Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū, ačiū :). Nu žinot mane, aš nemėgstu dėmesio.

Sakykit, kur ir kada kas nori susitimt ir pribūsiu, bet 12.55 jau turiu būt nuėjus už poros šimtų metrų nuo Panoramos... Tai nežinau, ar apsimoka taip trumpam... Silkė tai su bulbom krepšiuky, bet iki 12 dar nenorėsiu valgyt... Galėsiu suvalgyt namo grįžus :)

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu tave.!!! 

Sveikos. Vis dar laukiu kauniečių susitarimo dėl rytojaus pietų ar ne. Vėl kuriam laikui likau su vienu vaiku, tai matau galimybę.

Atsakyti

Niuma-ta bendramintė sena mano pažįstama, mes su ja jau trečią kartą čia :D bet jo, smagu visai turėt tokių.bendrų.temų.

Kai stebi iš šono jūsų trumpų mytukų organizaciją-juokas ima :D  visos klausia kur ir mandagiai leidžia kitoms nuspręsti. 

Eikit į Gvakamolę-ten visada tuščia, net per pietus. Tai gal greit aptarnaus, nors kažin ar skaniai  :D nu bet jei tik kavos....

Atsakyti

Einam kavos į CAFEINNNN, nu. Jei kavos su salotomis - į LA CREPPE.  Panoramoj galiu būti apie 12, jei pavyks anksčiau - užimsiu vietas.

Atsakyti

Labas rytas,

Restar, sveikinimai :4u: :4u:

Šįryt oer radiją girdėjau, kad jau lazdynai pradėjo intensyviai žydėti, tai alergiškiems jau žiemos vidury reik pradėt saugotis. :rolleyes:

Gaila, kad pietūs tolokokai :rolleyes:

nepatingėjau iki pamiškės nueiti, žydi pilnu tempu...

DSC_8600_medium2.jpg

Atsakyti

Nu, žinot, kava man nevartojamas dalykas, tai ir leidžiu kitoms nuspręsti :). Ir apskritai kavinių nei žinau, nei einu į jas be sektos - tundra . O su sekta - nors į pasaulio kraštą :). Tai, Gadget, rašyk, kur ten nueisi ir kuriam aukšte. Aš būčiau biškį po 12, matyt, tai tikrai niekur nieko neužimsiu.

Atsakyti

Pirmas aukštas, nuo laiptų į dešinę - La Creppeeeee

Atsakyti

Vaziuiju busiu, la Crep

Restar laiko turiu panasiai tai tik apkabinsim ir pamatysim ar nepajaunejai

Atsakyti

Kaip įdomiai kaklas apdorotas.

Priedas  Screenshot_20200129_122554.jpg   592,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kažkur mačiau šitą techniką. Nėr šalia paaiškinimo, kaip?

Atsakyti

Jau. Kava ir sriuba!!!

Atsakyti

Kažkur mačiau šitą techniką. Nėr šalia paaiškinimo, kaip?

Nėr. Nesiruošiu tokio megzt, šiaip tik nematytas pasirodė.

Atsakyti