Aš tai iš vaikystės atsimenu, kad iš manęs atiminėdavo knygas ir vietoj skaitymo liepdavo pamokas ruošt.
Aš tai buvau įvaldžiusi knygų sukeitinėjimo meną
Skaitau romaną, o išgirdus, kad kažkas ateina, jis staiga virsdavo vadovėliu
Pirmadienį į darbą
O jau kaip nenoriu... Ne dėl paties darbo, o kad namie labai gera
Remontai dar min savaitę prie optimistinių prognozių. Bet kol kas su kiekviena diena gražėja
Vakar nuėjau pas šeimos gydytoją sveikatos pažymos į darbą, galvojau išrašys pažymą ir tiek. Tai išėjau su krūva siuntimų
Bendras kraujo tyrimas, gliukozė, cholesterolis, skydliaukė, šlapimo tyrimas, kardiograma, akių spaudimas, plaučių rentgenas, ūgis, svoris, klausa. Ot švaisto VLK lėšas ![]()
Merginos, kvepuokit, nesu jau tokia baisuokle. Menesiui 350-500 psl gaunasi daugiausiai. Sunku priciupti ja tiesiog. Ir jai tas 50 psl, juokas realiai, ir po 100 perskaito be problemu, jei beda istinka (na pvz mokytoja ryt patikrinima daro, o dar truksta). Ir jokio skirtumo, ar sakysiu kasdien po 20 psl, ar po 15, ar 5 dienos po 100, vienodai neskaitys be mano prieziuros.
Restar, mano nuomone, skaityti reikia. Reikia ir kalbu mokytis, bet cia jau butu virs mano galimybiu priversti. O paskaityt kazkokia grozine knyga, ivairios, pacios pasirinktos tematikos, tikrai nepakenks. Tik va kai tevai skirtingai masto, taip ir gaunasi.
O pati knygu grauzike buvau, ir dabar rankinuke 400 psl detektyvas gyvena, tik prisedu sunkiai.
Liniuka nu kodėl švaisto, realiai tai taip ir turi būt su gyd.
a va užleisi ką tai paskui dar ne tiek vlk gydymas sukainuos ![]()
jo ir iš manęs knygas atiminėdavo, ypač naktim,
vieną kartą atsimenu vasara buvo, skaitau sau naktį (iš tėvų kambario nesimatydavo šviesos), staiga atsidaro durys apie 3 val nakties ir sako tėvas-tai ką čia lovoj skaitai eik į šiltnamį pomidorus pasaugosi, dviguba nauda bus, mat buvo kaimynė asociali į mūsų daržą įsisukus, tai pomidorus, tai braškes išskindavo, tai bulves iškasdavo ![]()
o dar su klasiokais buvom isigudrinę ir per pamokas pvz muzikos skaityt po suolu ![]()
Nu, tas telefonas ir tas mano žlibumas... Man tai visai patinka, kad kai kuriuos žodžius iškart įrašo, vos tik pradedu rašyti, užtat neišjungiu (ir dar nepaieškojau, kur
).
Liniuka, tai smagu bus, kai viskas naujai, pagal tavo skonį bus ♥. Aš juoduosius serbentus darau ir taip, ir taip, ir dar trečiaip : išsiverdu šiek tiek, nes patinka į trupuninį pyragą šį uogienė, dar į braunį mėgstu įdėti. Tada trintų šiek tiek šaldom. O dalį išvis netrintų, tik truputį su cukrum apvoliotų. Šiemet gal ne tiek bus jų, tingim skinti, ir atsargų dar likę nuo pernai.
Aš net egzaminams vidurinėj taip "ruošiausi" - knyga ir konspektai
, vos tik kas ateina - ruošiuosi egzaminui
. Bet kai rimtai pagalvoju, tai tos knygos buvo tas pats pabėgimas nuo realybės, kaip dabar teleofnai. Gal tik pasekmės to beveik vien teigiamos
.
Eitum tu pas mano gydytoją, tai greit gautum ko reikia
. Taip vaikams pažymas duoda tik pasvėrus, pamatavus, na, dar akis patikrina, bet nesu tikra ar gerai. Tiesa, suntimus irgi gaunu, kada tik noriu. Šiaip tai gal visai verta pasidaryt tuos patikrinimus, tik kad tai trunka...
