Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaunas skęsta...

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Šiandien netikėtai mane ištiko laisvadienis  :rolleyes:  Bet eina peklon tokie laisvadieniai - atsibudau su tooookiu galvos skausmu, kad nusprendžiau nevaidinti Marytės Melninkaitės ir neiti į darbą  :unsure: "Sunkioji artilerija" (Nimesilis) buvo kaip nabašninkui aspirinas  :oh: Galiausiai lyg truputį padėjo senas geras citramonas  :huh2: Bet kažkaip nebejuokinga man - ta galva tai visą savaitę skaudėjo, tik skausmas buvo pakenčiamo lygio, dar kartais kažkokius svaiguliavimus jaučiau. Gal jau reikia susirūpinti ir pradėti su daktarais draugauti, ligų paieškoti.  :hmm: 

O, Gadget - pražuvėlė atsirado  :D 

Skaitau apie Restar pargrįžusią mūzą ir toks pavydo kirminas bambą graužia  :B mane tai kažkoks mezgėjiškas nusivertinimas ištikęs, megzt tai noriu, bet vos tik pagalvoju apie kokio drabužio mezgimą, pati savo norą nugesinu su abejone ir netikėjimu, kad galiu nusimegzti nešiojamą daiktą.  :unsure: Turiu tokį budintį mezginį "iš bėdos" - šaliką iš gražiųjų Vincio siūlų, bet nekabina - tieisog mezgu, kad megzt... 

Tiesa, porą kartų buvau užsidėjusi savo Summerį - kaip ir nešiojamas, bet man nepatogus modelis, kažkaip varžo rankų judesius, jei aktyviau pagestikuliuoju (o aš dažnai taip darau), kaklas ima lipti į viršų  :oh: Vienžo, daugiau tokio modelio drabužių sau nemegsiu. O vat siūlų derinys (medvilnė su pora gijelių lino) labai patinka, net kartais pasvajoju, kad verta būtų pabandyti nusimegzti pvz kišenėtą iš tų siūlų.  :ax:​ 

Atsakyti

Lace, o medvilnė gal iš Anykščių? Aš turiu tos Anykščių medvilnės, pirktos,  kai tada pas tave sodyboj buvom su Nite. Vis pakilnoju ir niekaip nesusiruošiu  megst.

Irgi pagalvoju gal kokio lino pridėt. :hm:

Klaipėda girdėjau irgi vietom skęsta. Visą pusdienį lijo  smarkiomis liūtimis su perkūnija. Darbar išsigiedrijo, laukiam kol vyras kažkokį darbą užbaigs, važiuosim šiandien į Palangą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 rugpjūčio 2019 - 12:13

Lace, o medvilnė gal iš Anykščių?

Aš turiu tos Anykščių medvilnės, pirktos,  kai tada pas tave sodyboj buvom su Nite. Vis pakilnoju ir niekaip nesusiruošiu  megst.

Irgi pagalvoju gal kokio lino pridėt. :hm:

Ne, maniškė ne iš Anykščių.  :rolleyes: 

O medvilnės-lino derinį Nitė jau seniai propaguoja  :D​ 

Atsakyti

Lace, o kurį dydį sau mezgeisi? Kiek cm per rankas, per plačiausią vietą? Nes originalas ir aprašymas sako, kad biusty women galėtų dar kelis cm prisidėt laisvumui. O pagal kaklo vaizdinę apimtį, manau, kad šiek tiek laisvumo būtų nepamaišę. Suprantu, kad liemens nenorėjai palaido, bet viršų ir apačią galima pamodeliot savaip.

Aš sau ėmiau XL, 130  cm (mano krūtinė 114 maždaug), tik po rankom žymiai daugiau siaurinau, nei originalas. Rankose gal kiek įdomus jausmas.

Atsakyti

Lace, o kurį dydį sau mezgeisi? Kiek cm per rankas, per plačiausią vietą? Nes originalas ir aprašymas sako, kad biusty women galėtų dar kelis cm prisidėt laisvumui. O pagal kaklo vaizdinę apimtį, manau, kad šiek tiek laisvumo būtų nepamaišę. Suprantu, kad liemens nenorėjai palaido, bet viršų ir apačią galima pamodeliot savaip.

Aš sau ėmiau XL, 130  cm (mano krūtinė 114 maždaug), tik po rankom žymiai daugiau siaurinau, nei originalas. Rankose gal kiek įdomus jausmas.

Aš nemezgiau kažkurio konkretaus dydžio iš aprašymo - mezgiau savo dydį  :B 

Tokio vaizdo kaip pas tave nenorėjau, man taip negražu, labai vizualiai išplatėjęs viršus. Aš ir taip viršuje labai “plati”. :ax: Įsivaizduok, kad pas mane krūtinės apimtis dar plius 15cm  :rolleyes:  o išreikštų klubų aš neturiu - klubai yra mano figūros siauriausia vieta  :B žodžiu, nebereikia manęs įtikinėti - tiesiog toks modelis nėra draugiškas mano sudėjimui.  :mirksiukas: 

Atsakyti

Na ką, sekantis meetas prabangiam atnaujintam Akropoly-žada tuoj atidaryt (pagaliau po pusantrų metų vėl dienos pietų pasirinkimas bus salia):

https://www.lrytas.l...u-11398085/amp/

Atsakyti

O gražuolė Palanga ... Daug metų nebuvus, sunku atpažinti.  Nemažai km sukarta.

Mezginys mano beveik grindų skuduro spalvos ir taip pat neaišku, ar išeis kas nešiotino, tai ramisi, Lace :). Įdomiausia buvo pradėt kažką naujo. Megztinis įpusėtas - numestas, pirštinė pradėta - mesta, kojinė - pradėta, mesta. Ir nėra taip lengva tęsti, nes akis reikia pabėgusias susirinkti ( buvau netyčia virbalus ištraukus), atsiminti, kas ten kur...Būčiau laiminga, jeigu tiesiog įstengčiau baigti ką nors ;). O jeigu dar ir nešiotina būtų..

Atsakyti

Man vakar buvo paardymo vakaras. Nemažas. Čia kai įsivaizduoji, kad receptą mintinai atsimeni, o taip nėra.

Hm, tėtės metinės šnd, paminėjimas su giminėm. O Viliui bloga. Tikiuosi tik saldainiai ir normalaus maisto trūkumas vakar vakare (sunku pagaut paauglėjantį ir namo parsivaryt). O ne kas nors rimčiau. 

Atsakyti

Laukais atkeliauja ruduo :wub:   Priedas  69014328_2679906905361057_3512352889492209664_o.jpg   90,43KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  67823535_2679907218694359_8462303668794818560_o.jpg   123,56KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  68501005_2679906945361053_1391864816049586176_o.jpg   48,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 10 rugpjūčio 2019 - 16:27

Olaiva, kaip gražu!

Renkam “Surink Lietuvą” magnetukus. Kiekvieną šeštadienį malamės po miestus ir miestelius. Labai faina atrakcija. Šiandien taip skaniai ir pigiai pavalgėm Vilkaviškyje. Ir visur pilna nuotakų. :) Įeinam į Paežerių dvarą, o ten  ant laiptų guli jaunoji. :D Kartais fotografai išeina iš rašto. :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Priedas  4E2FEDF7-263B-4157-9ABC-E139E68D1114.jpeg   160,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti