Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tada prisimink nešiotinus :) Bus lengviau, kad turi ir gerų reikalų.

Atsakyti

Olaivos aguonos ir margi turtai  :wub: Kur pervežami?

Lace, o ką mezgei prie vandens?

Kablys reikalingas?

Man niuma tokį užturbino, kad uch. Planas megzt medvilnę, nes reikia gi gero oro prie jūros. Dryžinau grietinėlės sviestą ir navy... Nepaėjo. Išardžiau, dukros eilė atbėgo, ir su visais savaitgalio šopingais, hamakokabinimais etc. Iš STOROS ir meilios medvilnės nukabliavau štai:

Priedas  received_449157725675377.jpeg   188KB   0 Parsiųsta kartų

Toks qqtės dydžio, xs. Sumegzta 4 gabaliukai :)

Atsakyti

Gal jau swapą pradėt, nors pagrindas kančioms bus :D​ 

Atsakyti

Man tik kišenėta ir natsumis yra absiučiai tobuli. Ale kišenėta būtų ketvirta, o natsumis trečias :D​ 

Atsakyti

o tai sumeris? jau nebe prie tobulųjų?

Atsakyti

Summerį kol kas įsivaizduoju labiau kaip bliuzelę, ogi jau laikas apie šiltus mezginius galvot :)​ 

Atsakyti

Olaivos aguonos ir margi turtai  :wub: Kur pervežami?

Netoli, į gretimą kaimą ;)

Atsakyti

gadget3, 12 Rug 2019 - 11:35, parašė: Lace, o ką mezgei prie vandens?
Turiu tokį budintį mezginį :rolleyes: žiemą buvo užėjęs kaip š..t reikėjimas jūrbangio kakluošalo :) Vincio priprašiau nudažyti man siūlus - spalva gavosi labai graži, bet greičiau turkio nei jūrbangė, pradėjau megzti ir numečiau. :unsure: o dabartinėje mezgiminėje krizėje prisiminiau, kad turiu gražų pradėtuką, pasiėmiau ir mezgu :rolleyes:

Priedas  2D6C33D9-96D0-4923-94AB-CFF5ACC7C951.jpeg   307,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tiesa, dar noriu pasidžiaugti, kad atradau savo atostoginėms siauroms kojinėms šeimininkę  :D Pasirodo, Rūtos koja yra siauresnė už Aušros, tai "kalnų" kojinės atiteko jai.  :wub:

Priedas  IMG_2393.jpg   204,18KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2395.jpg   140,73KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2409.jpg   736,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

žiauriai gražios kojinės.

gal tikrai verta persikvalifikuoti į kakluošalų ir kojinių mezgimą :hmm:

beje, man reik kojinėm siūlų. tiksliau net ne kojinėm, o tapukam. bet neraštuotom. tai vat net ir nežinau, koks čia siūlas būtų tinkamas

Atsakyti

Tikrai kojinės labai gražios. :wub:

Atsakyti

Lace labai grazi turkine banga ir kojines.  O kojiniu siulai irgi Vincio?

Atsakyti