Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš gal nesistebėčiau, kad gaučiau sąskaitas. Bet kai sąskaitos akyse nemačiau,  o jau gavau pretenziją dėl skolos, tai... Ir man tvirtina, kad pagal pasirašytą sutartį turiu mokėti, o aš tos sutarties akyse nemačius. Tai kaip ir neteisybė.

Oho, Katuk, kaip įdomu, pasidžiaugs, o paskui sugrįš. Nori mieste labiau dalyvauti, ar kitos priežastys? Mano dukterėčios tai šią savaitę kaip tik iš barako kraustosi į nuomojamą butą. 2 kambariai - 360 eur. Man atrodo baisiai brangu ir neverta, nes barake gi pigiau. Bet abi jau dirba, viena šiemet baigia bioinžinerijos bakalaurą, tai tegu kiša savo pinigus, negi dabar jaunimą paprotinsi...

O judu abudu vieni namuose karaliausit :). Praktiškai nebus kas veikt, nieko auklėt nereikės... Man mažiausiai 11 metų iki tos laimės liko...

Balionų man taip labai ir nereikia, juokinga jau... Vaikščioti gali, o kiek ir beliko į tą mokyklą eiti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 birželio 2019 - 21:45

Qqte, kokią indaplovė taip pamėgus,kad tokią pačią pirkai? :)

uff, aš šiandien su vaikais parke prasibovijau tai dabar tenka nakčia ruošt pietus rytojui į darbus :) matysim,kas čia gausis iš naktibaldos kulinarijos :D

Katei parnešėm balandžio plunksną iš parko. Ojetau, kiek džaiugsmo ir pasiutimo :D viena pati dabar duodas, nereik nei tampyt :D

Mezginėju lyg link pabaigos sarafaniuką. Būtų gerai baigt šią savaitę, bet matysim,kaip seksis.

Atsakyti

Kadangi vasarą dirbs kavinėse,  tai naktim su taksu į kaimą per brangu. Į kamčiatką kraustos😁 Žodžiu,  nebus taip jau čia gerai,  nes vis protarpiais ir namie gyvens. ale bet namų ūkį reiks ir ten ir ten palaikyt. Supakavau patalų,  puodų bliūdų,  dar reiks bent arbatinį kokį nupirkt. Nu būt gerai koks šaldytuviukas,  ale bet gal kaip nors ir be to išsivers. 

Atsakyti

Restar :4u: nu ale užtat vaikai aktyvią vaikystę gyvena, o ne kaip dauguma prie kompų sėdi. Ten tai kaulai saugūs... Kaži kaip Šarangei sekasi :unsure: Katuk, ale ot patiks mergom barake, tai nuo rudens visai tušti namai stovės :D

M trečią dieną serga - skauda gerklę, galvą, tempa laikosi apie 38 ir šiaip tokia lepšis. Kas keisčiausia, kad gerklė ne tik raudona, bet ir užtinus ir dar matosi baltas apnašas, lyg pūlinukai :blink: Nors angina išoperuota. Girdėjau pasitaiko, kad atauga :hmm: Turbūt reikės pasirodyt gydytojai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 04 birželio 2019 - 07:10

labas rytas

rašiau ryte bet pastrigo žinutė

Liniuka aha nepameni kaip Nitės vyrui buvo su koja? kaulai panašu nesaugūs niekur :D

Abelo nieko mandro tiesiog mums išmatavimai ne visų tinka, nu ir kaina kad įkandama būtų

tai perkam AEG FFB62400PM

prieš tai irgi labai panaši AEG buvo,nepamenu tų skaičiukų bet skiriasi tik spalva ir gal kiek viduj gumų daugiau, nežinau gal ir džiovinimo būdas kitoks, o gal ir ne

Atsakyti

Už Šarangę laikau kumščius. nu turi būt viskas gerai ir ne kitaip

vakar mama galutinės konsultacijos pas daktarą operavusį buvo , tai irgi sakė viskas gerai, viską pašalino, dabar tik pasirodyt dažniau, bet nereiks nei jokių chemijų nei spindulių, nieko :yahoo:

Atsakyti

Šarangė rašė, kad operacija trečiadienį. Kuo stipriausias palaikymas  :wub: 

Katukai, naujas gyvenimo lapas :) Mano dukterėčia irgi bendrabutį gyveno, nors Kaune mokėsi. Aš pati butą atskirai nuo tėvų nusipiirkau, nors vienam mieste gyvenom. Tai vidum suprantu tą jaunų žmonių norą savarankiškai gyvent.

Atsakyti

tai čia ne noras :D  o būtinybė. gi sakau, kad gaila pinigų taksui naktį po darbo, pigiau už baraką susimokėt. o gyvent būtent barake tai nenori, gi pripratę prie naminio komforto...

apie naujus butus tai soriuks, iš kur pas jaunimą tokie pinigai....

Atsakyti

laikau kumstukus, kad  pagaliau Sarangesu visam issiskirtu su tuo savo  nedraugu :4u:

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Restar :4u: :4u: Smagu skaityt dėl qqtes mamos gerų naujienų :4u: Mes su Milda ligoninėj. Rotą pasigavo darže.. stiproką tokį, tai jau antra para lašalinių į trasą eina :( Megzt noriu kaip nežinau kas, bet teks turbūt palaukt kol visi prasirgs.. :oh:

Kažkokie šiemet ligoninių metai :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 04 birželio 2019 - 09:31

Waidaw :4u:

Atsakyti

Olive Leaf. Anykščių merinas. 

Priedas  IMG_20190604_110948.jpg   572,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti