Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mus tik vejas buvo... vakar dar nukalbejau, kad karsta lyst siltnamin ravet... dave sekmadieni poilsio 😂😂😂😊 reik lyst ravet. Bet keliausi langu uzdarinet. Nes garsas toks baisus buvo

Atsakyti

Sūnus, likęs namie, sakė, kad Vilniuj irgi lyja. O pas uošvius tai tik keli lašai nukrito, nors atrodė kad baisus lietus ateina.

Tikras braškių savaitgalis. Pas uošvius 11 l sutryniau užšaldymui, kibirą vežamės. Dar pas mano tėvus stosim, sakė irgi braškių turi. Net išsimaudyt nueit nespėjau.

Priedas  IMG_20190616_161644.jpg   244,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  IMG_20190616_165247.jpg   443,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vasarinė bliuskytė su aprašymu

Priedas  Screenshot_20190328-211706_Instagram.jpg   134,27KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.instagra...id=d9v2ib2zziw0

Atsakyti

Freke, ar viešėjai šiltnamyje? :)

Atsakyti

Olaiva, gal turi kokių žinių pooperacinių?

Atsakyti

Žinios tokios, kad gyva, bet daugiau sunku ką pasakyt, dar visiška daržovė....

Ačiū be galo visoms už palaikymą! 

Atsakyti

Nu laikom kumščius ir toliau,  kad viskas ten  susidėliotų taip,  kaip reikia. Kantrybės ir stiprybės

Atsakyti

Šarange, laikykis. Mintyse su tavimi.

Namuose pasidariau 13 l. :wacko:

Atrodo toks nesunkus darbas - ne griovius  gi kasiau, bet skauda visą kūną.  Gerai kad nors ir papykdami, vaikai vis padėjo skinti, perrinkti - o man jau atėjo tas metas kai su vaikais greičiau, tik to noro nebėra, kaip niumos mažajam. Ryte dar ir vyras skynė. O tai būčiau  iki ryto  prasikapsčius.

Atsakyti

Skaitau apie braškiavimus ir seilės taškosi. Bet. Parduotuvėj pas mus braškės beskonės. Braškyne pernai buvau skintis pati - lygiai taip pat skonio nerasta. Tos kelios, kur balkone sunoksta, tai tik suerzina ir siutas ima, kad daugiau nėra. O dar kai toks oras, tai daugiau nesunokę supūva, nei kad prisirpsta. Nu gedulas tiesiog.  :frusty:​ 

Atsakyti

Freke, ar viešėjai šiltnamyje? :)

Nea.. bijau🤣🤣🤣🤣🤣

Šarangut, stiprybės!!!!!🙏🤞🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Atsakyti

Šarangut, tvirtai spaudžiu kumščius, laikykis.  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti