Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Tai perkat? :)

O aš niekaip su reglanu nesusitariu dėl tinkamo ilgio, kad pažastyje raukšlės nebūtų. Nejaugi reiks pas tetą Olgą į kursus eit?

Per šį savaitgalį dar kartą Latvijos pajūrį įsimylėjau. Žmonių beveik nėra, vietomis visai nėra. Jūra negili. Tik šalta ta Baltija.

Atsakyti

Jurgitak, gal ne reglano ilgyje problema, o pridedi per mažai/per daug akių pačioje pažastyje?

Pomidorų dieta. Nemezgu #bonėriško

Atsakyti

Labas rytas. 

Vakar pribaigiau pirmą šilko kamuolį. Iš 300g gavosi 130cm ilgio ir 85cm pločio stačiakampis su V formos iškirpte prieky ir nugaroj. Dar +-70cm ir bus baigta. Ir dar šilko kokiai palaidinei liks.

Atsakyti

Višta, tarsi šuo ar katinas sekiojanti iš paskos ir kaulijanti jai ką nors duoti. Kai kitos sau ramiai užsiima savais reikalais.  

Priedas  LRM_EXPORT_2171520718254061_20190818_185753259.jpeg   379,99KB   0 Parsiųsta kartų    

O jau kiek vapsvų. Ir tokių įkyrių. :wacko:  

Bet užtat koks gražus vakaras. Ir diena buvo puiki.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 rugpjūčio 2019 - 18:04

Sveikos,

vasarotojos ir vakarotojos :) Lendu iš savo kampo :) vasara jau paskutinius atodūsius atiduoda... jaukiai rudeniu kvepia vakarai... netikėtai atšilęs savaitgalis buvo pairodo mano vyro užsakytas baidarių plaukimui :D tai kaip tik antroji atostogų pusė dar palepins prieš grįžtant į darbus :)

Seniai čia besilankiau. pro retą paskaitinėdavau, bet kažkaip buvo tūnojimo po savo padange laikas :) o ir knygos buvo užgriuvę mezgimo mūzą :D nu birželio vidurio jau 5 knygas tarp darbų ir vaikų įveikiau :D man tai savotiškas rekordas su mano dienotvarke :)

mezgimo mūza  pasiūtėlė pasilaksčius po truputį grįžta - po to kai Natsumį, kurs nenešiotas gulėjo spintoje ir gadino nervus, nusprendžiau kam nors padovanoti :) užšoko ant virbalų dar liepą mėlynai žalia medvilnė ir muselėmis nugulė į megztinio priekį per dieną :D rytoj nenaudėlė sakė sulaukusi trūkstamų siūlų megs toliau :) gal net gi per atostogs dar sps tas vasaros įkyruoles surinkti visas į megztuką :D

kiek spėjau pasivyti - tokiais didelias šuoliais beskaitinėdama, tai ....

labai susirūpinau dėl Šarangės..

tada supratau kad nemano vienos mūza vasaarą linkusi valkiotis

ir kad pasirodo knygų epidejima visuotinė sektoje, mano perskaitytos: Ledų mergaitės, Mano geriausios draugės dukra, Tobuli metai, Tylioji sesuo, Pribuvėjos dienoraštis dabar skaitau Po tavęs :)

ir netgi su nemaža dalimi jūsų panašiu laiku lankėme jūrą :)

Šiandien grįžom iš baidarių žygio su didžioj futbolisto komandos vaikais ir tėvais :)

Kartais siūnu :)

mažasis išsiilgęs pragerėjęs kiek, bet vistiek dar 3 metų krizės paveiktas ir įsijautęs į Pono Kūdikio rolę yra ;)

kas dar... susikaupę pakrikštijom mažiuką - maža jauki žaibu suorganizuota šventė su keletu gražių foto įsirėžė kaip vienas ryškesnių vasaros skonių :)

Atsakyti

Pagaliau namai po ilgo savaitgalio. Turiningo. Daug vaikščiojimo, važinėjimo dviračiu, bendravimo, skanaus maisto, filmų.  Gintarų (kaip visada, pajūry rytais renku). Faina :) šiek tiek mezgiau. Dviese su vyru ištrūkę buvom.

Tik dabar ausų kamštukų poreikis. Trijulė namie. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 18 rugpjūčio 2019 - 20:20

O aš šį savaitgalį.. tiksliau šnd 🤦♀ Jau ilgą laiką neturėjus tokios nelaimės, skalbiau daiktą šitą ant trumpos sintetikos programos su dekiukais :oh: :cray:

Merinui su šilku laaabai nepatiko :( Nors jei būt buvęs per didelis, tai labai dailiai susimažino, toks paltukinis tapo, nesusivėlęs. Deja, labai jau per mažas..

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 rugpjūčio 2019 - 20:46

:(  Limit, o čia jis tau tinkamas buvo? :hm: 

bet gražus  :)​ 

Atsakyti

Limit, ieškok trimetės draugės :)

o jau veido išraiška  :lol:  suprantu, koks beviltiškumo jausmas, bet vis tiek juokini. 

Atsakyti

Pasigirsiu nauju lobiu:

Priedas  IMG_20190816_083241_667.jpg   72,93KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190816_083241_666.jpg   52,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

o jau veido išraiška  :lol:  suprantu, koks beviltiškumo jausmas, bet vis tiek juokini. 

Jo, veido išraiška kiekvienai mezgėjai suprantama. O toks smagiai cinkibtas modeliukas... Buvo...

Atsakyti

:(  Limit, o čia jis tau tinkamas buvo? :hm:

bet gražus  :) 

Aha, mano.. Siūlo dar turiu :)

Noro apačia atlaikė normaliai. 

Atsakyti