Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano vyras jau ištreniruotas pasitikslinti, ar šiaip dejuoju, ar noriu pagalbos :D 

Nu bet aš tai nenoriu vyru būt :hmm: 

Reikia eit kur nora prasivėdint, o tai rimtai šiandien per daug plepu :rolleyes: ir vien telefą apsikabinus

Atsakyti

pažiūrėjau- ne pilnatis... :unsure:  bet įtampa sklando ore...suprantama, tokoje situacijoje niekada nebuvome..

Restar puikiai suprantu.... 

tas negalėjims išeiti ir savo kampo neturėjimas buvo mano  lygiai taip pat išjaustas ,kai gimė antras vaikas...

šiaip nesu ypatinga jautruolė, bet gimdymas, matyt, padarė savo..

Kai gimė vaikas, kaip tik įsivedinėjome autonominį šildymą... Meistrai užsiėmė darba keliolikai butų, darbai, kaip visada užsitęsė. Tai, kai grįžom su vaiku, teko tupėt vienam kambaryje, nes jau reikėjo šildymo, o centrinis atjungtas, autonomins nepajungtas  :oh:  

išvažiuot irgi nėra kaip, nes bute kažkas turi būti, kad meistrai galėtų bėgioti..

paskui atvyko anyta, su kuria visada santykiai buvo net ne drungni  :( .. Ir ji tam pačiam kambary... ištisai...tai man  buvo tokia savijauta, kad, rodos, po lova palįsčiau, jei tik tilpčiau , kad tik vienai pabūti... :oh:

Išeiti irgi nelabai kur, nes sveikatos  vaikščiojimams nebuvo...o į netolimus vaikščiojimus- anyta kartu... :lol:

....ir tas jausmas, kai negali išeiti KADA ir KUR nori... vaikus auginom be senelių, vyro dar ir budėjimai...Tai ,jergutėlaiua, kaip laukdavau to belekokio išėjimo...tiesiog, šiaip vaikščiojimo,žiūrinėjimo,  kaip rašė Restar...

o kai jau galiu išeiti, rodos, to poreikio visiškai visiškai  neliko- :D

matyt, labiausiai slegia tas spaudimas į rėmus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 kovo 2020 - 16:36

Mano artimieji atšaukė svarbius susutikimus jau prieš 2sav. ir neišvyko  :ax:

O ką daryt žmogui, kuris sausio pradžioj išvažiavo į stažuotę 3 mėn. Ir ką? Negali išvažiuot, kada užsimanęs, o kai jau "paleido", t.y. uždarė stažavimosi įstaigą, tiu-tiū - jau daugiau kaip savaitę "namo važiuoja". Nu gal pirmadienį? gal antradienį? nu tai šiandien gal jau grįš :rolleyes: 

Nors aš statau už tai, kad apsigyvens kol kas Europoj ir siųsim pinigus, kad badu nemirtų :rolleyes:

Atsakyti

Visais laikais per visokias kataklizmas šalies piliečiams turi būt sudarytos sąlygos grįžti namo.

Gal nesekam ir neturim tos info, bet su kitom šalim ir jų piliečiais tas pats.

Labai įdomių aplinkybių.būna žinokit. Net įsivaizduot neįmanoma visų, kodėl ir kaip tai įvyko.

O.kad konktečiu atveju ten nėr taviškių, tai tiesiog įsivaizduok jei būtų. 

Atsakyti

bet truputį skirtingi dalykai- komandiruotas žmogus prieš kelis mėnesius,ir išvarę atostogauti, kai jau Lietuvoje pirmi atvejai atsirado... :B​ 

Atsakyti

Ar tikrai tiek daug tų atostogautojų? 

Ir ką siūlot-išrūšiuot? Tu atostogaut išvarei, tavęs neparsivešim. O tu komandiruotas-prašom į lėktuvą?

Atsakyti

Ne, Katuk, nežinau kiek jų.. Bet garsiausiai šaukiasi pagalbos  gal būtent jie,,Tai ir erzina... 

Prasivaikščiojome, pasižibuokliavome, vėjas tai iš kojų verčiantis ir žvarbus, bet vis tiek gera galvą pravėdinti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 kovo 2020 - 16:51

Pameni, čiupinai tuos siūlus, kai su Liniuka pietavome ;)

Ir tada sakiau, kad spalva  :wub: 

Įdomioji šios dienos patirtis - priėmiau kurjerį su siunta. Per atstumą. Padėjo siuntą ant žemės ir mane nufotkino  :rolleyes:  Matyt, vietoj parašo, kad atsiimta.

Atsakyti

Geras :D  kurjerio foto

Vilmak-tu girdi ir skaitai tik tiiek, kiek tau leidžia :D o realybė kiek kitokia.

Nes reikia viską sulogistinti ir sudrtinti ir tarp šalių, ir šalies viduje tarp įvairių tarnybų, ir dar medikus pajungti

Dar tarp tų norinčių grįžti kiek su netinksmais dokumentais ar visai be jų...

Atsakyti

tai juk ir sakau- man pikta ant tų, kurie, grėsmei sparčiai didėjant, numojo į viską ranka ir išvarė...O dabar siunčia selfius- pargrąžinkit mus atgal...

Atsakyti

Ir tada sakiau, kad spalva  :wub:

Įdomioji šios dienos patirtis - priėmiau kurjerį su siunta. Per atstumą. Padėjo siuntą ant žemės ir mane nufotkino  :rolleyes:  Matyt, vietoj parašo, kad atsiimta.

vakar paštininkę pražiopsojau, į kiemą neatvažiavo-karantinas. radau tik lapuką, kad Jonavos pašte pasiimčiau. netilpo į pašto dėžutę,tai tik lapuką paliko. ryte paėmiau dėžę, užrašiau PAŠTO DĖŽUTĖ, adresą, galvoju nelyja, nešu prie vartų. ir atvažiuoja mano Onutė ! pamačius juokėsi, įdėjo siuntą, paplepėjom. Ji vyresnio amžiaus, sakė jaučia riziką taip važinėdama, bet ką dabar...

Atsakyti

Man tai toj visoj grįžimo į LT situacijoje tik viena paaiškėjo, kad lenkai yr lenkai :B Ir tai tikrai ne komplimentas :D​ 

Atsakyti