Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena,

https://www.ravelry....ary/lady-aviete 

Atsakyti

Olaiva, gal žinių turi? 

Atsakyti

Paskaičiau, kad nuo apačios mezgasi ta tunika, tai gal nenoriu, bijau, kad bus sunku plotį nutaikyti. Nors graži tunika.

Atsakyti

Olaiva, gal žinių turi? 

Reanimacijoj iki ryt ryto, ką planavo, viskas pavyko, bet gerų mūsų minčių dar daug reikia  :4u:​ 

Atsakyti

Mano anktyvoji liepa jau nužydėjusi, nors kaimynės aplink dar žydi visu pajėgumu. :)Priedas  IMG_20190614_224723.jpg   224,27KB   0 Parsiųsta kartų O Stiklių gatvėje šiandien "skraidė" oro balionai. Priedas  IMG_20190614_225231.jpg   155,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pirmos ( 12 po 0.5 l) keliauja į šaldiklį :) nei kojyčių, nei rankyčių. Kai su Emilio pagalba ir šimtu vaikų reikalų, viskas ilgiau trunka .

Priedas  received_404069093526335.jpeg   116,8KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_421418912041968.jpeg   111,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena, netoli mano darbo liepos išsirikiavę. Kiekviena žydi pagal įgeidį :) vienos pilnam gražume ir baiginėja, kitos dar tik pradeda. 

Atsakyti

Labai mėgstu braškių uogienę - šaldytas trintas braškės su nedaug cukraus.

Bet paskutinis kelis metus nepavykdavo pasidaryt. Kai dar buvo litai, pavykdavo kartais per patį piką pigiai nusipirkt braškių ir pasidaryt, arba pas kuriuos nors tėvus geras derlius būdavo. O eurais braškės tokios brangios, kad tik pavalgyt kiek nusiperkam. Ir pas tėvus kaip tyčia irgi nebuvo daug.

Atsakyti

Labai mėgstu braškių uogienę - šaldytas trintas braškės su nedaug cukraus.

Bet paskutinis kelis metus nepavykdavo pasidaryt. Kai dar buvo litai, pavykdavo kartais per patį piką pigiai nusipirkt braškių ir pasidaryt, arba pas kuriuos nors tėvus geras derlius būdavo. O eurais braškės tokios brangios, kad tik pavalgyt kiek nusiperkam. Ir pas tėvus kaip tyčia irgi nebuvo daug.

Siemet pas anyta uzderejo,kviete atvaryt skintis saldyt, nes jei ne,tai pagrasino,kad pati uzsaldys ir reiks vis tiek pasiimt :D tai ta diena, kai man danti danti isrove, vyras parveze kibira braskiu, taip abydna, kad negalejau valgyt...sutryniau ir i saldikli

Atsakyti

As tai nesuprantu kam pirkt ir saldyt

Nu kai kazkas uzaugina ir duoda va kaip Olaivos anyta ar is savo darzo, ar visai jau uz pusdyki pas kaimynus prisiskint tada taip

Bet pirkt ir i saldikli ar uogienes virt..parduotuvese pilna saldytu visa ziema, ne uz kosmine kaina buna, nu uzejo didis noras  nusipirkai truputi atsildei ir susitrynei

Atsakyti

Man su 4 vyrais toks kiekis- pradžia. Visi labai valgom su blynais. Ir vien braškės. Kai laukiasi Emilio, dar šaldytų vyšnių turėjau, bet labai prailgo, kol kibirą kauliukų išrakinėjau. Nekartoju tos avantiūros.

Atsakyti

Su 4 vyrais jaučiu ir šaldiklio nemenko reikia :)

Pas mus tai uogienes praktiškai neina. Pernai kilą braškių iš mamos daržo užsišaldžiau tai vaiks gal kartą paragavo, blynus jis be nieko valgo

mes su varške su mb šiaip taip suvalgėm. Virtų uogienių aš slyvienės kokį litrą suvalgau per metus ir viskas. Va šviežios uogos tai eina. Laukiam juodų serbentų kol sunoks. Tada visi tiesiai nuo krūmo lesam :)

Atsakyti