Ačiū, Restar ir Soli, už rekomendacijas. Pabandysiu Islande hotel užsisakyt.
Laba diena,
Lyja lyja lietus.. Gali ir toliau lyt, bet šilumą reiktų grąžint. Rusnei kaip tik bus geras krikštas skautų stovykloj miške ![]()
Restar, ačiū už rekomendacijas, jau užsiregistravau. Po tiek metų išbandysiu naują ginekologę.
Limit, aš, žinoma, negaliu lyginti, nesu daug kur lankiusis, bet ši man patinka.
O mes keliausim visgi. Į Juodkalniją. Kaip visada, rinkomės ne vietą, o datą ir kainą. Ir džiugu, ir baugu, kaip visada. Bet dar yra laiko, gal net siūles berniokui spėsim išimti, tai dėl to ramiau, kad nereikės slaugytojos samdyti žaizdų perrišimui ... Ryt užsiprašiau kaimynės perrišti, kad į sodą galėtume išvažiuoti, ji slauge dirbus kažkada. Maisto prigaminom sočiai.
LRM_EXPORT_1297299315496835_20190705_215245904.jpeg 169,45KB
0 Parsiųsta kartų
LRM_EXPORT_1297263384437466_20190705_215209973.jpeg 120,58KB
0 Parsiųsta kartų
LRM_EXPORT_1297299315496835_20190705_215245904.jpeg 169,45KB
0 Parsiųsta kartų
Pridėta:
Kerpena, turėjai darbelio nemažai...
Įsigijau šnd dviratį. Dėvėtą, paprastuolišką nebrangų. Bet tokio stiliaus, kokio norėjau
MB bandė patarinėt, į ką atkreipti dėmesį, bet sakau, nieko tu nesupranti- žmona perka dviratį prie pedikiūras ir lūpdažio. Ar įprasiu važinėtis- atskiras klausimas......
Dar nebaigtas darbas bet jau matosi pabaiga. Suskaičiavau, kad iš viso buvo 7 spalvų dažai ir 6 iš jų aliejiniai
. Dabar dažau penktais ir šeštais. Aišku ta pirkia tokia trupanti byranti iš kiekvieno plyšio. Pilna laidų visokių atsikišimų, su voleliu lengvai neprasieisi. Dabar liko pusė grindų kambaryje ir virtuvėje šiek tiek nebaigiau apatinės sienų dalies, nes pasidarė tamsu ir buvo dingusi elektra. Tai kai šitai užbaigsiu, liks tik virtuvės pečius.
Kerpena, aš apakus... Tai bent efektyvumas vieno žmogaus! Aš galvojau, kad tu nudažysi vieno kambario sienas, ir viskas, o tu viską viską nuo lubų Iki grindų įskaitant krosnį? Per 1 atostogų savaitę??? Be žodžių... Reiks man tave namie samdyti, sienos lygesnės
. Niuma, parodyti dvirką, smalsu, kokio norėjaii. Aš šiandien vakare irgi smagiai prasilėkiau su vaikais. Pirmą kartą šiemet... Man su dičkiu telepatija. Valausi sode dantis ir galvoju, kada gaus draudimo pinigus, kiek, kaip apie tai sužinos. Ant tų minčių skamba tel, truputį išsigandau, nes skambina tik rimt reikalu, kuris nutinka ne dažniau kaip kartą į ketvirtį. Sako, kaip tik pažiūrėjau - gavau draudimo pinigus. Aišku, jau suplanavęs didžiąją dalį išleist ant kompo turbinimo...
Va mano gulbė. Iš tiesų, norėjau su rudom sėdynėm ir rankenom, bet šitos naujai pakeistos. Irgi gražiai atrodo. Aliuminis rėmas, man užsinešinėt kiekvieną kartą -svarbu, kad lengvas. Ir kaina stipriai nuderėjau (MB patarė).
IMG_20190705_212008_953.jpg 107,33KB
0 Parsiųsta kartų
Dera prie aplinkos
.
Išskalbiau savo mezginį ir pakabinau džiūt. Per naktį iš 26 cm išsikabojo iki 32 cm. Tįsimas nevaikiškas.
niuma, gražus dviratis, tikrai dera prie aplinkos.
Čia ir laikai?
Aš tai gal ir važinėčiau, bet tas nusinešimas, užsinešimas.
. Praeina noras.
Restar, tas produktyvumas tai toks ir išeina. Šiaip reikėtų po du kartus dažyt, bet teta sako, ai gerai bus, šviesiau kiek ir tiks. Ir šiaip rimti meistrai skuta, šlifuoja, kitaip paruošia sienas. O aš nieko nedariau, nelabai ten ir įmanoma, nes jei kur paskuti, tai žiūrėk, visa sienos danga atšoks, viskas ten vos gyva.
Tai man tiek daug broko matos, dabar turbūt tai ir matysiu tuos brokus, kai atvažiuosiu, nors anksčiau visai nekreipdavau dėmesio, kaip ten sienos ar lubos atrodo. O teta sako, "tu jau čia taip stengies, aš tiek nežūrėdavau".
Kerpena, ne čia. Balkone stovės. Du balkonus turim, telpa visi 5 dviračiai, riedlentės, paspirtukai ir dar mano siūlų šiek tiek