Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ne. Tiek spuogų :D 

Atsakyti

man ta žydras irgi nelabai, nebent vietoj spuogų kokį ripsą

Atsakyti

Hilou. 

Darbuojamės. Kol kas dar akademijoje, bet nei dėstytojų, nei studentų jau nėra šiandien. Administracija laukiame veiksmų plano ir tolimesnių instrukcijų, bet jau aišku, kad dirbsime nuotoliniu būdu... Visi suplanuoti darbiniai meet'ai velniop  :oh: O tiek gyvų darbų  :oh: Nu bet ok, yra Teams'ai, skype, whatsup'as galų gale. 

Studentų labai gaila. Šį savaitgalį turėjo startuoti teatro festivalis su studentų diplominiais spektakliais tarp kita ko. Kino katedra sustabdė diplominių darbų filmavimus. Muzikantai negali naudotis klasėmis (tuo pačiu instrumentais) saviruošai. 

Dvyliktoko gaila. Nes nu taip ir matau, kaip savarankiškai ruošiasi abitūrai  :oh:  Kai į mokyklą nueina, tai gal nors ką nuveikia...

Atsakyti

Šiandien einu plaukų tvarkytis  :rolleyes: kol dar neuždarė kirpyklų  :D

Aš vakar, dar iki karantino suspėjau :D o šiandien vaiką vedu  :rolleyes: jau prieš savaitę  buvo suplanuota - penktadienį po pamokų kirpykla ir pica :D viena bėda, kad dabar reiks picą dalntis su nedirbančiu broliu :lol:

Atsakyti

Darbuojamės. Kol kas dar akademijoje, bet nei dėstytojų, nei studentų jau nėra šiandien. Administracija laukiame veiksmų plano ir tolimesnių instrukcijų, bet jau aišku, kad dirbsime nuotoliniu būdu... ...

Pas mus administracija kol kas apsiskelbė dirbanti įprastai, dėstytojai - elektroniškai nuotoliniu, laboratorinius atšaukė, o visi kiti iš namų :rolleyes: išskyrus tuos pas ką ilgalakiai eksperimentai, kuriu nutraukimas sukeltų finansinę ir/ar materialinę žalą ...

Atsakyti

Šilingut,  :4u: 

Buvau pažiūrėjus keletą renginių pas tave.

Atsakyti

Katuikai, Čaika nuo išpildymo priklauso. Radau nemažai komentarų, kad priklauso nuo pirminio akių uždėjimo skaičiaus. Turi būti ne mažiau 60 cm iškirptė.

Visa kita susirašėm vaizdiškai. Vėl - foto pvz, dar nelygu mūsų mezginiams.

Tas konkretus- per stroras siūlas, kaip sakiau, vizualus jausmas tempiančio mezginio į nugarą.

Bet, visos žinom- kiekviena mezgamės pagal save :) tik kartais randam bendresnių, daugiau sektančių skonio sutampančių mezginių - pvz., kojinės :D .  Būna neutralių.  Būna- vienom gražūs, kitom baisūs. Bet nuo to, kad kitaip galvojam, megzt, ką išsirenkam pačios - nenustosi. 

Jei paguosiu- sėdžiu (atostogauju, atseit) namie, bet dar nemezgu. Nikaip rankos neprieina. Nu, aišku, ir kompaniją 3 vnt turiu.

Porą val padirbau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 13 kovo 2020 - 12:19

Dar 3...

Atsakyti

Aha... radijas įjungtas ištisai, spėjau nugirsti.

Ant telefono kabalavau pusę dienos, vadinamas neapibrėžtumo valdymas :). Pirmadienį gali tekti kabėti vėl - valdysim kitaip :). Bet su direktore pasišnekėjom, kad daugiau  ežinom ką dirbti ir leido man megzti, pati pasiūlė, tai legaliai nebesinervinsiu ir eisiu siūlų vyniotis.

O saulė šviečia, malonu. Padariau nuostabų desertą vaikams - visiems labai patiko, tik mažoji čia sėklų matyt nenori, tai jai be jų.

Desertas: čia sėklos išbrinkintos kokiam nors piene (mano - kokosų) +vanilės šiek tiek ir pasluoksniavau su mango gabaliukais, kivio geltono, braškių, apelsino. Užliejau po lašelį kažkokio sirupo, pabarsčiau lifolizuotų uogų milteliais. Dičkis (įtarusis) pirmas surijo :). Mažis sakė, kad čia skaniausias jo desertas visų laikų :D.

Verda žirnių sriuba. Kol neatsibodo būs namie - visai smagu, kad keltis nereikėjo (nors atsikėliau tuo pačiu metu), dėžučių krauti, skubinti. Galėjau ramiai sau pasimankštinti truputį, papusryčiauti su Ingridos duoniukais ♥.

Atsakyti

Priedas  IMG_20200313_141739.jpg   225KB   0 Parsiųsta kartųMano grobiukas.

Atsakyti

restar, skias mano kasdieniniai "pusrytukai" 16 val  DESERTAS. 30 gr chia, 200 gr graikisko  jogurto, puse mango,  kokie 4 kiviai ir  jei telpa  i bliudeli, bananas :)  niam niam niam... nu niekaip  nesugebu sio  maistelio kazkuo kitu  pakeist. o ir mano zarnynui  laaaaaaaaaaaaabai patinka :)

Atsakyti

Oho kiek mėlynumų :)​ 

Atsakyti