Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O bibliotekose nebūna? Prisimenu kartą kolegė ieškojo vienos konkrečios knygos. Kita pažadėjo pažiūrėti bibliotekoje, kurioje lankosi. Biblioteka knygos neturėjo, tai davė audio knygą diske.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 liepos 2019 - 11:48

kiek pažiūrėjau tai tik aklųjų bibliotekoj yra

Atsakyti

Nu aš irgi tą kažkur esu girdėjus, kad tik akliesiems ir pati nesu niekad ėmus, bet prisiminiau tą atvejį.

Atsakyti

http://ebiblioteka.mkp.emokykla.lt/

cia yra 15 metu kapitonas

Sveikos

Atsakyti

http://ebiblioteka.mkp.emokykla.lt/

cia yra 15 metu kapitonas

Sveikos

Ačiū !!

Atsakyti

Sveikos,

Aš vakar irgi laiminga laiminga grįžau :wub:  Laaabai faina buvo pasimatyt. Komplimentai qqtes sukniai :wub:  Man buvo nematyta. Bent jau gyvai tai tikrai ne.

O Ingriduska :wub: Duokit jai, žmonės, darbo vietą radijo laidai vest!!! Na, arba kokiai TV pokalbių laidai. Toks talentas žūva kitų neišgirstas.

O tada gal ir Putino Altorių šešėly kokia audio knyga yra?

Mano būsimas dvyliktokas buvo šokiruotas knygos storumo :hihihi:  Taip jau pirmąkart gyvenime pats prisiruošė į biblioteką nueit, bet nebuvo pasiruošęs morališkai tokią storą knygą gaut :D

Aš Vasaros su knyga iššūkio trečią knygą įveikiau, bet kažko nepataikau ant gerų, tik po 3 balus dviems daviau, tikiuosi, kitos bus geresnės.

Atsakyti

Labos,

Limit tikrai tikrai yra, jei nepamiršiu, dukros paklausiu. Ją irgi lengvas šokas ištiko tokio storio knygą pamačius :D .Bibliotekininkė jai kiša berods 600 o gal dar plonesnę sutrumpintu variantu, o manoji šaukia nee :D , sako mokytoja sakė tur būt baisiai stora, čia ne ta, tai bibliotininkė rodo na va skirta mokyklos programai, na be jei netinka imk pilną originalą, o ten delnu nein storio aprėpt :D pasiėmė tą pilną, tai bibliotininkė sako nu pirmą kart tokią stropią mergaitę sutikau. Aš jai ir sakau, žiūrėkit kad po kelių dienų tos plonosios negrįžtų pasiimt :D . O reziumė, tai ta storoji tebėr po pagalve,o realiai klausos audio įrašo, kurio ilgis 25 valandos :D.

Atsakyti

Altoriai man po šiai dienai kažkoks išsišokęs iš bendro lietuvių literatūros lygio kūrinys :wub: Skaičiau gal 3 kartus ir dar skaitysiu. Ir dar vienas šedevras Baltušio Sakmė apie Juzą :wub:​ Visa kita... 

Atsakyti

A jus čia rimtai? Stora Altorių šešėly?

Hm aš ją bene 2 kart skaičiau ir niekaip storumo nepamenu..

Atsakyti

Man pačiai irgi storumas neužkliuvo, mėgstu storas :D Bet va šiuolaikinis jaunimas... Nors skaitau, va, yra ir kitokio.

Didžiausią įspūdį palikusi lietuvių autoriaus knyga - A. Škėmos Balta drobulė

Atsakyti

baltos drobulės neskaičiau, nebuvo pas mus bibliotekoj

dar dvejetą už tai gavau :)

o va sodybų tuštėjimo metą per naktį perskaičiau (nes reikėjo kitą dieną atsiskaityt), o puslapių ten daugiau nei Altorių šešėly

Atsakyti

tai seno leidimo knygos ir nėra tokios storos, kaip pakartotinai išleistos. Todėl Qqte ir nepamena  knygos storumo, o jaunimas baisisi :)

Kam jas taip išpučia  :blink: Kad baisiau atrodytų ir iš viso skaityti atpurtytų? :hmm: juk tas pats Šveikas, koookio storumo dabartinių laikų leidimas... :blink: 

Mano gimnazistas programinių dar nepradėjo, nežinau kaip ten seksis kokia Šatrijos rRgana ar pan, :hmm:  juk nei žodžių tokių nebesupranta, nei buities aprašymų nesuvokia ... :huh2: 

Užtat varo dabar Sostų žaidimo seriją... Dabar tą, kur 900 psl. :D , ir išleista ji senovišku stilium-smulkus šriftas, siauros paraštės ir pakraščiai, nedaug dialogų. Bet, kai ne programinė, tai skaitosi  :D​ 

Atsakyti