Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai valgėm, yra, tik pašildyti, bet viską mesk, klausk, tada dar paragink, salotas šviežias padariau. Iškart trukdis. Mes vakar kada norėjom, ką norėjom ir valgėm. Tas jausmas, kad niekam nieko neprivalau, kadangi toks retas, tai buvo nepakartojamas.

Atsakyti

Vis tik nepakartojamas jausmas išsimaudyt jūroj. Jau kelis metus nepatirtas. Ir iš vis šią vasarą pirmą kartą maudžiaus.

Ir autobusu šimtas metų nevažiavus, taip smagiai su dukra atvažiavom.

Priedas  LRM_EXPORT_1874498133604592_20190807_154133728.jpeg   140,65KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  LRM_EXPORT_1874453847295224_20190807_154049441.jpeg   310,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 rugpjūčio 2019 - 14:44

matau ir draugą atsinešei :D

Atsakyti

Oi, net išsigandau, greit akį užmetus, kas per baibokas, tada tik susivokiau, kad čia Kerpenos menai ♥. Kaip vanduo, maždaug kokia temperatūra? Matau stovyklos fotkėse, kad vaikai su maudymkėm laksto, tai turbūt nėra per šalta, bet ar vaikams išvis šaltas vanduo būna...

Kerpena, kur jūs būnat - Smiltynėj, ar Melnragėj?

Atsakyti

Šiandien labsi geras oras, ne per karstas, bet šiltas. Vandens temperatūros nežinau, bet man tai nešaltas. Nėra taip kad pora kartų pasinėrus užtenka. Ilgai nesinori išlįst. Nors įlendant jaučiasi stresiuko lengvo. :). Sako kad nuo rytojaus suprastės oras, žada lietų.

Mes šiandien smiltynėj, nes Melnragėj neleidžia maudytis.

Atsakyti

Tai, jeigu net netrumpai galima būti, reiškia - puikus vanduo :). Aš pamenu, kaip tik įlindus imdavo pirštai tirpti, ir tai lįsdavau. bet tai buvo seniau, kai važiavimas prie jūros ir lindimas į ją buvo šventa. Dabar nei nvažiuojam kasmet, nei man lįst būtina, jeigu atrodo, kad šalta, Ypač, jeigu pučia vėsus vėjas - aš jau ir nelendu...

Gerai, einu išpakuot siūlų, kantrybė ne geležinė visgi :).

Atsakyti

va šitas visai fainas

00_summerdunes-by-hinterm-stein-0_medium

00_summerdunes-by-hinterm-stein-5_medium

Atsakyti

OMG kokia mano skonio bliuzelė :wub: Kaip vadinasi?

Atsakyti

Labai panaši į Sumer savo konstrukcija, tik su paturbinimais. Neabejoju, kad irgi pabai patogi. Ale man ir tokio siūlo norėtųsi. Pradėjau April. Abejoju dėl siūlo spalvos. T.y. ar ji man tiks.... Dėl kitos irgi abejoju... Nu aš amžina abejoklė, tikrai nežinau, kokios spalvos man geriausiai tinka, o patinka nemažai...

Atsakyti

Vakar ekspromptu pasisiuvau vėlimo krepšį, nes supratau, kad neturiu kur visko patogiai susidėti. Šiek tiek kreivos siūlės, kai kur siūlai apsipešioję, bet funkciją atlieka. Dar visokių kišenyčių prisisiuvau. Iš išorės su užtrauktuku matosi. Bet dar viduje tose galinėse sienose yra tokios parastos, užkišamos, patogu pvz telefoną įsidėti, ar šiaip kokią smulkmeną.

Juokingiausia buvo su dugnu. Pasiuvus pamačiau, kad nelaiko formos. Galvoju padarysiu tokį idedamą dugną. Turėjau kažkada pirkus tokio storo kartono. Bet neradau jo toje vietoje, kur buvo. Matyt kas nors sutvarkė. Galvoju - ką čia daryti, ką čia daryti?  O jau vakaras buvo. Staiga žiūriu toks kartoninis padėklas nuo sušių. Pasilikau kokiam atvejui, kai reikia vaišes neštis ir paskui nesinori indų gaudyti. Jo vienas šonas toks blizgus. Tai net neapsiuvau niekuo. Tik iškirpau, kiek reikėjo. Priedas  LRM_EXPORT_1878278404187869_20190807_184337822.jpeg   386,08KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  LRM_EXPORT_1878212769532671_20190807_184232187.jpeg   323,59KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  LRM_EXPORT_1878178216127989_20190807_184157634.jpeg   351,59KB   0 Parsiųsta kartų

Medžiaga kažkokia impregnuota, bet jau kaip smėlis prie jos kimba :wacko:  

O šiaip atrodo viskas puiku - atistogos, jūra. Bet nuotaika negrįžo.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 rugpjūčio 2019 - 18:11

OMG kokia mano skonio bliuzelė :wub: Kaip vadinasi?

https://www.ravelry....eyond-the-dunes

Atsakyti

Kerpena, kokia tu šaunuolė. Gal priimi užsakymus krepšiams? Man tiks ir be dugno :). Nes užsipavydėjau patogių krepšelių su kišenelėm. Baigsiu tuoj trumpintas eiles, tai gal atsikvėpsiu. Nes vis reikia žiūrėt, kiek akių pridėt, kur apsisukt. Bijau, kad kaklas bus perdaug išbliautas. O gal ir ne. Kol nepamegsiu daugiau ir nepasimatuosiu, tol nebus aišku. Bet kaip smagu turėti megzti kažką užkabinančio ♥.

Atsakyti