Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

W@idaw, kur tą tuniką galima pamatyti?

Mūsų aštuntokės išleistuvėms plaukia laivu Nerimi, tai galvoju, kad protingesnis variantas karščiams. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 birželio 2019 - 09:02

Mūsų aštuntokai patys traukiniu po pamokų pas vienus tėvus į sodybą važiuoja prisiplanavę veiklų visokių. Tėvai keletui valandų po darbo atvažiuos.

Atsakyti

:4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Aš saviškio jau nebeleidžiu nuo vakar. Nematau prasmės atvažiuoti 8.00 ir 9.00 gaut sms mama aš jau. Šiandien paskutinė diena 9.00-10.30 pabuvo namie su kitais dviem, kol aš darbelyje pabuvau. Ir baigės mokslau jau, nes tas dienas atidirbo mokslo metų eigoje. 

Atsakyti

Sveikos,

Šarangei daug palaikymo minčių   :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: .

LImit - ar čia apie 2 nuskendusius jaunuolius tam pačiam ežere ar dar kokių traumų su tarzanke nutiko? Vakar važiuodama iš ligoninės kaip tik galvojau, koks skausmas tėvams, kuriuos pasiekė TOKIA žinia... netelpa niekur, mane turbūt koks paralyžius ištiktų...

Ligoninėj tai vat laiko, ir tiek, šiandien sakė, dar nei daktaras nebuvo. Faktas, kad nepaleidžia iš ligoninės. Gal ir gerai, mažiau pavojaus ką nors pažeisti, koja pakelta, tokias sąlygas namie sunkiau sudaryt. Sakė, kad komplikuotas lūžis, kažką apie titano plokštelę minėjo.

O vyresniokams jėzuituose irgi ši savaitė paskutinė? Maniškiui 2 dienas nebuvo pamokų, šiandien civilinės saugos diena, atiduos vadovėlius, raktelius ir pan. Kerpena, LImit,  o kitais metais tą pačią spintelę duoda ar jau perkelia kitur? Klausiu, nes buvo pametęs raktus, pasidarėm naują, paskui ir senas atsirado. Tai va, jeigu keis spintelę, tai abu verta atiduoti, matyt.

Atsakyti

Restar, ne tik tas lūdnas atvejis vakar, yr nemažai šiek tiek geriau pasibaigusių, bet su rimtom traumom, stuburai ir pan.

Vakar kaip puolė visi artimieji skambint, tomėtis, kur mano vaikai. O jie kaip tik irgi maudėsi, bet tik upėje. Pie ežero dėl taršos neleidžiam. Bet dabar jau ir man nerimas toks. Bet gi neapsaugosi nuo visko, kaip  kad mano mama norėtų, kad neleistume jų.

Gauna vis kitą spintelę, bent jau mūsiškis. Nežinau, pagal ką ten skirsto.

Atsakyti

Man atrodo, kad tą pačią paprastai, nebent kokie nors globalūs pakeitimai vyksta. Mano vienuoliktokas buvo šeštokų stovykloje vadovu, tai stovykla šiandien turėjo baigtis, bet irgi vakar jau paleido dėl karščio. Tai šiandien namie, sakė liko tik atsiskaityti su biblioteka ir pan. Dar jiems ten socialinės praktikos dienos numatytos, bet buvusiems vadovais stovykloje nebereikės. O aštuntokė išėjo į mokyklą, po 2 dienų atšauktų. Dar lygtai bus projektas jėzuitai ir Vilnius. trečiadienį vakare plaukimas, o ketvirtadienį naujos klasės susirinkimas.

Limit, sakai, kitą  - reikia paklaust vaikų. Sūnus, tas kur baigęs jau, tai man atrodo tikrai visą laiką tą pačią turėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 birželio 2019 - 10:52

Jungiuos į palaikymo komanda  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Dukra irgi parašė, kad tą pačią turėjo.  Sako, kad turėtų duoti tą pačią, bet kartais kas nors susimaišo.

Atsakyti

Gal ne kiekvienasis metais vis kita, bet žinau, kad tikrai po 5 kl, keitė ir šiais metais buvo gavęs daar kitą.

Atsakyti

Nu, aišku, bus kaip bus, viską sužinos pats. Reiškia, neapsimoka investuoti iškart į daugiau raktų :D.

Limit, tai nuo to šokinėjimo traumos? *****, tai kodėl vis dar yra galimybių šokinėti? Aš pati prie Žaliųjų buvus paskutinį kartą, kai šitas didelis vaikas buvo dar visai mažas....

Vos nepamiršau šiandien, kad ne atostoginis režimas man dar, kad ir susitikimų turiu, taip netyčia prisiminiau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 birželio 2019 - 11:47

Nenuimta, nes nepagriniam pliaže ir niekas nekontroliuoja. Ten net gelbėtojų nėr. 

O ir nuomonės diskutuotojų labai išsiskiria. 

Atsakyti

Restar, tau statistikos: mano visi keturi vaikai, kurie mokėsi gimnazijoj, visus metus iki šiol turėjo tas pačias spinteles. Sūnus 5 metus (nes jie dar tris metus savo klasę turėjo), dukra - 6 (du metus klasę turėjo), kitas sūnus - gal 4 ar 5, nes neprisimena iki kelintos jie klasę turėjo ir mažoji - 4. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 birželio 2019 - 12:48