Liniuka, dėl stabligės pasiskiepyk, jei įdrėskė (kad ir nejaučiant). Sakyčiau, nuvažiuok, kad dezinfekuotų tau, jei pūliuot bando. Kačių įdrėskimai,įkandimai sunkiai gyja. Nu ne tie, visai paviršiniai. Aš kai Ripsą laikiau, kad jam vaistus suleistų ir įsegė man į ranką, reikėjo druskos tirpale laikyt. Ir dar kažkur. Gal permanganato voneles dariau.
Liniuka, turiu rizikos faktorių. Seniai ginekologė siuntė, bet vis numuilindavau. Mano mama maždaug dabartinio mano amžiaus susirgo. Noriu gyvent.Kiaušidžių vėžys sunkiai nustatomas, dažniausiai 4 stadijos. Yra galimybė išsitirti ar turiu tą Brc2 ( lyg) geną, kuris lemia šį susirgimą. Kažkokia ramybė būtų, jeigu jo nerastų. Jei rastų - rekomenduoja nusipjauti krūtis, pašalinti gimdą. Tiesą sakant, reikėtų tą padaryti 5 m iki artimo žmogaus susirgimo amžiaus. Nors neseniai išgirdau, kad tai nelabai pasiteisinę... Žodžiu, sunkus atvejis su ramybe. Žinau, kad Katuko mamai ar ne tas pats buvo Dar lyg Waidav ar Egloshkėss? Arba ką painioju. Įdomu, ką kitos planuoja daryti - tirtis ar ne? Stresinis ten apsilankymas vien. Paskui ilgokai sėdėjau mašinoje ir bandžiau ramintis skrolindama...
Tiesa, dukra katinui lyg nealergiška, nečiaudėja nieko, bet kai įdreskia, tai jai ryškiai sureaguoja oda.
Ai nu gal nesiskiepysiu ![]()
Katuk, nu kaip tik neskyniau nieko. Nors vaizdas šiek tiek panašus būna, kai 2 kibirus agurkų nuskinu
Tik tiek, kad praeina per dieną. Na dar palauksiu porą dienų, gal praeis.
Restar, gal tu visgi pasidaryk tą tyrimą. Nes net jei ir nieko nėra nuo tokio nuolatinio galvojimo gali atsirast. Visos ligos nuo nervų, tik viena iš meilės
Restar, nea, mano mama kitom ligom sirgo. kurios irgi mane persekioja. bet visai ne tos srities, ir nusipjaut nieko (tfu tfu tfu, kaip kraupiai skamba), nereikia.
tik mankštintis
Tada susivaideno...
Pradžiai bandysiu mažojo dubens MRT susiveikti. Būtų 60 EUR - negalvočiau dėl to geno. Nežinia man mažiau streso kelia....Juolab, kad sužinojus, nežinau, ar leisčiausi prevenciškai išpjaustoma. O kitas kelias - būtent MRT kasmet. Jokie vėžio žymenys, echoskopijos nepatikimi šiuo klausimu.
Ai, emocijos nurimę, eisiu megzti. Vakar panaktinėjau su mezginių, šitą mezgu, kitas minty
.
Restar, o visi turintys tą geną, suserga? apskritai, kokia tikimybė susirgti, jei tavo artimas sirgo?
aš turbūt nesitirčiau. nes kaip ir Restar sako, greičiausia vistiek nieko nesipjaučiau, tia koks skirtumas? profilaktika kokia nors yra?
apskritai, nuo visų pasaulio bėdų ir ligų nepasisaugosi.
va, girdėjot, Šulijai lūžo kulnikaulis. Restar galėtų patirtim su juo pasidalinti,,,
Tai tikėjausi, kad onkogenetikė man visas tikimybes ir papasakos. O ji susidėjo rankas ir pasakė net kelis kartus, kad valstybė neleidžia jai manęs tirti. Tai pešiau, pešiau įvairiais būdais po žodį... Be tyrimų gi yra kažkokios šiaip žinios. Bet gal ir geriau nežinoti. Nes serga ir neturėdami to geno.
Negirdėjau apie Šuliją. Tai kur anas šoko? 3,5 mėn gijimas ir galimi skausmai visą gyvenimą
.
Kaimynka parūpino iš oro uosto dėžių, tai šiandien po tvarkymosi visas jas užpildžiau ![]()
Na ką,ryt žolinė, alergenų diena ![]()
Nemezgu, skaitymo kablys
Radau kur paskaityti apie Šuliją. Gal ne taip baisiai jis susiskaldė, gal ne nuo itin aukštai šoko nuo kopėčių. Jeigu nėra atplaišų, tai ir operacijos nereiks. O šiaip pažįstama, ką rašo. Išvažiuojant iš namų duše taburetę palieku, šalia dujinės kėdę pastatau. Kirpėją bandysiu į namus prisikviesti. Tas 4 aukštas pirmyn atgal jam itin didelis iššūkis...
Pasišnekėsiu su savim
. Vakar naktį pasimatavau mezginį savo ir labai apsidžiaugiau, nes viskas patiko - ir spalva, ir dydis, ir modelis, ir švelnumas
. Dar dviejų kamuoliukų nesumezgiau, o jau 2/3 kūno numegzta, skalsu. Jeigu dar ir nešnešiosis gerai, tai būsiu įsimylėjus tą Cotton wool. Bandysiu šturmuot ir baigti per šiuos laisvadienius. Nors uodegą skauda nuo sėdėjimo...
Restar, smagus kablys. Koks modelis taip užkabino?
Dukrai megztuką vakar pabaigiau. 410 g. Drops loves you 8. Iiiiilgutėm rankovėm. Džiovinsiu tuoj.
Liniuka, kaip tavo ranka?