsakyti

Matyt taip paslėpiau, kad net pati nerandu :D​ 

Atsakyti

Liniuka, o ko nori/ieškai?

galėčiau pasiūlyti ką nors iš saviškio turto, ale bet kad jis toks nestandartinis :D  ir visai nepatrauklus...

Atsakyti

LIniuka, gal talkos reikia išverčiant tavo dėžės? :D

O man šiemet nedygo zinijos, nedygo astros , nors 2 kartus sėjau :(, afgurkai dygo tik vienos rūšies, vakar atsėjau antrą kartą. Šparagines pupeles kurkliai suėdė neišdygusias į paviršių, gal 5 daigai stovi, antrą kartą atsėjinėjau - nė vienas dienos šviesos neišvydo. Šiemet tikrai egrai dygo ir auga salotos (šiltnamyje) sudygo ir lauke, bet nesu tikra ar augs. Moliūgų pridygo šiltnamyje, jau gana didelius iškėliau į lauką, bus matyt, ar kas gero iš jų išeis. Žirnių koks ketvirtadalis sudygo... Čia vis gyriausi, kad pas mane žirniai ir pupelės gerai auga, ane... Tai gal visgi arbūzų turėsiu :D.

Atsakyti