Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kaip megsi? Virbalais ar masina?nu tai tada maisiuko tipo nuleistom pats tas tas. Ir perejimas vienodas ir laisvumas

Kolegė mano Summerį čiupinėdama sakė šnd, kad labai graži suknelė būtų..... Graži, bet ir prabangi... Vien bliuskytė gal virš 45 susiskaičiuos. O ir siūlo nebėra, nebent internetinėse platybėse ieškočiau.

Olaiva, nu graži, tau tinka, nors jeigu taip atvirai tai tas blynas nugaroj man nepatinka :D  nu visai talijos vaizdo nesukuria :D

siūlą primink

Katukai- talija būna dviejų tipų- išlinkus į išorę arba į vidų :D

Man gražu. Ir tas 'blynas' dailus :) 

Atsakyti

Olaiva, labai gražu ir tau tinka. Net pakabukas priderintas.

Ir Luknė gerai fotografuoja.

Atsakyti

:lol: :hihihi:  mano talija tai tikrai į išorę

Atsakyti

Katukai, mano irgi  :essen:  :nail:  :irnesakyk:​ 

Atsakyti

mano įvairiai - nugaroje į vidų, bet užtat priekyje gerokai į išorę :hihihi:

Atsakyti

Italijos jūs :D

Atsakyti

kai kurios otalijos :D  ar outalijos

Atsakyti

:lol: linksminat.

Noriu meeto  :leb:  :alc:  :tease: 

Nors savaitgalių praktiškai laisvų iki rugpjūčio galo nelabai turiu... tai gimtadieniai, tai metinės, tai MB dirba-vaikai man (arba močiutėms).

Atsakyti

Man sportuot nereikia. Aš formoj.... apskritimas irgi forma... 

Atsakyti

Aš tai labai jaučiu poreikį ir norą sportuot ir net kainą impulsuose superinę, o bet tačiau pulsas kosminis :B Nors kiek rankas pakilnoju arba pranešu ką sunkesnio ir širdis per gerklę lipa :B

Katuk, darbai gerai. Esam dviese su šefu, pagaliau iš bobinčiaus ištrūkau :) Ale bėda, kad paragavus laisvės dirbt apskritai nebesinori :B​ 

Atsakyti

Viliaus kūryba :) 

Priedas  IMG_20190723_072628_324.jpg   67,88KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190723_214900_345.jpg   76,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka bet o sportas tau nuo pulso nepadeda? Man pagrindinis vaistas praktiskai..bent vaiksciojimas kasdien po 10 000 greitesniu tempu padeda (PRADZIOJ NEGREITU)daba retai kyla iki 100 ramybej, o kai maziau judesio tada budavo ir iki 120

Atsakyti