Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš... Mezgiau sau po trešne ... Ir siūlas baigėsi (pasiėmiau kelionėn 2 po 50, ne šio populuariojo, drops cotton merino). Jaučiat???? Noras yr, siūlo nėr.

Atsakyti

Liniukos pirkis muurrrrrrr toks.

Kokie dar trys planuose?

Atsakyti

Kiti trys į biblioteką kol kas. 

Pelynas pirty totalus gėris :wub:​ 

Atsakyti

Paskaičiau Restar išeigas...... pagalvojau, kad iš siūlų, pirktų 2 mezginiam, gausis visi 3 :D tik reik teisinga tvarka pradėt megzt, nes paskutinis-pereinamų spalvų.

Liniukio drakius smagiai pašėlo  :thumb_yello: fainos spalvos.

Tvidus žiūrėjau, bet ta spalva, kur man graži, prisiminiau, kad pati turiu. Buvau į pirtį atsivežus-melsva.

Mezgu. Lėtai, bet gražiai :) 

Atsakyti

Bet tai kokia neteisybė....

Liniuka vakar užsakė,  šiandien turi. Aš užsakiau antradienį,  ir irgi tik šiandien paštomate. Už  šimto su trupučiu km :B 

Spėkit ar kyla noras pirkt dar

Nemezgu. Dėlioju dėlionę.

Atsakyti

Aš irgi nemezgu, nors mezginį vežiojuosi.

Šiandien visai nusivarius. Ėmėm medų, tai man atiteko daug fizinių jėgų reikalaujantis sukimas nestabilia šokinėjančia  medsuke. Dar truputis vėlyvos šienapjūtės kliuvo.

Dabar po pirties guliu kojas užvertus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 rugpjūčio 2019 - 19:06
  • O mes šnd pirmą kartą irklentes išbandėm :) Patiko 👍

bet kad kada dar tokią dieną važiuot į Trakus 🤦♀ Eilė vos ne nuo Vilniaus. Kažkaip niekad nevarydavom link tos pusės, tai neįsivaizdavau, kas ten darod. Apie 17h sukom namo, eilė beveik neapmažėjus buvo. 

Liniukos grobis 😮😍

Kaip ką su pelynu pirty darėt?

Atsakyti

Katukai, aš vienus užsakiau penktadienį, gavau pirmadienį.

Kitus-pirmadienį, o tik vakar gavau sms, kad paštą pasiekė. Na, aišku, dar išeiginė viena išpuolė. 

Atsakyti

Niuma, spėjai 2 kartus apsipirkti net??? :)

Vat man irgi kyla noras tam Liniukos rodytas megztukui...

Atsakyti

• Kaip ką su pelynu pirty darėt?

Tiesiog džiovintų puokštelę pakabinau ir toks geras nesaldus kvapas pasklido. 

Atsakyti

Vat man irgi kyla noras tam Liniukos rodytas megztukui...

Žadu receptą pirkt artimiausiom dienom. Nors nieko ten sudėtingo, bet norisi visai negalvot:) 

Atsakyti

Restar, pirkau 1, margam. Dar negavus nusprendziau, kad noriu 2, nemargu. Pasirode, kad kiekio (dvigubu) neuzteks. Po visu peripetiju suprantu, kad greiciausiai bus 1 su silku. 1 tamsus viengijis. Ir 1 dvigubas margas.

#kasmegs? 

Atsakyti