As ir tik garsiai pasvarstau, nes kitoj seimoj nepavadovausi, niekam neidomu. Verks kruvinom asarom pana grizus...
Laba diena,
vėjas siaubingas buvo, bet Svetlogorskas labai patiko. Visai pasikikčiau keliom dienom. Ypač, kad straganiną radom superinę ir čia.
katuks, 03 Lie 2019 - 08:58, parašė: Limit, oho, galėsiu savo drakių namie palikt, auginsiu vietinįgal galima adresiuką? nes kažkotais nepamenu tokios, matyt naujai atsiradus. ar bent kokiam rajone, ar kokio vardo prekybcentry randasi
Net ir kortelę tau turiu. Tik primink, kai susitiksim
C6F3B0F2-7758-4664-B64D-9E1612089BB1.jpeg 247,63KB
0 Parsiųsta kartų
Skaitytoja ir aš buvau/esu. Visur su knyga. Prie sienos ypač pravertė. Pasieniečiai susirūpino, kad vyras per daug įrankių vežasi
nesvarbu, kad darbui reik. Tai papildomo patikrinimo gavom. Neprailgo beskaitant.
Šiandien sužinojau iš savo kirpėjos, kad mano ginekologė mirė...😞 O aš dar ir vizitui užsirašius. Tokia liūdna staigmena, nes ji atrodė amžina, visada energinga. Žinau, kad Lace pas tą pačią lankosi. Nenarokova. Tiek metų bendrauta nuo nėštumo laikų. Nesitiki niekaip.
nu aš kaip Tereza sakydavau-maždaug neužmiega vartosi bla bla, iš vaikystės atsimindavau kaip pati vartydavausi paguldyta 9 valandą vakaro
o bet tačiau ištiko epilepsijos priepuoliai porą kartų, neurologai liepė griežtų griežčiausiai žiūrėt režimą ir o stebuklai užmigimas vakare savaime susitvarkė kai pradėjom anksčiau kelt ![]()
ir aš pati iš natūralios pelėdos buvau priversta anksčiau miegot eit, nes reikėjo stebėt, nulūždavau kartu 10 val vakaro (nes reikdavo keltis ryte vaistus sugirdyt ir savaitgaliais taip pat)
dienom pradėjau jaustis puikiai, pilna energijos, baigėsi galvos skausmai ir žvyro pripiltos akys, nors keltis vistiek sunku
va taip kartais gyvenimas iš pelėdos padaro kažką panašaus į žmogų
dabar kai jau tos problemos smarkiai apsitvarkę tai vėl prasidėjo nesąmonės-vaikui tai viskas ok, jam susitvarkė režimas ir be vaistų, natūraliai užmiega iki 23, keliasi iki 9 ryto
o va man taigi laiko miegojimui gaila, dar eilutę, dar seriją, dar vieną knygos skyrių
ir vėl vaikštau vasarą pusiau atsimerkus o vakare nieko nenoriu tik pamegst lovoj ![]()
Oi, mano vaikai, ir ne tik, išgverę režimo atžvlgiu, vasarą išvis. Nuvyt nepavyksta, nes ir patys neinam anksti, tai tik kartu išeina, o tas ir 12 ,ir link 1 val jau būna. Aš keliuosi anksčiausiai. Ir man patinka, kad galiu viena paslapinėt, pabūt, pasitvarkyt, užtat ir nekeliu nieko, jeigu nėra reikalo.
Šiandien sužinojau iš savo kirpėjos, kad mano ginekologė mirė...😞 O aš dar ir vizitui užsirašius. Tokia liūdna staigmena, nes ji atrodė amžina, visada energinga. Žinau, kad Lace pas tą pačią lankosi. Nenarokova. Tiek metų bendrauta nuo nėštumo laikų. Nesitiki niekaip.
Niekada nebuvau pas šitą, bet ne tik iš jūsų apie ją girdėjus kaip gerą buvau. (jeigu prireiks, tai Aura Bartaškienė patinka, ji dabar Antakalnyje dirba). Kas atsitiko? O kai pagalvojau ape tai, tai prisiminiau, kad ginekologė pas kurią vaikščiojau ir gimdžiau su dvynukais - mirė nuo vėžio, gydytojas, pas kurį gimdžiau mažąją (nesitarus, važiavau pas budintį, bet patiko) - nusižudė.... Nieko nežinau apie tą, pas kurį gimdžiau pirmagimį VGN, naglas diedas, tai gal gyvas dar
.
aš net nežinau, pas ką gimdžiau
bo nes nelabia ką mačiau ir girdėjau proceso metu, žinau, kad visa kompanija reikalus tvarkė, po to kita kompanija perėmė, trečia prižiūrėjo po to....
ginekologė, pas kurią lankiausi, buvo labai faina, Skaisgirienė, ale bet pakeitusi gydymo įstaigą, praradau ir teisę pas ją lankytis.....
o šitos nesu girdėjusi. matyt neprireikė
Laba diena,
vėjas siaubingas buvo, bet Svetlogorskas labai patiko. Visai pasikikčiau keliom dienom. Ypač, kad straganiną radom superinę ir čia.
Net ir kortelę tau turiu. Tik primink, kai susitiksim
![]()
Svetlogorskas , kur su krantine - promenadu? nes aš kažkaip vis painioju su Zelenogradsku, kuris ten pakeliui į Kuršių neriją.
o šitą runo39 esu girdėjusi
bet nesu buvusi. greičiausiai dėl to, kad jo anksčiau nebuvo centre, tik tam turgely Južnyj, o jis ten biškelį tolokai
bet vat po internetinę parduotuvę esu "šarinusi"
Aha, tas, kur su promenada. Toliau nuo Kuršių nerijos.
Sako, tas Jentarny dar fainesnis, bet jau neturėjom laiko, vyrą netikėtai į kitą komandiruotę išsiuntė, turėjom sukt namo.
Jantarnyj turi medinę promenadą
Mes ten atsargiai važiuodavom, nes ten ypatinga apsaugos zona. Bet gintaro kasyklose esu buvus. Nu iš tolo tik žinoma. Bet vistiek įspūdinga.
Apskritai kažkaip tikrai svetimom akim naujai tą sritį pamačiau
vieno tenykščio kolegos žmona-istorikė, tuo metu kartu su vyru fotkino įvairius istorinius paminklus toj teritorijoj ir buvo surengusi netgi parodą. Faina taip lyg iš šono pažvelgt...
Sveikos,
Šiandien apturejau dar vieną lb svarbią mini operacija, su narkoze, tik laimei be pjuvių, prastesniu scenarijum galejo baigtis trečia operacija, ačiū D šiuo kart man pasiseke. Tikiuosi nuo šiandien bus naujas atskaitos taškas. Kažkas čia klauset del tyrinejimo, tai taip, visais atvejais as čia unikumas...
Aš nesektiška, nebuvau skaitytoja ir dabar nesu, nors skaitau, bet išrankiai. Lu irgi nenori skaityt, nors MB tai labai skaitantis.
Šarange, gal tai bus tempos priežasties pašalinimas? Stiprybės tau
Šnd gavau pakvietimus į Kitokius pasikalbėjimus. Važiuojam su drauge pasikultūrint.
Sveikos!
Šarangei atskiras sveikatos palinkėjimas!
Rygos lankytojos ir mylėtojos, kur rekomenduotumėt vienai nakčiai apsistot su šeimyna? Sugalvojom palėkt į zoo. Dar kažkada minėjot gerų kavinių, kur verta užsukti. Kai nebuvo aktualu, tai ir neišsisaugojau.