Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Iš vis mano šeimyna patogi. Marinuotų daržovių nevalgo, nieko konservuot nereikia.

Atsakyti

Ir aš po 2,5 EUR lietuviškas pirkau. Tai ne kosmosas.

Atsakyti

Nu mano viena kolege megsta viska i litus vis dar pasiverst :) daug kas patampa kosTmosu po to :)

Atsakyti

"Pasideginau " 20 minuciu. Paskui nusprendziau kad per daug saule aktyvi ir parlindau kambarin megz

Atsakyti

As irgi anksciau nusipirkdavau, jei spedavau pagaut gerakaina, nes pasivelini diena duta ir kaina jau kosTmine. Vakar vakare žabaliodama 2 didelius bliudus savu sriskyniau, kai kurios net juodos, kaip sunoke. Ir...kai puolem visi 5 valgyt :D

Apniuke siandien, lisiu i lysves pasikulturint :)

Atsakyti

Ramus vėsus vakaras po karštos dienos.

IMG_20190615_200652_medium2.jpg

IMG_20190615_200624_medium2.jpg

IMG_20190615_200352_medium2.jpg

IMG_20190615_200225_medium2.jpg

IMG_20190615_200417_medium2.jpg

Atsakyti

Atlaikiau išleistuves :) smagi vieta- miškas, pavėsinė, nekaršta. Emilis be pietų miego šiek tiek isterikų parodė, bet išgyvenama :) po visko dar vaikus nuvežiau maudytis. Pati be fazių, vaikams diena patiko.

12mečio foto :D

Priedas  received_359250108124636.jpeg   191KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_385928128688397.jpeg   308,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena, kaip aš užpavydėjau tokio paprasto mezginio... Ryt ieškosiu siūlo ir aš. Nes mano žaliasis toks nemalonus, kietas megzti siūlas, o dar vis abejonės kiek dauginti, ką daryti tai pati jaučiu, kad vis atsipurtau nuo jo. 

Atsakyti

Labas rytas, vakar taip neblogai pasimaudžiau jūroje, oras buvo fantastinis  :wub:  Nakti neblogai nulijo, saulės nematyti  :oh:​ 

Atsakyti

Aš 6 ryto prabudau nuo griaustinių ir šniokštimo. Uždariau vaikams balkono duris ir toliau ant kito šono. Vos ne iki 10 parpėm visi :)  Viliaus klasiokas (draugės sūnus) pas mus su nakvyne. Susiorganizavo abu nuo pietų į kiną eit. Dičkiai jau  :wub: 

Atsakyti

Aš 6 ryto prabudau nuo griaustinių ir šniokštimo. Uždariau vaikams balkono duris ir toliau ant kito šono. Vos ne iki 10 parpėm visi :)  Viliaus klasiokas (draugės sūnus) pas mus su nakvyne. Susiorganizavo abu nuo pietų į kiną eit. Dičkiai jau  :wub:

:D 5 ryto kėliausi iždaryti langus, nes baisi liūtis, vėjas ir griausmai. Kai praėjo, atidariau vėl ir iki 12 visi knarkėm, sEUbas

Atsakyti

Ir dar susapnavau, kad pardaviau visus turimus siūlus ir apsitvėrėm už tuos pinigus sklypą tvora :D vyrui papasakojau, sako tai va kiek tu visko prisislėpus turi :D

Atsakyti