Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai aš dar kol kas nežinau ar tikrai galėsiu tai ką čia reguliuot

o kur Limit patogu?

Atsakyti

katukai, su gimtadieniu tave! :4u: :birthday2: :dovana:

Pagalvojau, kad nieko nežinau apie savo pulsą. Prisimenu, tik kad mokykloje per kūno kultūros pamokas skaičiuodavom.

Ketvirtadienį gal net ir ir galėčiau prisijungti. Nors paskutiniu metu vis taip vėlai grįžtu namo, kaip kokia bastūnė patapau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 liepos 2019 - 10:10

helou,

ačiū, kas sveikinat :4u:

ir toks juokas, nes vakar vakare planuojuosiu čia visokius pagardus darbinei aplinkai, ir staiga tokia mintis, kad oj, taigi man toks beveik jubiliejus -..5. Mb pasisakiau, tai sakė, o ko aš čia nusisendinu ir per gerai noriu, kasmet jubiliejus švęsti.

tai va, eilinį kartą nepamenu, kiek man metų :B

ketvirtadienį galėčiau kokią valandikę po darbo pritūpt kur nors. bet plyz, ne senamiesty. dar tiktų koks nors Gedimino prospektas nebent, bet turbūt reiktų rezervuot vietas.

bet nelabai aš tas vietas žinau, nebent kokias masinio vartojimo :D

CUPo tas La crepe, visai gera atmosfera :D

Atsakyti

katukai, su gimtadieniu :happybday:

as vakar intuityviai  pasukau i viena naujai atrasta kuistuka. vakar kaip tik prekes kele nuo ryto, as po pietu buvau.  ir netycia pamaciau maisiuka su siulais. maisiukas nepersvieciamas, tai  atrisus  apsidziaugiau :D radau  ryzu siulu,  dvi rirsines numegztas, gabaliukas panertas, o toliau   kamuoliukai .  pamaciau ir pora etikeciu  on line java :D  maisiukas 3 eur. nu tikrai ne du kamuoliukai, tai jau kaip ir pigu :) namo parsinesus  pasveriau kad 420  gr . LOBIS uz 3 eur. riesines  be siuliu numegztos, neskalbtos, nenesiotos, isardziau   viska graziai .  tikiuosi is 400 gr bliuskyte gausis . o ryte apziurinejau Astos  melyna bliuskute FB is javos  katrai jau 6metai ir ji neuzmusama. tas paskutinis zodis ir paskatino nedvejojant pirkt popigiai :)

Atsakyti

Katukai, kokie dar 5, jei nesenai vienos kitom kaštonus dainavom. Nestresuok žmonių avansu :D 

Gediminas tinka 

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu! Ir protinga, ir graži, ir vaikai užauginti - o  jeigu ko dar trūksta iki gyvenimo pilnatvės, tai to ir linkiu!!!!

Atsakyti

Galim CUPe. esu buvus. Rasiu. 

Aš jau dieną B8siu Vilniuj, bet derinamės po darbiniu laiku, tai kada? Apie 17? 

Atsakyti

aš nuo 17.30 jei ką

Atsakyti

tia dieną nebus su kuo susitikti :D  nebent kas turi tokią laisvę ir nesako :D

CUP būtų idealu. aš galėčiau kokią 17.15, o gal ir anksčiau, jei ryte nemiegosiu ilgai :D   nes mano darbo pabaiga priklauso tiesiogiai nuio pradžios

Atsakyti

tia dieną nebus su kuo susitikti :D  nebent kas turi tokią laisvę ir nesako :D

Bus :) Savų planų turiu.

Atsakyti

Aš nieko ne pažadu, reikalų visokių. Bet jei pavyks išsistumdyt tai prubūsiu.

Katuk, nu šitaip pasisendint :blink:​ 

Atsakyti

Sveikos

Katuk su gimtadieniu! Sveikatos, laimės, sekmės  :4u: 

Atsakyti