Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o aš vakar ir padaviau, ir atsiėmiau siuntą pašte senu įprastu būdu..ir pasirašiau įprastai... :unsure:​  ir pensiją tėvukams įprastai atnešė į namus... tik į parduotuvę jų neleidžiu...

gaila kasininkių, kurios sėdi, o masė žmonių slenka virš jų...jos su pirštinėm dabar jau, bet kas iš tų piršinių... :oh: 

Atsakyti

Įdomioji šios dienos patirtis - priėmiau kurjerį su siunta. Per atstumą. Padėjo siuntą ant žemės ir mane nufotkino  :rolleyes:  Matyt, vietoj parašo, kad atsiimta.

:D  kaip faina :D

Taigi susiruošėm galvų vėdint į kiemą, o mažiui visi pavasariniai batai per maži  :rolleyes: tai dabar dėkoju visatai už internetinę prekybą  :D siuntą užsisakiau į terminalą, kad kurjerio nevaikyt :D

Atsakyti

tai juk ir sakau- man pikta ant tų, kurie, grėsmei sparčiai didėjant, numojo į viską ranka ir išvarė...O dabar siunčia selfius- pargrąžinkit mus atgal...

O.ant vienos.ministerijos viceministro nepikta? Kad grįžęs išlėkė pasižmonėt, o ne karantinavosi?

O ant verslininkų, kad pasinaudojo situacija ir mėsos kainas sukėlė?

Va va-ant lenkų nepikta? :D​ 

Man tai pikta ir ant vietinių.. pvz anyta šiandien vėl į parduotuvę išlėkė. Ir dar nepraranda vilties anūkių atvykimui.

Pyktis vienybei ir susitelkimui nepadeda

Atsakyti

tai pykt yra ant daug ko  ir visada :)

o su tais senais žmonėmis, galvoju, jie žiūri -žiūri klauso-klauso, bet iki galo grėsmės lygio nesuvokia..

Kaip "Černobilio maldoje" rašė- žmonės atsiaskydavo išvykti iš radioaktyvios zonos, nes juk nieko nejaučia, žolė tokia pat auga, saulė taip pat šviečia, kas čia blogai gali būti...

va, kai prasidės mirtys čia ,šalia, ne ten ,kažkur Kinijoje ar Italijoje, tai tada gal ateis tas suvokimas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 kovo 2020 - 17:24

O žinot, kad man netaikoma 14 dienų saviiizoliacija, jeigu atvažiuočiau į LT :D 

Atsakyti

tai pykt yra ant daug ko  ir visada :)

o su tais senais žmonėmis, galvoju, jie žiūri -žiūri klauso-klauso, bet iki galo grėsmės lygio nesuvokia..

Kaip "Černobilio maldoje" rašė- žmonės atsiaskydavo išvykti iš radioaktyvios zonos, nes juk nieko nejaučia, žolė tokia pat auga, saulė taip pat šviečia, kas čia blogai gali būti...

va, kai prasidės mirtys čia ,šalia, ne ten ,kažkur Kinijoje ar Italijoje, tai tada gal ateis tas suvokimas...

vasarą per pačią kaitrą prie +30 senutės eidavo į kapus,tarsi būtina ten joms, negali vakaro palaukti ar ankstų rytą. ir su koronos atsargumu tas pats...

Atsakyti

Su diplomatiniais pasais nepuola  :lol: 

Atsakyti

Šiaip tai viskas visai šalia jau dabar. Ypač, kai paskelbė, kur kas lankėsi. Draugės anyta į tą Maximą kiekvieną dieną eidavo.. Jos sesės vaikų darželio grupės vieno vaiko senelis tas, kur sunkios būklės. 

Mano mama šiaip jau irgi planavo eit  į darbą pirmadienį  :oh: Į mūsų su sese prašymus nereagavo, sesė net rėkt buvo pradėjus :D tai paėmėm ir parašėm darbdaviui. Sureagavo ir mama namie liko 👏

Tas koncertukas tarp daugiabučių :wub:

Atsakyti

Čia dėl kailio ryžumo, ania :D

Atsakyti

O aš jaučiuos kaip lobį radus nes pavyko barboroj užsisakyt rytojui..nereiks vyrui eit

Atsakyti

Nu ar gali kas Katukui uždrausti,kur vaikščioti??? Katinas vaikšto,kur nori ir kada nori :)

Atsakyti

Tai čai tokių katinų žinokit da figa.  :D 

Saviizoliacija netaikoma ir vairuotojam, vežantiem krovinius, traukinių, laivų įgulų nariams ir dar ten visokių išimčių

Atsakyti