Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

LImit - prie Žaliųjų ežerų buvo su draugais. Sakė, kad šoko nuo tarzankės - kaip suprantu, tai tokia virvė, į kurią įsikimba ir tinkamu metu reikia pasileisti ir šokti į vandenį. tai va, pasileido truputį per anksti, iš 3 m aukščio su savo ūgiu ir svoriu į dugną su kojom... Vienas šuolis pavyko, buvo smagu, o kitas jau ne... Taip ir baigėsi smagioji vasara net dorai neprasidėjus. Lyg žadėjo paleisti namo dar iki operacijos.

Nu nieko sau :unsure:

Žiauriai gaila. Kaip jo paties nuotaika? Kur guli?

Koks dabar tavo vaiko ūgis?

Mes su vaikais buvom TA, tai mažasis brolis praaugo didįjį 1 cm ir 7 kg :D O Rusnė ūgiu mane jau pasivijo, batų dydis jau oernai didesnis buvo.

Atsakyti

Labas rytas

mes tai žodį kraulinti truputį kita prasme vartodavom :D

Atsakyti

Limit, o kokia upė - Neris?

Aha

Atsakyti

Olaiva, susikursit Provansą savo valdose :wub:

:wub:​  tik labai stengsiuosi to provanso nepersaldinti, man gražu toks kuklus provansas, lietuviškas

Atsakyti

Limit, jau vakar sakė, kad nusibodo. Bet jis labai uždaras. Sulenda į telefoną ir sunku išpešti, ką jaučia... Kai raitėsi su ašarom iš skausmo pirmą vakarą, tai jau nebeįmanoma buvo paslėpti. Ūgis buvo gal ~ 196, nežinau ar dar paaugo ar jau ne. Bandau įsiteigti, kad gal į gera viskas išeis, gal turės laiko permąstyti gyvenimą, bet bijau, kad bus dar blogiau, be prošvaisčių, kai tik namie sėdėt/gulėt teks.... Jau ir taip itin linkęs į depresiją...

Gal kas nors netyčia turit ramentus paskolinti? Didesnius tokius. Nes močiutės, M dydžio, kuriuos ir dukra naudojo, jam per trumpi, visas susirietęs kaip diedukas su jais. Daktaras sakė, kad kol kas tik iki tualeto ir gali eiti, bet tai virš 3 mėn, tai vis tiek gal ir kur daugiau norės pajudėti...

Qqute, priminei ir kitą prasmę :). Bet mano tarmėj yra  kraulinti (vogti) ir kraulintis (kraustytis) :).

Atsakyti

Gal kas nors netyčia turit ramentus paskolinti? Didesnius tokius. Nes močiutės, M dydžio, kuriuos ir dukra naudojo, jam per trumpi, visas susirietęs kaip diedukas su jais. Daktaras sakė, kad kol kas tik iki tualeto ir gali eiti, bet tai virš 3 mėn, tai vis tiek gal ir kur daugiau norės pajudėti...

Aš turiu ramentų. MB ne 196, bet it ne M dydžio. Užvažiuok, pakeliui į sodą :mirksiukas:

Atsakyti

O, geras, Nite, mažai tikėjau sulaukti pasiūlymo, bet va, prašau  :yahoo: . O jo pažastiniai ar alkūniniai? Nes kaip tik googlinti pradėjau, tai spėju, kad jam pažastiniai reikalingi,nes remtis koja negalima. Ir ant jų turėtų būti parašyta L dydis - ar gali užmesti akį?

Atsakyti

Alkūniniai, akis mano ne namie dabar

Atsakyti

Nu va mūsų mokykla irgi mokslus nutraukė, nebebus kitą savaitę tų prievartinių ekskursijų. 

Ech kaip praverstų dabar baseinas... Bet namo išorę tvarko, tai baseinas turi palaukt, kad neprisiterštų. Nu tikiuosi liepa ir rugpjūtis bus irgi karšti :B​ 

Atsakyti

Liniuka gal geriau tikėkis kad protingai šilti ar ką?

Atsakyti

Nu šiaip tai aš nelabai tikinti :D​ 

Atsakyti

Kad pas mus protingai nebuna, arba 15 arba 30... Man geriau 30...

Atsakyti