Na ką, susivienijam palaikymo balionams
![]()
Grįžau po konferencijos, neišsilydė smegenys, nei nuo karščio, nei nuo anglų kalbos. Dėl karščio, tai buvo kondicionieriai. Jei ne jie, tai būtų gyva pirtis, toje pastogėje, nes po pietų net su kondicionieriais jautėsi, kaip kaista. O kalbėti man nereikėjo, klausyti ką supratau, ką ne, bet pusė bėdos. Gal prie pietų stalo buvo toks nejaukumas, kad kiti bendrauja, bet aš, net jei kyla kokia mintis, tai visi žodžiai, net jei ir buvo žinomi, kažkur išgaruoja. Katrais visai elementariuose dalykuose. ![]()
Kerpena, nemanau, kad tu viena tokia.
pas ane darbe tokia situacija, kad pypec. darbinė. nu bet tokios nesąmonės dedasi, kad kaip niekad džiaugiuosi, kad man čia beliko keli mėnesiai
Labas rytas
Šarange, jau kad drėbtelėjo tau dievulis išbandymų, vis dar bando tavo stiprybę.
Laikykis, nepasiduok juodom mintim, turi būti viskas gerai
Mintimis visą laiką su tavim.
Bent kiek vėsiau šįryt, matau blankią šviesą tunelio gale - per tuos karščius tai jaučiuosi kaip banginis, išmestas ant kranto.
Rytoj su Aušros klase neformalios išleistuvės - užsisakėm dažasvydžio žaidimą. Tai žiūriu aš į orų prognozę ir man silpna darosi, kaip mums ten reikės lakstyti su kaukėm ir kombinezonais tokiame karštyje
Pas mus vakar neblogai nulijo
Jungiuosi į palaikymo komandą
Lace.. mes irgi ryt neformalias didžiojo darom. SU dviračiais mins 10 km iki stovyklavietės. Kas nenori- mašinom atvažiuos. Aš kadangi dviračio neturiu, plius Emilis, važiuosiu su mašina, o Viliui palikau spręst pačiam, nes pakolkas raunasi dviračiu ir neklauso, kad gali būti karšta.
![]()
Labas rytas,
Tie karščiai tai kažkaip smegenis dievaži kai kam susuka ![]()
Vakar bendradarbės mergaitei mokytoja vedė pamokas lauke. Organizuotas buvo kažkoks žaidimas/viktorina. Tie kurie atsakydavo, galėdavo atsisėst, kurie ne, turėdavo karšty stovėt. Vandens neparūpinta. Tai jos mergaitė gavo šilumos smūgį, vakare pakilo tempa, skauda galvą, silpna ir visokie kitokie negerumai
Pasirodė, paskui ir dar keliems vaikams panašiai.Kur sveikas protas dingo, nesuprantu ![]()
Vakar dar pas Rusnę mokykloj susirinkime buvau. Tai klasėj pusvalandį išsėdėt jau iššūkis, o jei taip kelias pamokas, kad ir sutrumpintas.. Gerai, kad jiems atšaukė mokslus šiai savaitei, kitai dar pilna veiklų, už kurias dar ir susimokėt reiks ![]()
i
![]()
Gal kuri norit tuniką lininę megzt? Natalie Pelykh IG aprašą postuose įkėlus
Labas rytas
Sarange, su tavim
Siuskit silumos pertekliu i norge..lyja ir vesu. I depresija varo tokia vasara, o iki atostogu dar reik kentet