Smalsute, nu o ką vaikai veikia, kai jiems atostogos būna, o tėvai dirba?
Aš prie sektos
vakar pirmą kartą mangus nusipirkau. Net 2. IKI su akcija. Vaikai va paragavo. Aš pirmą kartą aną savaitę iš kolegės ragavau. Toks biškį sintetinis skonis, bet saldūs, viskas gerai.
Mangai valgomi, bet obuoliai ir apelsinai daug skaniau
Mangai valgomi, bet obuoliai ir apelsinai daug skaniau
obuoliai ir slyvos
Visą savaitę mezgu pavyzdėlius
visi tokie gražūs, tokie gražūs, kad niekaip jokio megztinio nepradedu
Raik aic garažan, dar kokių gerai užmirštų, bet labai gražių, siūlų pasieškot
Obuoliai ir slyvos ♥.
Nite, man būna tokių etapų. Aš vis į sodą vežiodavausi visokių derinių, pasimegzdavau mėginukų ir viskas tuo baigdavosi
.
Siūlų vyniojimo procesas jau užsuktas. Aš vieną giją susivijau į kamuolį, davar suku į kekskiuką. Vyras perėmė antrą giją. Na, ir dar daug jam liko
.
Man pradėjimui gi vienos užtenka.
obuoliai ir slyvos
Slyvos neblogai, bet tada kitą dieną reikia reziduot kuo arčiau tualeto
Man mangai kokį kartą į metus skanu bet ne taip kad dėžėm pirkčiau.
Ingriduška dėl siūlų nepergyvenk jei pritrūksi pasidalinsim. Ir virbalais ir vašeliais.
Smalsute o kodėl tuos vaikus būtinai visą laiką užimt reikia? Laisvės truputį irgi nepakenks. Vaikams sveika patiems veiklos prisigalvot. Maniškis dar nespėja visko ką nori pats per dieną paveikt.
Gabaliuks priekio dryžo liko, gal jau baigsiu. Toks jausmas negeras kad nuilginau bet nenoo ardyt.
Ai pasakykit kuo vyrą užimt- baigia išvaryt mane iš proto kad jokių sportų per teliką neberodo.
Įstrigusiems namuose https://www.travelan...h-virtual-tours
Pas mus šiandien darbo iš namų diena, bet aš ofisą pasirinkau, nes su visais trim vaikais namuose visai ne darbas.
Matėt feisbuke klipukus su italų babyte? Mėgstu aš tas nonas. Po viruso važiuosim kelt jų ekonomikos. Vien iš solidarumo ir to krašto žmonių fainumo.
Vakar irgi kasas kardinaliai nurėžiau, bet dabar taip lengva ant galvos.
nu, kai man rezidacijos vieta nekinta, tai slyvvos man iš viso Nr.1, tada jau obuoliai...o mangai...yra kažkur ir mangai, bet ne trejete
Ai pasakykit kuo vyrą užimt- baigia išvaryt mane iš proto kad jokių sportų per teliką neberodo.
Kompiuteriniai žaidimai
gali būt ir kašis, futbolas, formulė
mano didvaikis praktikuoja
Smalsute, o kokia nors pradinukų mokytoja turi vienu metu apie 30 sudomint, o pas tave gerokai mažiau
Pažaiskit mokyklą.
Smalsute, nu o ką vaikai veikia, kai jiems atostogos būna, o tėvai dirba?
Et, nesusikalbam kažkaip... Mokyklą ir normaliomis sąlygomis kone kasdien "žaidžiam", bet tai vakarais juk, o ne darbo metu (man anei darbo iš namų, anei šiaip krūvio sumažėjimo nenusimato – gerai jei nebus priešingai). Su atostogom visada daugiau mažiau bėda, bet kai planuoji iš anksto, šiaip taip pavyksta susidėlioti, kad vaikai tuščiai namuose nesitrintų (yra dar ir seneliai, ir stovyklos), vienus labai mažai paliekam. Gal tai ir mano perfekcionizmo pasireiškimas, bet nesijaučiu gerai, kai vaikai tiesiog perdaug nelenda į akis, netrukdo užsiimti savais hobiais ir t.t. Na čia tik mėginu apginti savo požiūrį, o šiaip žinoma – kad tik tokios problemos gyvenime būtų