Ramintas, tai jeigu ne po 50 psl lieptum, o po 20, gal nebėgtų iš namų
. Mano panai vienai tai tragedija skaitymas, tai man geriau, kad nors kiek skaitytų, nes jeigu liepčiau nerealiais kiekiais, tai neskaitytų išvis.
skaitot?
aš tai skaitytoja buvau. rydavau viską iš eilės. net valgyt negalėdavau be knygos. mano kūdikiai jau kukliai, bet paskaitydavo. ir dabar paskaito. bet visiškai be emocijų. iš esmės joms reikai veiksmo, jei kokia nūdna knyga, tai jau nepaeis.
į temą ir darbe aptarėm, kas mėgsta skaityt, o kas ne. Tai yra visokių. ir jaunų ir senų
sakė, pagrinde neskaito, nes nepatinka vaizdų aprašymai ilgi
vakar čiut mezgiau. o šiandien galva sukasi
faktas, kad ne nuo mezgimo.
Aš tai buvau įvaldžiusi knygų sukeitinėjimo meną
Skaitau romaną, o išgirdus, kad kažkas ateina, jis staiga virsdavo vadovėliu
Oooo taip. Aš net per pamokas mokykloje tokį sukeitinėjimą praktikavau.
Restar, begtu begtu, nes pas teti laisve, priesiskumas mokslams ir siaip viskas kas geriausia. Jokiu pareigu, vietoj ju pramogos. Sedziu telefone, intike kiek noriu, miegot einu kad ir 1-2 nakties ir visa kita.
Va, geriausias dalykas vaikystėje buvo tas, kad miegoti galėjau eiti tada, kada noriu. Svarbiausia netriukšmaut ir netrukdyti miegoti kitiems.
Nes na kas gero iš to, jei nuvaryta į lovą anksti (pvz. stovykloj) kelias valandas vartydavausi niekaip neužmigdama?
Tokį patį metodą naudojau su savo sūnum. Nenori miego? Ok. Daryk, ką nori, tik nežadink kitų. Taip natūralus miego ritmas susikuria. Lūžta vos galvą padėjęs.
Restar, kada žodžių kraipymą išjungsi ?
pvz mano vienam Samsunge niekaip neišsijungia jis. Kad ir rodo, jog koregavimas išjungtas- žodžius taiso. Užknisa.
Aš neskaitytoja pati. Nebuvau ir neesu. Per metus 1-2 knygas paskaitau. Max - 5.
Terezza, as nzn, as ne is tu mamu, kur liepia 9-10 val jau knarkt, tikrai ir pas mane ramiai iki 23 val prasedi. Nesikankina niekad, galva padeda ir uzmiega. Veliau atsigula, atsikelia nepailsejusi. Matosi iskart. O be to man nepatinka, kad nepilnai 13 metu pana, 1 val nakties FB zinutes rasineja, siaubekus ziuri, paskui bijo miegoti, na tuo pasireiskia laisve... Gal as cia senoviska, priekabi ir kitokia visokia, bet man atrodo, kad tai nenormalu.
Maniškiai dėl to pyksta, kad 21 val abiejų telefonai išsijungia ir negali nei susirašinėt, nei youtubes žiūrėt. Vienu tarpu Viliaus kitam telefone buvau neįdiegus Family Linko, tai labai jautėsi naktis jo gyvenimas- pavargęs atsikeldavo. Dabar vėl apribojimai sudėti. Tik kol atostogos, prailginau bendrą valandinį laiką, kurį gali žaisti.
Terezza, as nzn, as ne is tu mamu, kur liepia 9-10 val jau knarkt, tikrai ir pas mane ramiai iki 23 val prasedi. Nesikankina niekad, galva padeda ir uzmiega. Veliau atsigula, atsikelia nepailsejusi. Matosi iskart. O be to man nepatinka, kad nepilnai 13 metu pana, 1 val nakties FB zinutes rasineja, siaubekus ziuri, paskui bijo miegoti, na tuo pasireiskia laisve... Gal as cia senoviska, priekabi ir kitokia visokia, bet man atrodo, kad tai nenormalu.
Ramintas, jokiu būdu nieko netaikiau tau. Kalbėjau tik apie save. Galėdavau prasivartyti iki 2-3 nakties. Siaubekių nežiūrėdavau (ir dabar nežiūriu). Bet Fb žinutes tai tikrai būčiau rašinėjus, jei tais laikais tokia galimybė būtų buvus
.