Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar būtų norinčių ir galinčių vilniečių ketvirtadienį papietaut arba kaip tik - po darbų susitikt?

Pasiėmiau mamadienį- galiu ir sostinę aplankyt. Pvz., traukiniu  :bigsmile: 

Atsakyti

Per piet tai sia savaite trenere grizus, bus treniruote, po darbo gal ir noreciau jei iseis, nes ryt tai kaiman iskviete, sesers vyro mociute  mire tai tevai nori i  laidotuves, neaisku kada bus

Atsakyti

qqte, man net labiau tiktų po darbų laikas :) šią savaitę tik su Vilium esu, tai laisvesnis paukštis, kai mažiaus nėra. 

Atsakyti

Liniuka bet o sportas tau nuo pulso nepadeda? Man pagrindinis vaistas praktiskai..bent vaiksciojimas kasdien po 10 000 greitesniu tempu padeda (PRADZIOJ NEGREITU)daba retai kyla iki 100 ramybej, o kai maziau judesio tada budavo ir iki 120

Taip ir buvo, kai pradėjau sportuot, pulsas pamažu apsitvarkė. O paskui staiga visiškai išsiderino. Tą patį darant sublūdydavo iki 170. Dabar jaučiu irgi panaši būsena. 

Atsakyti

labas rytas :4u:

Liniuka nu betgi keista negi tau neranda jokios priežasties to pulso? :hmm:

tiesiog įgimta?ar nerviniu pagrindu pvz?

ai nors ką aš čia kalbu šiandien nė kojų nepavelku, vakar treniruotę po pertraukos apturėjau vadinasi :B

o patart tai gudruolė ania :D

tiesa minant kokį elipsinį tai man labai sunku neužkelt iki tų pačių 170

nu tai ir neminu

parduosiu jaučiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 liepos 2019 - 07:20

Katukai, bučkis tau :) Švytėk, žydėk, mėgaukis, nestresuok. Linksmai  :birthday2:​ 

Atsakyti

katuk su gimtadieniu :4u: :4u: :4u: :birthday2: 

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu :4u:

Qqte, nu neranda niekaip. O labai ir neieško, nes svarbu atsistatymo greitis, o jis pas mane kaip ir normalus. Elipsinis tai visiška tragedija, treneris įkalbėjo pabandyt, o po kelių minučių jau norėjo greitąją kviest :D​ 

Atsakyti

Liniuka, Katukai, judvi ryt užimtos?

Limit žada prisijungt. 

Atsakyti

Parašykit, kur kada, jeigu gyva būsiu po kelionės, dar atvaryčiau gal.

Atsakyti

Qqte, nu neranda niekaip. O labai ir neieško, nes svarbu atsistatymo greitis, o jis pas mane kaip ir normalus. Elipsinis tai visiška tragedija, treneris įkalbėjo pabandyt, o po kelių minučių jau norėjo greitąją kviest :D​ 

va va kol neturėjau pulsometro tai nesuprasdavau kodėl mane net pykina nuo elipsinio.

nes pats treniruoklis gerą pulsą rodė

kai nusipirkau pulsometrą supratau kad jomajo :D

bet taip laikant apie 140 tai reikia nu taaaip lėtai mint

užtat sugebėjau ir valandą ant jo pramint :)

nu gerai neparduosiu gal dar, mažum kada vaikščiot oras neleis :)

o tau tai lengva kardio kasdien turėtų padėt jei nėr priežasčių, nu iš serijos dviračiu pasivažinėt, pasivaikščiot 45 minutes bent bet kasdien...

Atsakyti

Parašykit, kur kada, jeigu gyva būsiu po kelionės, dar atvaryčiau gal.

qqte, gal tu rodyk vietą, kur visuomeniniu lengva būtų ir ne per toliausiai stoties. Ar jums centras tiktų? Kažkuri kavinė link Aušros vartų? 

Aš traukiniu planuoju atvažiuot, o grįšiu - pagal situacija ir valandas,- galiu ir autobusu. 

Atsakyti