Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Į biblioteką pirksi?  :D​ 

Jo 😂😂😂

Atsakyti

Be Viliaus keli metai nieko neperku arba rūbų  foto siunčiu. Gytis dar pretenzijų nereiškia. Bus matyt, kiek ilgai. 

Nu papirkau papirkau siūlų. Prieš tai kažkada žiemą ar pavasarį šilkus buvau pirkus. Per kelias dienas drakius pasigsnė. Vėl pririšau. 

Atsakyti

Visažine sekta: gal matėt kur( nžn ar būna net) permatomų šiukšlių maišų? Juodi netinka, radau violetavų,bet nepersimato,reik užrašinėt,kas viduj.tų vakuuminių būna,bet daug reiks,per brungu

Atsakyti

su šiukšlių maišais paskutiniu metu iš tikro bėda. matyt bus popieriniai ateity :D

permatomi būna tokie nelabai patvarūs, žali ir geltoni, būna mažesnėse maximose tai tikrai

Atsakyti

Aš šviesiai pilkų turiu, lyg permatomi. Bet jie nėra dideli, jei pakavimui daiktų. 

Šiaip, persikraustymui viską į kartonines dėžes pakavom ir rašėm, kokie daiktai.

Rūbams- į maišus ir klijavom baltą popierinę izoliacija su vaikų amžium. 

Hm, galvoju, bet siūlus juk pakuoja į didelius permatomus... Jų kažkur gali būti pirkt.

Atsakyti

Aš savo siūlus sandėliuoju tokiuose dideliuose maišuose :D
Patvarūs, ilgai tarnauja, ir viskas matosi.
Čia pakuotė, bet juos ir po vieną parduoda
https://www.senukai....cat=b9x&index=1

Atsakyti

Ristina,o kaip juos užriši? Nėr komplekte tokio užsegino?

Atsakyti

Gražiai viršų užlankstau ir užklijuoju lipnia juosta (kraustantis, vaikų rūbus sandėliuojant).

O siūlus laikant nieko nedarau :D dažnai kuičiu  :D 

Atsakyti

Pakavimui senukų maišai patys geriausi, tvirti ir daug telpa. 

Mane kažkokia zaraza užpuolė. Trečia diena vienas riešas vidinėj pusėj išmėtytas raudonom dėmėm ir toks nemonus jausmas, lyg niežti, lyg peršti. Vienoj vietoj toks lyg įdrėskimas, šiandien šiek tiek pūliuot pradėjo... Kaži čia gal kokia alergija :hmm: Nors nesu aš alergiška ir nieko naujo nebandžiau paskutinėm dienom. Net neįsivaizduoju kuom čia patept ar ką išgert :hmm: nešioju ilgas rankovės, nes vaizdelis baisus :B​ 

Atsakyti

Liniuka, nešiojami kokio laikrodžio ar su sagom jo nors, kad kontaktas būtų buvęs su kokiu metalu?

Po onkogenetiko. Valstybei neapsimoka manęs tirti, kol sveika  :B . Galvosiu, ar investuoti 600 EUR ir paskui sukti galvą ar nežinioje dar pagyventi.

Atsakyti

Nu lygtai nieko ant tos rankos nenešiojau :hmm: Dar galvoju, kad sekmadienį kačiuką niurkiau, tai gal nuo jo, nors šiaip katinams niekada neturėjau reakcijos.

Restar,gal praleidau, kodėl sugalvojai tirtis? Dėl objektyvių priežasčių ar dėl ramybės? 

Atsakyti

gal ką nors ravėjai? po krūmus landžiojai? pvz riešutus skynei?

Atsakyti