Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažkaip Lace jūrbanginė ir kojinės sukirbino užmigdytą drakoną... reik kreiptis pas Vinčį siūlų...

Į biblioteką pirksi?  :D​ 

Atsakyti

Mezgu smagiai iš viengubo trečiukais :). Man kažkaip patinka, kai užsikabliuoju. Gal šviesią spalvą patinka, nes retai kažką tokio mezgu, gal modelis išsvajotas. Bijau, kad bus pliuralas, ale nu ten tas gauge būtent toks iš šito siūlo išėjo ir daug kas iš jo mezgę.

Galvą keistai ėmė skaudėti, o kiek išgeriu ko - vos ne iškart WC išbėga...

Atsakyti

Restar, parodyk viengubą trečiukais. Aš dvigubą trečiukais ryte tyrinėjau, ar ne per daug skylių matau :) 

Šilkas su cotonwoolu - 2,5 pats tas.

Mėginukas - keturiais skirtingo dydžio virbalais. 

Atsakyti

Restar, o gal ten ankstesnė išgerta porcija išbėga?

žodžiu, su mano siūlų pirkimu kažkokia "ne sudba" :oh:

mečiausi pirkt-nepirkt,, nusprendžiau pirkt, tai kažkokiu mistiniu būdu sistema nepriima mokėjimo.bandau per internetinę bankininkystę, o ji vieną kar parašė, kad automatinsi nuskaitymas nepavyko, o antrą kart parašė, kad nepakanka lėšų :lol:  kas yr  žiauriai juokinga, nes tiesiog matau juodu ant balto parašyta, kokia mano turima suma geroookai didesnė už pirkinio

Atsakyti

Katuk, tada nepirk. Ženklai stabdo :) 

Viskotuturi.... (aš sau taip sakau. bet negirdžiu, kažkodėl). 

Atsakyti

Niuma, kas ten ženkliai ženklinasi?

Aš mezgu iš drops love you 8, ir toks jis man mielas, ir dukra glosto, ir klausia, ar ir aš prie jūros tokį megztuką turėsiu... O kai siūlųdamoj buvo jų seilas po o,50 tai aCilaikiau, nepirkau. Dabar už dvigubai brangiau gi nelygis ;)

Atsakyti

tai kojininių sūlų gi reik :D

nu vsio, per vargus, bet panašu, kad apsipirkau. ale tikrai - ir kam man reikėjo :rolleyes:

Atsakyti

Katuk, ką gražaus pirkai?

Atsakyti

Restar, tavo mezgama spalva kokia?

Parodyk.

Mano drakius savarankiškai laukia POPPY į letenas.

Atsakyti

Katuko drakius įveikė visas kliūtis :). Jis irgi ruošiasi keliauti į Klngrd, reikia gi minkštą guolį pasiruošti . Pasakok, kuo apsiprekinai arba parodyk, kai gausi.

Lace - nėra blogai, kai tiksliai žino, ko nori. Ir dar sudaryti sąlygas pačiai tam užsidirbti  :super:​ . Aš vaikystėje neturėjau galimybės rinktis, tai ir dabar pasimetusi dažnai, nes nežinau, ko tikrai noriu.

Atsakyti

Gagdet, tai nieko gražaus

kojininius Katia ir kad nebūt toks prabangus siuntimas įmečiau to Cotton woolo plum spalvikės. šiaip - dėl turėjimo, nieko konkretaus nenumačiusi :rolleyes:

Atsakyti

Gadget, rodžiau kambarėlyje, ką pirkus. Dabar mezgu iš Dove. Bespalvė :).

Atsakyti