Dar operuoja...
Dieve,ko taip ilgai......(nors protu suvokiu,kad visada nusakoma tik orietacinė operacijos trukmė,bet vis tiek širdis į užkulnius smuktelėjo.....
)
Oj, ta nežinia dėl Šarangės, tas laukimas, vien mes čia neramios dūšios, o kaip namiškiams...
Mes sulakstėm su mergom į sodą porziją ledų važiuojant pirmyn, porcija atgal (aš susilaikiau
), o per vidurį išsimaudėm, net aš, nros ir nemėgstu to tvenkinio, bet kol biškį pajudėjau, prakaitas išpylė, tai buvo gera atsigaivinti. Gaila, kad negalėjom ilgėliau pabūt, skubėjau parlėkt iki kamščių ir į polikliniką dabar lekiam.
LImit - kas gi dabar??? Rimtas lūžis, gipsas, ar dar tik eilutėj sėdit?
Beje, sode mašina rodė 29,5, mieste 32... Namie tai pakenčiama, baisiai neprikepina.
Nemalonią situaciją turėjom. Su kolege iš darbo einam ir iš priekio ateina mergina. Raudonu veidu (nu ok, karšta), bet rankos tiesiai žemyn nuleistos, vos ne mėlynos, be judesio, žvilgnis maždaug į vieną tašką ir eisena nelabai koordinuota. Prasilenkėm, bet prisivijau, sakau, gal jums greitąją iškviest. Ji tokiu ramiu lėtu balsu- o kodėl reikėtų?
Sakau, ar gerai jaučiatės.
-Man viskas gerai. Aš po naktinio budėjimo. O kodėl reikėtų?
Ir nuėjo. Na, vaizdas, kaip narkotikų pavartojus.. nemalonu. Bet dviese buvom, pasitarėm, kad gal tikrai ne koks sutrikimas.