Iš vis mano šeimyna patogi. Marinuotų daržovių nevalgo, nieko konservuot nereikia.
Ir aš po 2,5 EUR lietuviškas pirkau. Tai ne kosmosas.
Nu mano viena kolege megsta viska i litus vis dar pasiverst
daug kas patampa kosTmosu po to ![]()
"Pasideginau " 20 minuciu. Paskui nusprendziau kad per daug saule aktyvi ir parlindau kambarin megz
As irgi anksciau nusipirkdavau, jei spedavau pagaut gerakaina, nes pasivelini diena duta ir kaina jau kosTmine. Vakar vakare žabaliodama 2 didelius bliudus savu sriskyniau, kai kurios net juodos, kaip sunoke. Ir...kai puolem visi 5 valgyt ![]()
Apniuke siandien, lisiu i lysves pasikulturint ![]()
Ramus vėsus vakaras po karštos dienos.

Atlaikiau išleistuves
smagi vieta- miškas, pavėsinė, nekaršta. Emilis be pietų miego šiek tiek isterikų parodė, bet išgyvenama
po visko dar vaikus nuvežiau maudytis. Pati be fazių, vaikams diena patiko.
12mečio foto ![]()
received_359250108124636.jpeg 191KB
0 Parsiųsta kartų
received_385928128688397.jpeg 308,2KB
0 Parsiųsta kartų
Kerpena, kaip aš užpavydėjau tokio paprasto mezginio... Ryt ieškosiu siūlo ir aš. Nes mano žaliasis toks nemalonus, kietas megzti siūlas, o dar vis abejonės kiek dauginti, ką daryti tai pati jaučiu, kad vis atsipurtau nuo jo.
Labas rytas, vakar taip neblogai pasimaudžiau jūroje, oras buvo fantastinis
Nakti neblogai nulijo, saulės nematyti
Aš 6 ryto prabudau nuo griaustinių ir šniokštimo. Uždariau vaikams balkono duris ir toliau ant kito šono. Vos ne iki 10 parpėm visi
Viliaus klasiokas (draugės sūnus) pas mus su nakvyne. Susiorganizavo abu nuo pietų į kiną eit. Dičkiai jau
Aš 6 ryto prabudau nuo griaustinių ir šniokštimo. Uždariau vaikams balkono duris ir toliau ant kito šono. Vos ne iki 10 parpėm visi
Viliaus klasiokas (draugės sūnus) pas mus su nakvyne. Susiorganizavo abu nuo pietų į kiną eit. Dičkiai jau
5 ryto kėliausi iždaryti langus, nes baisi liūtis, vėjas ir griausmai. Kai praėjo, atidariau vėl ir iki 12 visi knarkėm, sEUbas
Ir dar susapnavau, kad pardaviau visus turimus siūlus ir apsitvėrėm už tuos pinigus sklypą tvora
vyrui papasakojau, sako tai va kiek tu visko prisislėpus turi ![]()