Sveikos,
vasarotojos ir vakarotojos
Lendu iš savo kampo
vasara jau paskutinius atodūsius atiduoda... jaukiai rudeniu kvepia vakarai... netikėtai atšilęs savaitgalis buvo pairodo mano vyro užsakytas baidarių plaukimui
tai kaip tik antroji atostogų pusė dar palepins prieš grįžtant į darbus 
Seniai čia besilankiau. pro retą paskaitinėdavau, bet kažkaip buvo tūnojimo po savo padange laikas
o ir knygos buvo užgriuvę mezgimo mūzą
nu birželio vidurio jau 5 knygas tarp darbų ir vaikų įveikiau
man tai savotiškas rekordas su mano dienotvarke 
mezgimo mūza pasiūtėlė pasilaksčius po truputį grįžta - po to kai Natsumį, kurs nenešiotas gulėjo spintoje ir gadino nervus, nusprendžiau kam nors padovanoti
užšoko ant virbalų dar liepą mėlynai žalia medvilnė ir muselėmis nugulė į megztinio priekį per dieną
rytoj nenaudėlė sakė sulaukusi trūkstamų siūlų megs toliau
gal net gi per atostogs dar sps tas vasaros įkyruoles surinkti visas į megztuką 
kiek spėjau pasivyti - tokiais didelias šuoliais beskaitinėdama, tai ....
labai susirūpinau dėl Šarangės..
tada supratau kad nemano vienos mūza vasaarą linkusi valkiotis
ir kad pasirodo knygų epidejima visuotinė sektoje, mano perskaitytos: Ledų mergaitės, Mano geriausios draugės dukra, Tobuli metai, Tylioji sesuo, Pribuvėjos dienoraštis dabar skaitau Po tavęs 
ir netgi su nemaža dalimi jūsų panašiu laiku lankėme jūrą 
Šiandien grįžom iš baidarių žygio su didžioj futbolisto komandos vaikais ir tėvais 
Kartais siūnu 
mažasis išsiilgęs pragerėjęs kiek, bet vistiek dar 3 metų krizės paveiktas ir įsijautęs į Pono Kūdikio rolę yra ;)
kas dar... susikaupę pakrikštijom mažiuką - maža jauki žaibu suorganizuota šventė su keletu gražių foto įsirėžė kaip vienas ryškesnių vasaros skonių