Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mėlynumai tai tik 3 :). Nenusifotkina, ten daugiau žalumas ar jūrbangiškumas tuose, kurių daugiau :).

Parduotuvės fotkėse viskas gražiau atrodė. Bet nesu nusivylusi. Ypač, jeigu pavyks sumezgti. Nelaikėt manęs už pavadžio, kai bandžiau šauktis pagalbos, tai va taip ir nutiko. Nes nu nereali kaina buvo... Labai noriu, kad kažkas gražau išeitų...

Atsakyti

Lus,- tai ir yra desertas ir gana saldus. Na taip, cukrus neperdirbtas:

Priedas  vaisiai-ir-cukrus.jpeg.jpg   54,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žinau, kad mangas labai cukringas, bet esu visiškai priklausoma :B Nêr skaniau :wub:​ 

Atsakyti

Mano vaiks jau be virbalų :D
Kažkaip baugoka buvo šiandien prabūt ligoninėj. Neramūs medikų veidai.
Apmokė kaip išimt siūlus. Teks pasijaust gydytoja :D

Megztuko noriu tokio :rolleyes: ir spalvos tokios.
Priedas  7b68b303369d881c71ea16d367uv--odezhda-kashemirovyj-pulover-v-stile-brunello-cucinelli.jpg   398,35KB   0 Parsiųsta kartų
Arba tokio, tik ne balto.
Priedas  191M78764902C159-F.jpg   175,74KB   0 Parsiųsta kartų

Čaiką, turiu iškankintą. Bet patinka :bigsmile: megzčiau ir antrą iš kitokios spalvos.

Atsakyti

Aš tai nesu priklausoma. Kiek ten gali jų prisipirkt, kai 1 į 6 dalis dalint reik :D. Bet kažkiek užsigarduot, kai randu su acija ir gražų - nuperku. Tada šventiška.

Išvis nesuprantu, kaip galima vienodą maistą valgyt  :B . Nuo graikiško jogurto yra skrandis sustojęs, tai net bijau, tik kokį šaukštą paragauju.

Jeigu rėktų būt priklausomai jo vaisių, tai būtų ... elementarūs obuoliai. Bet pirktinių tiek nenoriu. Ir išvis dabar galvoju, ko mano apetitas vaikystėj buvo "blogas" - nes daug obuolių valgydavau, dar uogienės su cukrum vandeny atsigerdavau, duonos kraužlį... tai nieko daugiau ir nereikėdavo :D.

Atsakyti

aš vaisių niekad mėgėja nebuvau, va uogos tiesiai nuo krūmo taip-avietės žemuogės braškės vyšnios serbentai :)

bananai nieko dar ir citrusiniai, ypač greipfrutai

obuoliai man tik kokie antaniniai ir tik kepti-prie vištos :)

dar džiovintus abrikosus ir slyvas mėgstu bet ir be jų graži-beveik nuo visų vaisių man pilvą pučia :)

Atsakyti

Na ką, šukuoseną atsišviežinau, paprašiau kiek trumpiau pakirpti, pasijuokėm su kirpėja, kad jei viską uždarys, 2-3 mėnesius ištempsiu  :D  dar ta proga save pamylėt nusprendžiau, kažkokį prabangų šampūną su kondicionierium ir porą ampulių paėmiau.  :unsure:  100 pinigų kaip nebūta  :oh: 

tada į parduotuvę užsukau, gausiau apsipirkau - panikai nepasidaviau, tiesiog pirkau ko reikia. Dar 100 pinigų palikau  :oh: reiks vyrą siųsti į parduotuvę, bankrutuosiu  :oh: 

užtai siūlų nepirkau  :ax:  toks užėjo šišas pasimotyvuoti siūlais, kad nuvažiavau į MG.  :bigsmile: Ir ką - pusvalandį pameditavau, paglosčiau, pačiupinėjau ir...išėjau tuščiom  :mirksiukas: 

Tiesa, Ingriduska, tavo desertas visai valgomas pasirodė  :mirksiukas: Vaikams netiko, vyras valgė ir net gyrė, ir aš kažkelis šaukštelius pakabinau  :D Kartoti tai matyt nekartosiu, bet bent jau išmest nereikėjo  :) 

Atsakyti

Na, aš jau nesikirpsiu, pagyvensiu ir taip. Jaunikaitį siunčiu kirptis, perskaičius Lace žinutę ir pažiūrėjus į jo galvą. Dar gali pabūt, dar tik mėnuo praėjo, bet jeigu karantinas bus - tuos bus nepatrauklus :). Vyras neseniai apsikirpo, o mažius dar  į panas nesidairo, tai išgyvens :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 kovo 2020 - 16:34

Restar, mangus tavo šemynai reiki imt dėžėm iš mangumango tada visiem užteks po cielą mangą :) kaina aišku,kaip kada.... bet skonis nėra nė karto nuvylęs.

Atsakyti

nu pvz siandien iki  mangai po 69   cnt.  mazesni uz lidlo  didziuosius po 99 cnt, bet tikrai nemazi.  parsitysiau 3 :)

Atsakyti

Aš perku po 1-2 tik  esant akcijai. Mangai - ne būtinas maistas, o desertas, ne vietinis, tai dėžem nesiruošiu pirkti  :B , nes jau būtų prabangos prekė,

Atsakyti

Yra ir ne dėžėmis tiekėjai.

Atsakyti