Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir pas mane osteochondroziniai pakitimai. SB, kaip draugė sako.. (vertimas: senatvė, b let). Stuburas kreivas,  sumažėję tarpai tarp kažkurių slankstelių viršui, 8 laipsnių pokrypis, ir dar tas vienas sulinkęs į vidų.

Prie to paties dar užsiregistravau pas kardiologą ir skydliaukės echoskopijai.  :oh:  

Atsakyti

a čia tas SBS :)

šitą ir aš berods turiu kažką tenai, bet kol gyvent netrukdo tai ir nedarau nieko

ir sužinojau netyčia

(diagnozė buvo pasidėvėjęs stuburas :D  ir tas buvo gal prieš kokius 5 metus...)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 birželio 2019 - 14:18

tai qqte, pas tave raumenai stiprūs.

nu nes praktiškai visiems tas stuburas dėvisi.

ką veiksite per Jonines įdomaus?

Atsakyti

Pasibasčiau tai į gimnaziją knygos vasaros darbams, tai į polikliniką siuntimo, kurį turėjo būt išrašius gydytoja, bet reikėjo laukt, kol visgi išrašys (ne sau, ne sau....), tai telefono stikliuko pakeist, tai maistelio... Ai, nusprendžiau, kad užteks mums 8 maišelių (1,2 l talpa) braškių, nepirkau daugiau. Šiemet prabuvom su vienu užsilikusiu.

Grįžus pati alkana kaip vilkas, paduodu visiems skanių lašinukų ir laimingi kapojam, bet va ligonis tampa gyvu sąžinės priekaištu - badauja, nes lašinukų nenori. O paklaustas jis visada nori arba picos, arba kebabo, arba kiniškos vištienos. Ignoruoju kol kas. Pasiūlysiu bulkos su Nutela po kurio laiko :), nes pirkom po 100 metų... Turiu gi teisę būt žmogum, ane :).

Atsakyti

Bambą deginsiu. Saulės vonias gaudysiu. Megsiu. Šampaną vartosiu. Bendrausiu :) Pasiėmiau atostogas keturias dienas. 

Atsakyti

Restar gal pabadavęs ligonis užsinorės ir lašinukų?

per Jonines kaip visad, pas tėvus :) kepsim kokius kepsnius ar šašlus, deginsiu bambą ant pievutės, tuo pačiu ir megsiu :)

man vasarą kaimas už kurortą sueina :)

Atsakyti

Niuma - į butą prie jūros varysi?

Katuk, gerai, kad ne depresija :).  Aš panašiai lūpdažius vartoju. Va, turiu vyro dovanotus  2 ir visai patinka, bet pačiai nusipirkt... nu kam man tiek reikia :).

Ai, kol stikliukų keitimo skylė buvo užsidarius, nulidau į skuduryną. Sumąsčiau pasimatuoti šortus. Seniai neturėjau, bet kartais norisi labiau šlaunis iškišti :D. Nu... būtų visai gal nieko, jeigu nebūtų per didelis 42 dydis. O aš mažesnio nenešiojus  :blink: . Elė prie matavimosi buvo, tai mažesnių nebeieškojau. O kad viršutinė dalis per didelę, tai man ne yda :), mėgstu, kai judesių nevaržo, tai pačiupau tokią "rubaškę" pusilgėm rankovėm man patinkančio piešinio ir pslavų. O svarbiausia - su didelėm kišenėm :). Mažvaikė, ale nedaug reikia iki laimės :). bent rinkdamasi rūbus pasvajoju, kad gal atostogom, kurios nežinia nei kada nei kur pravers. (Man atostogos - tik išvažiavus).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 birželio 2019 - 14:34

keistuolis tas tavo vaikas, Restar... lašinukų nevalgo :D

visai gerai būt į kokią ponių laimę nulinguot. nu nes pernykščiai sijonai mažokoki, o normaliose parduotuvėse šiuolaikinė mada visai ne mano stiliaus.....dar yra variantas siuvimo mašiną išsitraukt, bet tai kad tyngiu :rolleyes:  ir rezultatas neprognozuojamas

Atsakyti

Aš irgi aną savaitę netyčia humanoj atsidūriau ir per 3 minutes nesimatavus suknią visai neblogą už 8 eur nusipirkau. 

Atsakyti

Nu naudos tai yr iš visko ar man iš jų ar jiem iš manes, Idomiausia buvo su psichais, tai vienas pasake, kad man jo nereik, o kita paklause, ko man iš jos reik :D

Visi kiti tai su realiais tikslais ir priemonem :) 

Atsakyti

Restar, taip į butą. Vyriškis dirba. Namie paliksiu Ripsą saugot :D bet jei viskas gerai, kitos smagios kompanijos turėsiu. Nu ir dalis vaikų su manim. 

Atsakyti

Keistas, Katuk, keistas, o kaip nervina. Ir ne tik dėl to, pati žinai :). (Knygą vasarai Giedrė paskolino). Bet tai man maniškis toks tipinis šiuolaikinis jaunimas - pasaulio bamba, kai viskas turi suktis apie jį, kai turi gauti viską, ko nori, čia ir dabar, o jau prastesniu tai nepasitenkins, geriau nieko.

Faina, Niuma, kitus, atostoginius, namus turėti ♥. Man jau vien sodas daug reiškia.

Atsakyti