Nu papasakokit dar man koki ten vala reik i skrybliaus krastus inert kad laikytu nes as tundra nusipirkau zilka pacia storiausia kokia maksimoj radau zveju skyrely..bet ana minkstyte plonute nieko melaikys
Qqute, aš turėčiau turėti kažkokio valo kietoko, tikrai storo, reikėtų pasiknisti, kitą savaitę į sriubą galėčiau atnešti. Manau, kad gyvenime jau nebemegsiu skrybėlių
.
Restar oj gerai būt
Dar pasiknisiu pas teti pas ji visokio velnio buna
Kažkada seniai, dar mažus vaikus kieme ganiau ir sutikau moterį, kuri su vaiku turėjo tokias fainas skrybėles nuo saulės. Tokios medžiaginės, plonos medvilnės ar lino, su didžiuliais kraštais, vos ne kaip po skėčiu. O visa esmė buvo pakraštyje įsiūta kažkokia stebuklinga viela. Nusiėmus tą skrybėlę ir pasukus tą didyjį kraštą viela persilenkdavo ar tai per pusę, ar net į tris dalis ir skrybėlė susipakuodavo į mažą medžiaginį maišelį. O išpakavus ir paleidus tą vielą ji staigiai išsiskleisdavo į didelį apskritimą ir gerai laikydavo formą. Sakė, kad būdami prie jūros nusipirko iš kažkokios moters. Tai va būtų galima tokią ir pasisiūti, bet iš kur tokią stebuklingą vielą gauti.
Turiu tokią seną megztinių džiovyklę, tinkliukas su tokiu kraštu, kaip kad Kerpena rašo. Susivynioja. Tai reiktų surast, bo nes funkcija jau nebeveikia. Ir ištraukt tą vielą. Turbūt tiktų skrybliams. Atnešiu jei nepamiršiu.
Yra toks daiktas skriblių kraštams (korsetams) - regilinas.
Ristin man googlas neduoda nei vienos lietuviskos pardes kur ta regilina parduoda. Arba tiksliau visai ne ta rodo ko ieskau
Man rodos Danesa turėtų tokio daiikto. Ir man rodos aš jo pirkau, kai dukrai išleistuvėms suknią siuvau. Ir nenaudojau. Paieškosiu ir to
Tur būt sostinėj
Dar galima naudot trimerio valą
Screenshot_20190621-203847_Gallery.jpg 97,42KB
0 Parsiųsta kartų
Bet deja jis pas mane biškį sukarpytas.... tai netiks. O tos džiovyklos per storas tas valas.
Geras tas mano langas stebėti grožį.
Screenshot_20190621-215017.jpg 39,87KB
0 Parsiųsta kartų
pabandžiu ir aš ekrano kopiją padaryti, tik kokia tai nukąsta gavos. ![]()