Ar būtų norinčių ir galinčių vilniečių ketvirtadienį papietaut arba kaip tik - po darbų susitikt?
Pasiėmiau mamadienį- galiu ir sostinę aplankyt. Pvz., traukiniu
Liniuka bet o sportas tau nuo pulso nepadeda? Man pagrindinis vaistas praktiskai..bent vaiksciojimas kasdien po 10 000 greitesniu tempu padeda (PRADZIOJ NEGREITU)daba retai kyla iki 100 ramybej, o kai maziau judesio tada budavo ir iki 120
Taip ir buvo, kai pradėjau sportuot, pulsas pamažu apsitvarkė. O paskui staiga visiškai išsiderino. Tą patį darant sublūdydavo iki 170. Dabar jaučiu irgi panaši būsena.
labas rytas ![]()
Liniuka nu betgi keista negi tau neranda jokios priežasties to pulso? ![]()
tiesiog įgimta?ar nerviniu pagrindu pvz?
ai nors ką aš čia kalbu šiandien nė kojų nepavelku, vakar treniruotę po pertraukos apturėjau vadinasi ![]()
o patart tai gudruolė ania ![]()
tiesa minant kokį elipsinį tai man labai sunku neužkelt iki tų pačių 170
nu tai ir neminu
parduosiu jaučiu
Qqte, nu neranda niekaip. O labai ir neieško, nes svarbu atsistatymo greitis, o jis pas mane kaip ir normalus. Elipsinis tai visiška tragedija, treneris įkalbėjo pabandyt, o po kelių minučių jau norėjo greitąją kviest
va va kol neturėjau pulsometro tai nesuprasdavau kodėl mane net pykina nuo elipsinio.
nes pats treniruoklis gerą pulsą rodė
kai nusipirkau pulsometrą supratau kad jomajo ![]()
bet taip laikant apie 140 tai reikia nu taaaip lėtai mint
užtat sugebėjau ir valandą ant jo pramint
nu gerai neparduosiu gal dar, mažum kada vaikščiot oras neleis ![]()
o tau tai lengva kardio kasdien turėtų padėt jei nėr priežasčių, nu iš serijos dviračiu pasivažinėt, pasivaikščiot 45 minutes bent bet kasdien...
Parašykit, kur kada, jeigu gyva būsiu po kelionės, dar atvaryčiau gal.
qqte, gal tu rodyk vietą, kur visuomeniniu lengva būtų ir ne per toliausiai stoties. Ar jums centras tiktų? Kažkuri kavinė link Aušros vartų?
Aš traukiniu planuoju atvažiuot, o grįšiu - pagal situacija ir valandas,- galiu ir autobusu.