Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tereza,laaabai gražiai mezgi  :wub:

Mes uošvijoj,prie puodų nereik stovėt,tik pana cotą sumeistravau, tai po kurio laiko nemezgimo mezgu Arabeskos bliuskelę.Vakar labai festivalyje patiko,pusė maišelių parduota, išmokau šituos iš levandų gaminti, tik pavadinimo nežinau, youtubėj daugiau jo gamybos variantų rasčiau

Priedas  IMG_20190714_120156-01_medium2.jpeg   305,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas

Olaiva kokia čia ta Arabeska?nepamenu

Atsakyti

qqte https://www.ravelry.com/patterns/library/arabesques-top 

Atsakyti

gražu

o aš megztinį mezgu ir nervuojuosi kad per platu, tiksliau viršus gerai o iš kart po krūtine platėja

bet kadangi dar tik sprindį turiu po atskyrimo rankovių tai atkakliai mezgu toliau, neardau

platus tai ne siauras :)

Priedas  148029231_s1.jpg   217,95KB   0 Parsiųsta kartų

va tokį bandau

Atsakyti

bet tai jis ir yr nuo krūtinės platus :hmm:

nieko nemezgu :B

Atsakyti

nu ja platus bet pas mane jau net raukinuku tokiu krenta

skaičiau skaičiau aprašymą, atradau savo klaidą

teks visą vakar dienos darbą paardyt bet paskui gal jau eisis greičiau bo bus mažiau akių (aprašyme neaiškiai parašyta bet pasitikrinau po paskutinių stulpelių nebereikėjo jau akių daugint, iš čia ir raukinukai)

Atsakyti

Aš ką buvau išardžius, parmezgiau atgal. Dabar kūnas ir rankovės tinka. Kaklas lyg didokas. Kai baigsiu megztinį, spręsiu ar jį mažint, t.y. pamegzt į viršų.

Atsakyti

o kaklas dar be apdailos?apdaila turi sutvarkyt didumą

Atsakyti

as sodelyje megztelejau kol siulai baigesi.  namie grizusi  kita  mezgini   ciupau. reik  namini uzbaigt. kelioninis  mazesnis :)

Atsakyti

qqte iš kokiu siūlų mezgi?

Atsakyti

Ingriga iš medvilnės :) Nitė kur tą žydrą užvalkaliuką per cepelinus rodė tai iš tos pačios :)

Atsakyti

o kaklas dar be apdailos?apdaila turi sutvarkyt didumą

Dvi eilės ripso. Nežadėjau nieko keist. Bet jei blogai gulės- nuardysiu pradžią. Rankovės dar į šonus jį patems, nes ten tokia laivelio forma turi būti. 

Atsakyti