Qqte, tai pasirodo mokytojos rekomendacijom vadovaujuosi intuityviai
nemėgsta nei vienas skaityti. Nenoriu visiškai užmuzmšt skaitymo. Šiaip užduota po 1 knygą per mėnesį. Leidžiu patiems rinktis. Vilius dabar Šaulio mokinys visas knygas žada skaityt.
Oi, mūsų dičkis buvo labai skaitantis be jokių vertimų, tvarkingai išjungdavo kompiuterį atėjus laikui ir pan. Bet ištiko paauglystė
. Išmoko ir Kaspersky parental control nulaužti ir viską. Galų gale - dideliems vaikams ir kitos taisyklės. Nežinau, iš mano vaikų gal vienas yra kiek patogesnis pareigos, klausymo atžvilgiu, visi kiti - anarchistai kaip ir aš
. Tai aš ir suprantu juos...
As is tikro tai nereikalauju daug. Pagal mb tai esu irgi anarchiste, nes niekaip nesuprantu taisykliu del taisykliu ir t.t. o jis megejas reikia nereikia. O musu vaikis is vis liepiamojo tono negali pernest del to su juo jokiu piktuoju grieztai ir t.t. neveikia
Jo dideliems tikrai kitos taisykles
Dažiau lubas alkidiniais dažais, tai turbūt tie patys aliejiniai. Vaitspiritu skiedžiasi. Nežinau, kodėl tokia tradicija susiklosčiusi, kad lubas dažo tokiais dažais. Sienom nupirko akrilinių.
Kaimas taip lengvai naujovėm nepasiduoda
Kas čia per dažai jei nesmirda ![]()
Restar, aš po šiai dienai atsimenu kaip tavo vyresnėlis į Trakų mezgėjų mytą knygą atsivežęs skaitė
Nu va pagaliau susikaupiau susodint sanpaulijas ir persodint orchideja
Tikiuosi liks gyva po visu machinaciju, nes nu ir taip ne stebuklas bet zydejo, lapuka leidzia
Ech gaila ner pas mane pavursiu gelems, spalvotu sanpauliju prisiveisciau ir orchideju keliu dar noreciau bet ner kur statyt
Eisiu dar kaktusus palaistysiu gal...
Aš tai vis savo juka grožiuosi
Šitoks grožis net už mane aukštesnis
Šarange, geriausia dienos naujiena- tavo šviesesnis ruoželis.
Tegu jie pasitaiko vis dažniau, ir vis platesni ![]()
Panai mano didžiausiai bailiukei šiandien kraują ėmė. ir kaip tyčia - iš vienos rankos nebėgo kraujas VISIŠKAI. Teko durti dar į kitą... Aš tai pirmą kartą gyvenime tokį triuką mačiau, kaip nebėga kraujas, bet sakė, kad tikrai pasitaiko, nuo streso.
Šarange - kad kiekviena diena tik šviesesnė tau būtų
![]()
![]()
. Ir karščiai traukiasi, bus lengviau ir ligoninėje išbūti.
Vakar užsimaniau kažko tokio, taip gražiai mano trijulė darė tuos kukulaičius, taip skaniai privalgėm ♥. Gal kuriai irgi bus idėja. (Peletrūnų tai nei turėjau, nei dėjau). Tieisog varškėtukai, bet su su skaniu vidurėliu
. Mes, kaip visada, iš kilo varškės darėmės.
Joooo. aš iki dabar prisimenu, kaip man iš piršto kraujas nebėgdavo... tie skarifikatoriai tokie baisūs būdavo, pusę piršto išakėja, o kraujo iš streso- nei lašo..Kratydavau tą ranką, bet-nei lašo..tada durdavo, akėdavo kitą pirštą- ir vėl nei lašo..Spaudžia, traiško pirštą, nu šiaip ne taip , per vargus prirenka kiek reikia..
Dabar jau nebe toks skausmingas tas dūris, bet vis tiek pasąmoninė baimė išlikusi...
O nerūgšti ta braškė be cukraus viduje to virtinuko? ![]()
Liniuka, ta tavo gražuolė juka numirs peržydėjusi....tada iš vaikų užaugs ir žydės kita...
Vilmak, kad šiemet man braškės labai saldžios, tiek daug saulės gavę. Lietuviškos. Nusoavos išvis buvo saldutėlės. Aš truputuką cukraus į tešlą dėjau, paskui kas su saldžiu jogurtu valgė, kas cukraus į grietinę dėjosi, tai tikrai nebuvo rūgštu.
Kokiam fainam filme su dukra pabuvojau ♥, toks malonumas sielai - Bitlų dainos, mielii aktoriai, netgi anglų kalba - http://www.forumcine...t/Event/306873/. Iš paveiksliuko net nebuvau atkreipusi dėmesio. Dar sužinojau, kad galima vėluoti į filmą, t.y. ateiti beveik praėjus vsiai reklamai, tai kokių 15 min gyvenimo sutaupai
. Nes aš tiesiog galvojau, kad kitu laiku tas filmas, tai kol salotas pasidariau kalbėdama su broliu telefonu, kol greit surijau, filmo pradžia už 5 min turėjo būti
. Žodžiu, rekomenduoju maloniam ausiai ir akiai vakarui.
Liniuka, ta tavo gražuolė juka numirs peržydėjusi....tada iš vaikų užaugs ir žydės kita...
Tikrai
tai kad lieka jos lapai per žiemą ir kitą vasarą vėl išleidžia žiedus
lapai lieka tų naujų atžalų, bet tas pagrindinis, kuris dabar žydi, turėtų numirti, man regis. Bet tos atžalos veši, tai tas kupstas lieka, ir, jei atžalos pakankmai brandžios, jos kitąmet žydi...nu arba dar po metų... bet labai gražu
Labas vakaras,
Šarange, vis dar stipriai sukryžiuoti🤞Kol šviesus ruožas bus tikrai užtikrintas.
Restar vaiko su knyga įspūdis ir man iki šiol atminty įsirėžęs.
Katuk, radau Kaliningrade rojų, kur velnias už siūlo patampė, piniginę ištraukė ir liepė pirkt 🤦♀
8306CAC3-63EC-480B-AD05-A2B44B51AF31.jpeg 142,61KB
0 Parsiųsta kartų Šituos pirkau:
5E20D7A4-A8BC-4E82-8CEC-DD49B612F3E5.jpeg 259,13KB
0 Parsiųsta kartų
Šiaip, buvo identiškų kaip kaSiulai prekiauja. Matyt, iš tų pačių fabrikų.
Ir pardavėja labai faina. Kol suko siūlus paplepėjom. Supratau, kad mezgėjos be tautybės
Religija Mezgimas vienija ![]()