O bibliotekose nebūna? Prisimenu kartą kolegė ieškojo vienos konkrečios knygos. Kita pažadėjo pažiūrėti bibliotekoje, kurioje lankosi. Biblioteka knygos neturėjo, tai davė audio knygą diske.
kiek pažiūrėjau tai tik aklųjų bibliotekoj yra
Nu aš irgi tą kažkur esu girdėjus, kad tik akliesiems ir pati nesu niekad ėmus, bet prisiminiau tą atvejį.
Ačiū !!
Sveikos,
Aš vakar irgi laiminga laiminga grįžau
Laaabai faina buvo pasimatyt. Komplimentai qqtes sukniai
Man buvo nematyta. Bent jau gyvai tai tikrai ne.
O Ingriduska
Duokit jai, žmonės, darbo vietą radijo laidai vest!!! Na, arba kokiai TV pokalbių laidai. Toks talentas žūva kitų neišgirstas.
O tada gal ir Putino Altorių šešėly kokia audio knyga yra?
Mano būsimas dvyliktokas buvo šokiruotas knygos storumo
Taip jau pirmąkart gyvenime pats prisiruošė į biblioteką nueit, bet nebuvo pasiruošęs morališkai tokią storą knygą gaut ![]()
Aš Vasaros su knyga iššūkio trečią knygą įveikiau, bet kažko nepataikau ant gerų, tik po 3 balus dviems daviau, tikiuosi, kitos bus geresnės.
Labos,
Limit tikrai tikrai yra, jei nepamiršiu, dukros paklausiu. Ją irgi lengvas šokas ištiko tokio storio knygą pamačius
.Bibliotekininkė jai kiša berods 600 o gal dar plonesnę sutrumpintu variantu, o manoji šaukia nee
, sako mokytoja sakė tur būt baisiai stora, čia ne ta, tai bibliotininkė rodo na va skirta mokyklos programai, na be jei netinka imk pilną originalą, o ten delnu nein storio aprėpt
pasiėmė tą pilną, tai bibliotininkė sako nu pirmą kart tokią stropią mergaitę sutikau. Aš jai ir sakau, žiūrėkit kad po kelių dienų tos plonosios negrįžtų pasiimt
. O reziumė, tai ta storoji tebėr po pagalve,o realiai klausos audio įrašo, kurio ilgis 25 valandos
.
Altoriai man po šiai dienai kažkoks išsišokęs iš bendro lietuvių literatūros lygio kūrinys
Skaičiau gal 3 kartus ir dar skaitysiu. Ir dar vienas šedevras Baltušio Sakmė apie Juzą
Visa kita...
A jus čia rimtai? Stora Altorių šešėly?
Hm aš ją bene 2 kart skaičiau ir niekaip storumo nepamenu..
Man pačiai irgi storumas neužkliuvo, mėgstu storas
Bet va šiuolaikinis jaunimas... Nors skaitau, va, yra ir kitokio.
Didžiausią įspūdį palikusi lietuvių autoriaus knyga - A. Škėmos Balta drobulė
baltos drobulės neskaičiau, nebuvo pas mus bibliotekoj
dar dvejetą už tai gavau ![]()
o va sodybų tuštėjimo metą per naktį perskaičiau (nes reikėjo kitą dieną atsiskaityt), o puslapių ten daugiau nei Altorių šešėly
tai seno leidimo knygos ir nėra tokios storos, kaip pakartotinai išleistos. Todėl Qqte ir nepamena knygos storumo, o jaunimas baisisi ![]()
Kam jas taip išpučia
Kad baisiau atrodytų ir iš viso skaityti atpurtytų?
juk tas pats Šveikas, koookio storumo dabartinių laikų leidimas...
Mano gimnazistas programinių dar nepradėjo, nežinau kaip ten seksis kokia Šatrijos rRgana ar pan,
juk nei žodžių tokių nebesupranta, nei buities aprašymų nesuvokia ...
Užtat varo dabar Sostų žaidimo seriją... Dabar tą, kur 900 psl.
, ir išleista ji senovišku stilium-smulkus šriftas, siauros paraštės ir pakraščiai, nedaug dialogų. Bet, kai ne programinė, tai skaitosi