Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, aš tau dar pamušalo nepersiuvau, kurį žadėjau..

Užsakymų dar neturėjau. Tik Limit esu vieną krepšį skolinga po vieno asmeninio swapo, bet ji neišsiuvinėjo dar vienos krepšio dalies. :unsure:

Atsakyti

Aktyvi diena buvo, ir juokinga :)

Ryte aišku špakliavau, gruntavau, o vakare visi išsiruošėm į mano bendrapavardės kelionės nuotraukų susitikimą fotostudijoje.jos vyras-kaip brolis dvynys vyro tėčio.man toks keistas įtarimas,kad giminės, bet tylėjau :) sėdim, laukiam, ateina sena mano pažįstama, sako pamačiau internete tavo pavardę ir atskuodžiau.o kad ten vardas Greta, tai net nesigilino :D na o po viskam išsiaiškinom, kad giminės ir artimieji esma, toks netikėtas vasaros netikėtumas  :B 

Naują kvepiančią knygą bibliotekoje nučiupau, tai imu skaityti

Atsakyti

Siaubas, negaliu sustoti megzti ir laiko nematau...

Olaiva, kokią knygą? O giminės, dar ir fotografuojantys - įsivaizduoju, kad džiugus atradimas.

Atsakyti

Siaubas, negaliu sustoti megzti ir laiko nematau...

Olaiva, kokią knygą? O giminės, dar ir fotografuojantys - įsivaizduoju, kad džiugus atradimas.

https://m.knygos.lt/...FsaAlBKEALw_wcB

Atsakyti

Labos

Nu atlekiu pasigirt kad vaikio mrt jokiu blogieciu nerado  :yahoo: 

Maunam prie juros

Isidejau 2 mezginius. Optimiste :)

Atsakyti

qqte, puikios naujienos! visos.

Atsakyti

Qqute, taip ir maniau - džiugu už jus!

Dėl mezginių, tai oras gal nebus stebuklingas, užtat ir pamegsi . Nes niekada negali žinoti, ką labiau norėsis :). Iki kada planuojat būti? Varau vieną mezginį, bet knieti ir kitą, paprastuolį išgalvinį iš dvigubo siūlo pradėt.

Atsakyti

Restar iki kito treciadienio busma. Del oro tai geru oru papludimy man gerai mezgasi, o va prastu teks ieskot kokiu pramogu. Pas mane viens vaikiui pernai pradetas ir nebaigtas mokyklinis. Ir isaugo aisku, ardziau iki rankoviu atskyrimo, didinu.

O antras nepradetas

Bet bus caika is ito kinu su blizgiuku intarpais. Bais knieti pradėt bet rei dar video paziuret o masinoj nepatogu, tai narplioju ta mokyklini

Atsakyti

Qqte, džiugu, kad gerai. Gero pajūrio! Šiandien tokia kvailoka diena. Pusdienį lijo. Dabar lyg ir buvo išsišvietę, jau ruošėmės prie jūros, bet vėl pradėjo lyti. O vyras šiandien dirba, išvažiavo su mašina, tai labai sunku ką nors suvadybinti. Dar vaikai, nors tik 3, bet visi dideli su didelėm nuomonėm ir piktumais nemažais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 rugpjūčio 2019 - 13:13

Sveikos,

kas kelias dienas vis paskaitau kuo gyvenat. Nemezgu, nieko nespeju, darbais uzsivertus. 3dienos darbe, 3dvare :oh: gerai kad nors dvaro aplinka, aura visa nuovargi pasalina  :wub: 

Atsakyti

o ką tu tam dvare veiki?

Atsakyti

Dirbu, ilsiuosi, relaksuojuosi :lol:

Atsakyti