Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šilkas 1/3 mėginuko.

Kitka dalis- cik cotonwoolas :) 

Atsakyti

Mēginukas lyg nedurniavo ir man. Bet kai daug kiauraraščio, tai visko gali būt. Greta numegztą gali tekti greit ardyti :). Nu nieko, dabar turiu kitą kablį :).

Atsakyti

Labas

Restar tai del rašto gal ištyso mėginukas

Aš mėginuką išto siūlo mezgus lygiu raštu tai irgi jokių pasikeitimų nebuvo

Atsakyti

Aš mėginuką visais raštais pamezgu paprastai. Ryte jau neatrodė baisiai, dabar gal jau išdžiūvęs ant suoliuko lauke, reikia eit patikrinti. Dar 2 laisvos dienos sode  :wub:​ .

Valio, ardyti nereiks! O jau rimtai buvau susipergyvenus. Palaidūnas pasitaisė :). Jau galvojau, kad būsiu persigyrus su savo trečiuosius :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 rugpjūčio 2019 - 11:26

Trečiukais :).

Atsakyti

baigiat sugundyti tais siūlais:0..nors nežinau, kada megsiu, bet pradeda reikėt. :)

Restar, ar pasikeitė siūlas po mezgimo? ir kiek sumezgei?

Atsakyti

Kūnui sumezgiau 2 ir mažiau nei pusė trečio. Coliukei kokiai  3ijų kamuoliukų gal ir megztiniui užteks. Pasipūtė siūlas, nors pūko neatsirado. Bet nepasakytum, kad iš tokio plono megzta. Tarpsezoniui tobulas.Toks nei medvilnė, nei vilna.

Atsakyti

Aš iš dvigubo šitą megsiu, tik gal vos ilgesnį. Turiu 12 kamuoliukų. 

Priedas  Tinder3_medium2.jpg   145,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, gražus modelis ir spalva. Kompe paieškosiu kaip iš priekio atrodo. Gali būt kad irgi norėsiu. Kokią tu jam spalvą parinkai? Gėris tame, kad šitas siūlas lengvas ir gana greit džiūsta, tai tokiam kardiganui tik privalumas  :super:​ . 

Atsakyti

Redcurrant

Priedas  0000657_cotton-wool.jpeg   232,32KB   0 Parsiųsta kartų

Kūrenam pirtį pirmą kartą. Bandysim derinį pirtis-baseinas. Siuntinys jau paštomate, ale palauks rytojaus. Nors rytoj laukia kalnas agurkų :B

Atsakyti

Nuo tvido nerealiai beprotiškai fantastiškos spalvos guliu išgriuvus :wub:  :wub:  :wub:

Priedas  IMG_20190817_180505.jpg   111,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pirkimas ištiko daugelį mezgėjų netikėtai :D

Atsakyti