Po vakarykščio rytinio rūko supratau, kad ruduo jau arti.... o Olaivos foto tą dar patvirtino🙂
Bože bože, kiek siūlų...jaučiu du reisus teks daryti...su užrašu ant maišų- atsargiai, dūžta ![]()
received_474812856630639.jpeg 103KB
1 Parsiųsta kartų
Likučiai
received_2300565266927349.jpeg 361,46KB
1 Parsiųsta kartų
Olaiva, linkiu krovikams nugaru nepasitempti 😁
Olaiva, linkiu krovikams nugaru nepasitempti 😁
Tokį slaptą grobį tik aš ir krausiu ![]()
Olaiva, įspūdinga.
Taip ir norisi drakiui įsisukti, kad ir į likučius ![]()
Olaiva, įspūdinga.Čia tik iš 1 guolio, jeiguką.dar liko polaiptinė irštva, škiaTaip ir norisi drakiui įsisukti, kad ir į likučius
Olaiva, nu ... su tavim sunkoka būtų lenktyniauti
bet žiūriu likučiai kai kurie pyragėliai tokie visai vartotino dydžio
o tas kilimėlis irgi iš likučių?
o aš tai nei mezgu nei perku. svarbu, kad kandys neįsisuktų į tuos guolius....
Aš irgi nei mezgu, nei siūlus perku. Praeitą savaitę šalia mados garažo buvau atsidūrus, užėjau, abejingai pavaikščiojau ir išėjau. Savaitgalį pasivažinėti teko netrumpais atstumais sėdint keleivio vietoje, norėjau ant staigio sugalvot, ką čia pradėt, kad rankas užimt. Ir vėl jokių minčių. Supratau, kad nieko man nereikia, čia gal po kelių paskutinių nenusisekusių mezginių. Tada sugalvojau, kad megsiu inspirą šiaip dėl spalvų terapijos, nes prisiminiau, kad turiu drops delight gražaus. Bet kai grįžau ir visą drakiaus guolį išrausiau, supratau, kad jis jau prieš metus sumegztas. Brolis stovi liūdnas, nes per visus remontus iki jo net priėjimo nebuvo. Vienai bliuzelei tik kaspiną reikia nubrūžint, gal kaip nors savaitgalį prisėsiu. Nu visiškas liūdesys tam fronte. Nemeskit iš sektos plyyyyzzzz
Liniuka, kažkokia nauja sektos frakcija formuojasi
Liniuka, kurie pas tave nevykę mezginiai? Nepamenu tokių
Arba nerodei.
Nugarinis kiauraraštinis gražus buvo.
Aš va Emilio megztuką antrą kartą išardžiau
Užtruksiu ilgiau, nei su savo.... Būna.
Niuma, tas kiauraraštinis kol kas spintoj guli ir laukia kūdesnių laikų. Nesu labai juo patenkinta. Dar storas megztinis su burbulinėm rankovėm nebus nešiojamas. Katukas matė, gali patvirtint. Inky suknelė irgi neprisijaukinta, kažkokia matrioška aš su ja jaučiuosi. Kašmyrinis užvalkaliukas nenešiojamą guli, kažkoks per platus, nugara per trumpą... Et...
aš tai net nepamenu, ką paskutinį nusmezgiau
ai, tą žalią. nu tai panašiai kaip Liniukai: trumpokas, sunkus, dėl to slysta nuo pečių, ir dar kadangi nelaiko formos, nugaros atnara kažkokia per daug išsitampiusi. bet nešioju kartais
o prieš tai tai tikrai nepamenu ką mezgiau
darbar guli du - burbuliuotas gražios spalvos, kada nors tikrai pabaigsiu. ir spalvota palaidinė dukrai, kuri vis didensius įtarimus kelia, kad netinkama niekaip.
reik kažko užkabinančio nemirtingai