Užtat ir gera, kad trumpai. O šiaip mes dar ilgai vaikų turėsime - bent 10 metų dar....
Užtat ir gera, kad trumpai. O šiaip mes dar ilgai vaikų turėsime - bent 10 metų dar....
Manai tie 10 metų lėtai slinks ? Man tai kartais per greit tie metai lekia...teta sako : pamenu tave leliuką,su raudona šūba,o dabar jau pačios vaikai kokie dideli
Nu lekia nesvietiškai. Bet jeigu gyvensiu dar 10 m, tai būsiu labai laiminga bet kuriuo atveju
.
Išviriau voveruškų sriubos ir niekas nesivaipys
. Tvarkomės, vyras eis dažyti.
Prie Baltųjų Lakajų saulėtą, uodų nėra, tik širšės, Karklėje pliaupia....
Kad nebūčiau tokia laiminga, tai sužinojau, kad algos gausiu ... 74 eurus
. Nes, pasirodo, man balandį 2 kartus pervedė netyčia
. O aš jaučiausi šiaip turtinga, banko netikrinu labai, ne tas ir galvoj tuo metu buvo... Būčiau žinojus, tai būčiau pirkus siūlų gal tik už 10 eur, o ne tiek, kiek dabar... Reiks jungt taupymo režimą. Gerai tik, kad aš vis tiek gana taupi motera - tiek ir buvau susitaupius, bet laukiau algos, kad jausčiausi turtinga
. Nu... Ai, vis tiek niekas nuotaikso nesugadins. Eisiu baigt vaikų langų valyt
.
Restar, va kaip gerai kad tu taupi, o tai būtų dabar riesta, jei išleistum iki paskutinio cento.
Kas čia per tyla?
Ką mezgat?
Aha, mirtina. Šiandien neturiu ko tvarkytis, nes vsi tiek bardakas, kol vyras nenudažys, o siūlų dar nepasiėmiau, vis ruošiuosi, tai tas, tai anas - jau grįžo bernas, baigėsi rojus
. Bet va pasiimsiu siūlus, tai būtinai ką nors pradėsiu megzt, vis tą April noriu. Bet turiu ir kitą mintį melanžiniam megztukui, jeigu patiks siūlai, kuriuos jam suplanavau, tai galiu nesusilaikyt...
Noriu šiandien kažko tokio - lengvo, švelnaus ir pūkuoto.
Liniuka, šitą mačiau ir irgi pagalvojau, kad reik pasidėt ateičiai, kai mūza sugrįš. labai toks mielas atrodo.
kartais vis megztelnu tokį daiktą savo kūdikiui, bet manęs jis visai nedžiugina, ir ne tik šiaip, dėl mūzos, bet ir apskritai, gaunas ne visa itas ko tikėjosi kūdikis ir aš pati beje.
Katuk, o apie bruolį nebegalvoji?
Eltonas ir man labai žavus. Gal kad geltonas
. Net siūlų turiu
. Siūlai pasiimti, tik dar neprapakavau. Prasidėjo - "vaikas" valgyt nori
.
Katuk, o apie bruolį nebegalvoji?
buvo šmėkštelėjusi neseniai mintis tokia, ale bet kažkaip dabar galvoj kiti reikalai
vat vakar atvežė dėžių
( juokas dėl to, jeigu kas girdėjote apie vieno buvusio Vln mero skyrybų niuansus ir dėžių vežiojimus pirmyn atgal)
bet mano dėžės tuščios, reiktų jas pripildyt ir išsikviesti vyrukus, kad išvežtų
tai vat suku galvą, ką čia tokio pripakuot, be ko negalėsiu gyventi tremtyje
bet ko jau nebereiks dabartyje
ta mintis begalvojant ir ištiko, kad gi galėčiau brolį ir supakuot
bet kadangi dar neaišku, kur gyvensiu, tai neaišku, ar jam būtų ten vietos
Restar, judu su vyru nevalgėte visą parą? nieko neprigaminai "vaikui" iš anksto?
bet aš irgi su maisto gamyba susipykusi....