Man tai kaip tyčia vaiko gimtadienis
, nors ne netikėtai šįkart.
aš būsiu ![]()
o kur konkrečiau renkatės?
Charlie, ar kaip ten, kur ir praeitą kartą buvom.
Ingriduska yra nereali asmenybė žinokit.
Pasimatymas pavykęs 100 proc. Toks nešantis visą begalybę įvairiausių emocijų.
Net negaliu apsispręst, kur labiau noriu-į Karaliaučių ar į Taitį
Qqtės suknia irgi su emocija jeigu ką.
Oj Ingriduska nereali tikrai, klausyciau ir klausyciau isiziojus
Limit ispudziai irgi idomus
Bet as tai nei i Taiti nei i Kaliningrada nenoriu, noriu i Barselona ![]()
Suknia mano sakote
Senutele jinai taigi, nors praeiviu moteru zvilgsnius vis dar pagaunu
Po stalu apziurejau Restar pedikiura
To ikvepta lakuojuosi kojanagius
Aj Restar pedikiūrą ir aš nužvairakiavau
Papavydėjau biškiuką
Ingriduska yra nereali asmenybė žinokit.
Įsivaizduok, kad Italijoj ji buvo mano sugulovė. Nu ok, kambariokė. Tai negana to, kad visą vakarą pliurpdavom, tai dar ir atsigulę valandą ar dvi
Gaila, kad į Barseloną šį kartą supasavo.
Kaip smagiai Summeris mezgasi.. siūlas - bėgantis pats.
Pridėta:
Nu pavarot
. Nemačiau jokio žvairakiavimo, nelabai ir yra ten į ką žiūrėt
. Džiaugiuosi, kad pasiryžau ištrūkti, tai bent smagiai laiką praleidau. Ingridushka, be abejo, kad nepakaratojama, jos tik klausyt ir klausyt, ir labai faina, kad šalia gyvų pasakojimų ramybė ir išmintis sunkiasi. Biškį dabar laiko tai trūksta, lagaminai dar pakuojami, mano kojos nebeatlaikė, tai priguliau ant sofos, kompą uždaryt reikėjo.
Kad žinotumėt, ko mano mažoji damutė į savo lagaminėlį prisidėjo
- ogi mano senų kulinarinių žurnaliukų, kokių 2000-2001 metų, dar kulinarinę knygą, kažkokį parduotuvės receptų reklaminį žurnaliuką. Nes jai, mat, baisiai įdomu. Truputį rekomendavau išsiimti, bet neuždraudžiau. Vietos yra, kilogramų neviršijam - jeigu jau tai ją daro laimingą
. Gal kada skaniai man valgyt gamins. Čia ne taip seniai tol zirzė, kol nepagaminau humuso. Valgyt net nežinau ar valgė pati, bet labai skanius broliui sumuštinius gamino: ant juodos duonos, tepė humuso, dėjo grąžgarsčių ir barstė sezamo sėklom
. Bus matyt, kas iš to laimingo pagranduko išaugs
.
Gal žinot, kur audio knygą rasti Ž.Verno 15 metų kapitonas ar kokią kitą jo? Anksčiau youtubėj Mes varnų saloje klausėm, aktorė skaitė, labai patiko.Bet šio autoriaus nerandam..
jau visai žliba palikau
skaitau skaitau kad autorė mes varnų saloje skaitė ir galvoju švediškai klausėt ar ką ![]()
kur rasti audio knygas nežinau
jau visai žliba palikau
skaitau skaitau kad autorė mes varnų saloje skaitė ir galvoju švediškai klausėt ar ką
kur rasti audio knygas nežinau
nesijausk vieniša. Taip pat perskaičiau