Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Altoriai man po šiai dienai kažkoks išsišokęs iš bendro lietuvių literatūros lygio kūrinys :wub: Skaičiau gal 3 kartus ir dar skaitysiu. Ir dar vienas šedevras Baltušio Sakmė apie Juzą :wub:​ Visa kita... 

Atsimenu, mokytoja apie Altorius sakė: "nuobodi knyga, bet perskaityt reikia". O man ji labai patiko. Dar Vilius Karalius. Aukštujų Šimonių likimas.

Na, ir Silva Rerum. Visas dalis suskaičiau, surijau, noriu dar. 

Atsakyti

aš ir laukiu naujos Sabaliauskaitės knygos. Tuoj turėtų pasirodyt. Siiva Rerum  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Didžiausią įspūdį palikusi lietuvių autoriaus knyga - A. Škėmos Balta drobulė

O spektakly buvai? Nerealus

MB nuėjo. Tada antrą kartą mane vedėsi, pirmoj eilėj per vidury bilietus nupirkęs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 18 liepos 2019 - 17:32

Altorių šešėly man labai artima buvo jaunystėje, 2-3 kartus skaičiau, reikėtų vėl pabandyti. Turiu. Dičkis žadėjo skaityt, bet nelabai tikiu...

Atsakyti

Aukštujų Šimonių likimas man žiauriaii patiko

Silva Rerum trečioj pastrigau

Atsakyti

Dar Dievų miškas ir pirmas istorinis lietuviškas romanas -Algimantas

Atsakyti

Kaklo apdaila mezgant ripsu:

https://www.instagra...d=164b26rzafhdc

Atsakyti

kas čia dabar? :huh2: Kur visos dingot? :hm: 

toks gražus vakaras :wub:​ 

Atsakyti

kas čia dabar? :huh2: Kur visos dingot? :hm:

toks gražus vakaras :wub:​ 

Mes tai švenčiam  :alc:  :zoo_taz: 

Atsakyti

Olaiva ką švenčiat?

Aš kažko nei šiaip nej taip jaučiuos,rankas iš pat pečių gelia, tai nei megzt nei ką veikt ūpo nėr

Voliojuos lovoj, vaiki parsivežėm savaitgaliui tai reik sugalvot ką įdomesnio ryt nuveikus, ar gal namie sėdėt...

Atsakyti

Olaiva ką švenčiat?

Aš kažko nei šiaip nej taip jaučiuos,rankas iš pat pečių gelia, tai nei megzt nei ką veikt ūpo nėr

Voliojuos lovoj, vaiki parsivežėm savaitgaliui tai reik sugalvot ką įdomesnio ryt nuveikus, ar gal namie sėdėt...

16 metų bendro sugyvenimo :)

Atsakyti

Qqte, eikit į Liūtą karalių. 

Mes tai dažniausiai pamirštam šitą jubiliejų :B Va tik dabar supratau, kad buvo liepos 5 :rolleyes: Vyras tai turbūt net dienos nežino :D​ 

Atsakyti