katuk, jau tu baigei darbą? Art tau tik ten koks tai projektas baigės?
koks tai projektas
tas projektas sudarys žiauriai dideles transporto spūstis vienoj miesto daly, jeigu ką
o palikti šį postą apskritai planuoju gal nuo rugsėjo 1 osios. na , arba kad būt harmonija - nuo rugpjūčio 22 , nes tada būt lygiai lygutėliai trys metai atidirbti.
Katukas priprojektavo kamščių ir išlekia
net jei ir neišlėkčiau, aš praktiškai į tą pusę nevažiuoju
nu va, šį bei tą pasigirsiu
juokas ima.
kai žmogui norisi kažką gyvenime keisti, o nežinai ką, tai keičiu užuolaidas svetainėj. taip-tas, kurias prieš du metus tik pasikabinau
bet užtat radau iš esmės tai, ko ir norėjau iš pat pradžių. radau Ikėjoj. pasiūtas, o man gi jų reik nemažai, tai pirmiausia paėmiau vieną komplektą pasibandymui, galvojau nepatiks-grąžinsiu. ale bet patinka, tai nuvažiavau ir nusipirkau kiek trūksta.
gal šiek tiek nuobodoka, nes pilkos paprastos, be jokio akcentėlio nuotaikai, ale bet gal ir geriau, nei kai tų akcentų perkrauta
tik visai nevilioja perpektyva išlyginti kilometrus audinio.....
Mezgu pievoj, vėjukas,apniukę,tobulas oras
Vakare biškį į daržą lįsiu,papurensiu žemę agurkichams ![]()
katuk, tai gal kokią vieną iš tų senų užuolaidų palik ir bus akcentas.
Nors neprisimenu, kokias pakabinai tada. Prisimenu, kad procesas buvo aptarinėjamas ir netrumpai. ![]()
Olaiva, tai kaip tą svajojamą daiktą, nebeprisimenu pavadinimo, nusipirkai?
katuk, tai gal kokią vieną iš tų senų užuolaidų palik ir bus akcentas.
Nors neprisimenu, kokias pakabinai tada. Prisimenu, kad procesas buvo aptarinėjamas ir netrumpai.
pas mane gan aukštos lubos, užuolaidos tamsios, tai tos senosios praktiškai dėl to ir nepatiko, kad per sunkios ir vaizdu ir kabėjimu. dabar įsitaisiau lengvas tokias, net kažkaip kvėpuot lengviau.
žodžiu- nebenoriu kol kas tų senųjų nė kraštelio
na, jeigu taip rimtai, tai nėr taip nuobodu, gi pas mane viena siena ir dar truputis yr ryškokos, tokios bordo spalvos. bet užuolaidos ir tos sienos praktiškai vienu metu į regėjimo lauką nepatenka.
pagalvosiu dar apie akcentus.
Kerpena, 15 Lie 2019 - 16:05, parašė: katuk, tai gal kokią vieną iš tų senų užuolaidų palik ir bus akcentas.Ten jais neprekiavo ;) Užsisakiau jį, iš Portugalijos atkeliaus, turėsiu nuosavą ;)Nors neprisimenu, kokias pakabinai tada. Prisimenu, kad procesas buvo aptarinėjamas ir netrumpai.
Olaiva, tai kaip tą svajojamą daiktą, nebeprisimenu pavadinimo, nusipirkai?
Nu, Katuk, tu čia pavarei
Užuolaidas kas metus keist prabanga ![]()
Aš svetainei užsisakiau, laukiu kol pasiųs. Vizijoj labai gražu, o kaip bus realybėj pamatysiu
Dar laukia miegamojo užuolaidų keitimas, bet dar eilė nepriėjo, pagyvensim su senom.
Sos. Prašau pagalbos. Nežinau, kaip daryt akių nuėmimus iškirptei, kad tas negražus griovys nesiformuotų. Labai laukiu patarimų.

o jei prie nuleidimo geras akis megzt?
Kažkoks yra mašininis būdas akių sumezgimo
bet smulkiaiu nepapasakosiu-nesu bandžiusi