Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, brangioji, nu aš kaip visada be žodžių tokiais momentais... Noriu labai labai palaikyti, siunčiu visas geras mintis ir meldžiuosi, kad viskas susiklostytų kuo geriausiai  :4u: .

Atsakyti

Laba :4u:

Sarange :4u: tik su geromis mintimis ir linkejimais su tavimi  :wub:  :4u: 

Restar, tavo ligoniui :4u:

Nemezgu jau trecia diena..kas vagia is manes laika :hmm:

Siandien pries 3 metus trecia karta tapau mama :wub:

Ir rodos, kad nusipirkom nama :hmm: teks siulu babinaites keist i kitokias medziagas :B

Atsakyti

Šarange 🤞

Viskas turi būt gerai. 

Katuką kokią visą fainą su šluota rankoj ir virduliu po pažasčia šiandien sutikau 😍 Vasariška visa tokia, smagu buvo pora žodžių persimest :)

Turiu tokius klientus, kur net turbūt šikpopieriu vonios kambary reiks pasirūpint :D bet visai nieko leist svetimus piningus :D tik kad labai laiko užima.. ir karšta po miestą duotis. 

Restar, kaip tau su ta skola baigėsi? 

Kažkur jau girdėjau panašią istoriją. 

Praeitąnakt Nitę sapnavau :D tik nebelabai pamenu, ką sapne veikėm. Nubudus dar galvojau, kad reik aprašyt, paskui vėl prisnūdau ir dingo istorija :D

Atsakyti

Labas, Limit, gerai, kad priminei :). Pasirodo, vyras pasiėmė mano skolos lapą :D.

Šiandien darbas iš namų, bet milijonas reikalų, nežinau kaip viską suspėti, t. y. dar ir padirbėt :).

Mirtinai reikia nulėkt į sodą šiltnamio durų atlapot, nes iškeps... 

Atsakyti

Šarange tau daug daug daug balionų!!!!!! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kažkaip neturiu ką pasakyti...  :unsure: Tai tik Šarangei palaikymą siunčiu, laikau kumščius, kad tik viskas pagaliau į gerą.  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Labas :4u:

Negaliu susikaupti, mintyse tik Šarangė :4u: :4u: :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Aš irgi nerandu šiandien sau vietos, kad tik jai viskas gerai pavyktų 

Operuos apie 4 val, 10 ryto pradėjo, tad dabar ten pats darbymetis, palaikom, kaip tik mokam  :wub: 

Atsakyti

Taip, kad tik viskas sklandžiai, duok Dieve :wub:

Atsakyti

sedziu isitempus, kad tik gerai pavyktu :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Palaikymo balionai Šarangei  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​  

Atsakyti

Sudubliavau.. 

Nu ir karstybe lauke.. Viduj kazkaip ne taip dusna. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 05 birželio 2019 - 10:52