Pas mus tik vejas buvo... vakar dar nukalbejau, kad karsta lyst siltnamin ravet... dave sekmadieni poilsio 😂😂😂😊 reik lyst ravet. Bet keliausi langu uzdarinet. Nes garsas toks baisus buvo
Sūnus, likęs namie, sakė, kad Vilniuj irgi lyja. O pas uošvius tai tik keli lašai nukrito, nors atrodė kad baisus lietus ateina.
Tikras braškių savaitgalis. Pas uošvius 11 l sutryniau užšaldymui, kibirą vežamės. Dar pas mano tėvus stosim, sakė irgi braškių turi. Net išsimaudyt nueit nespėjau.
IMG_20190616_161644.jpg 244,54KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20190616_165247.jpg 443,78KB
0 Parsiųsta kartų
Freke, ar viešėjai šiltnamyje? ![]()
Olaiva, gal turi kokių žinių pooperacinių?
Žinios tokios, kad gyva, bet daugiau sunku ką pasakyt, dar visiška daržovė....
Ačiū be galo visoms už palaikymą!
Nu laikom kumščius ir toliau, kad viskas ten susidėliotų taip, kaip reikia. Kantrybės ir stiprybės
Šarange, laikykis. Mintyse su tavimi.
Namuose pasidariau 13 l. ![]()
Atrodo toks nesunkus darbas - ne griovius gi kasiau, bet skauda visą kūną. Gerai kad nors ir papykdami, vaikai vis padėjo skinti, perrinkti - o man jau atėjo tas metas kai su vaikais greičiau, tik to noro nebėra, kaip niumos mažajam. Ryte dar ir vyras skynė. O tai būčiau iki ryto prasikapsčius.
Skaitau apie braškiavimus ir seilės taškosi. Bet. Parduotuvėj pas mus braškės beskonės. Braškyne pernai buvau skintis pati - lygiai taip pat skonio nerasta. Tos kelios, kur balkone sunoksta, tai tik suerzina ir siutas ima, kad daugiau nėra. O dar kai toks oras, tai daugiau nesunokę supūva, nei kad prisirpsta. Nu gedulas tiesiog.
Freke, ar viešėjai šiltnamyje?
Nea.. bijau🤣🤣🤣🤣🤣
Šarangut, stiprybės!!!!!🙏🤞🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Šarangut, tvirtai spaudžiu kumščius, laikykis.